Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Simülasyon Rol Yapma Oyunu Harvestella'yı Duyurdu

 
 
Square Enix, Switch ve PC (Steam) için yaşam simülasyonu rol yapma oyunu HARVESTELLA'yı duyurdu. Oyun 4 Kasım'da dünya çapında çıkış yapacak.
 
Canlı ve renkli bir dünyada oyuncular ekinlerine bakacak, kasaba halkıyla arkadaş olacak, tehditlerin üstesinden gelecek, yol boyunca dünyanın kökenlerini ve felaketin ardındaki gerçeği keşfedecek. Hikaye, oyuncunun her mevsim değişikliğiyle ortaya çıkan ve tüm yaşamı tehdit eden Quietus adlı bir felaket ile başlıyor. 
 
Quietus, her mevsimin başında gelen bir ölüm mevsimi. Ölüm mevsimi başladığında ekinler kurur ve ortaya çıkan ölüm tozu insanların dışarıda yürümesini engeller. Quietus'un süresinin her yıl uzadığı söylenir. 
 
Harvestella'da oyuncular dünyanın çeşitli şehirlerini ve zindanlarını keşfedebilir. Oyun içerisinde kiraz çiçeklerinin tüm yıl boyunca açtığı "Nemea Kasabası", hareketli bir bar ihtişamıyla ön plana çıkan "Seaside Town Shatolla”, güzel manzarasıyla gözleri süsleyen “Lethe Village”, dört mevsimin renkleri ve karla kaplı “Kutsal Başkent Argene” ve daha fazlası bulunur.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
Persona 5, Ekimde Switch Konsolarına Geliyor Pac-Man World Re-Pac, PC'ye ve Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız