Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Oyuncuların İsteklerini Dinleyecek


    Son dönemde büyük zararlar yapan ünlü oyun firması Square Enix, yenilenme sürecinden geçiyor. Square Enix yetkilisi Yosuke Matsuda'nın sözlerine bakılırsa firma, bu geçiş sürecinde oyuncularla bir olarak ilerleyecek.
 
    Yaptığı açıklamalarda Matsuda, firma olarak Kickstarter ve Steam Greenlight gibi sistemleri düşündüklerini söyledi. Matsuda, Square Enix'in bu sistemleri finansal açıdan değil, oyuncularla yakından iletişim kurmak için düşündüğünü belirtti.
 
    Röportajında Yosuke Matsuda, "Kickstarter isimli yardım toplama sitesi firmalara sadece finansal açıdan destek olmuyor. Bu siteyle birlikte müşterilerin ne istediklerini rahatça anlayabiliyor, ona göre hareket edebiliyorsunuz. Ayrıca Steam'in Greenlight ve Early Access sistemleri de ilgi çekici duruyor." sözlerini söyledi.
 
 Bakalım ilerleyen dönemde bu sistemlerle ilgili ne gibi duyurular göreceğiz?

Bu haberin bağlantısı
URL
square enix steam kickstarter greenlight
Last of Us'ın Hayran Yapımı Video Serisi Başladı PS3 Satışları Xbox 360 Satışlarını Geçti mi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bocekgrafik

28.5.2013 17:56:57

0
Ben bu oyunu HD7950 ile haftalarca oynadım ama bu tonlamaya hiç denk gelmedim. Burda hafif mavimsi ve daha cool ton var ama ben hep turuncumsu tonlar gördüm.

iamburak

28.5.2013 17:50:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Şu kalitedeki görüntüyü, oyunda neden göremedik acaba? Burdaki renkler tonları çok daha gerçekçi görünüyor.
Ben şahsen gördüm hatta oyunda karanlık atmosferin yoğun olduğu bölümlerin çoğunda bu tür renk tonları hakim. Tabi full ayarlarda oynarsan. Renk tonları olarak parlama dışında bir kusur bulamadım ben. Texture kalitesi hakkında konuşuyorsan eğer ona lafım yok.

Nightmare_00

28.5.2013 15:09:39

0
Final Fantasy 13 ile birlikte resmen çöküş dönemine girdi ve halen böyle gitmekte.Final Fantasy'i Final Fantasy yapan üstad Hironobu Sakaguchi Squareden ayrıldıktan sonra seri son sürat aşağıya doğru çakıldı.Eğer eski Final Fantasy oyunları gibi , Final Fantasy oyunları çıkarabilirlerse , olayı olumluya çevirebilirler.Gerçek anlamda uğraşı yoksa parayı kazanmayı beklemek nasıl bir kafadır oda ayrı bir tartışma konusu yani..

bocekgrafik

28.5.2013 13:06:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe
Şu kalitedeki görüntüyü, oyunda neden göremedik acaba? Burdaki renkler tonları çok daha gerçekçi görünüyor.

BSC Misafiri

28.5.2013 12:58:59

-2
hitman absolution rezaletinden sonra serinin yakasını bıraksınlar da ne yaparlarsa yapsınlar.

resh_aykut

28.5.2013 09:10:28

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand Final Fantasy Versus su ana kadar gostetilen sava dinamigi ile basarili olamaz. Bize lazim olan koskoca 6 senelik PS3 neslinde Final Fantasy ismini XIII serisi ile diri diri gomenlerin seriyi ozune dondurmesi.<br><br>Final Fantasy olmazsa Square dayanamaz bu ekonomik sartlara. Bugun Ni no kuni neden bu kadar sevildi? JRPG ogeleri guzel bir hikaye ve orkestra muzikleri ile bize sunuldu. Anime grafik sevmeyenler bile oyuna sahip oldu.<br><br>JRPG ozune donmeliler. Tomb Raider, Hitman gibi oyunlar kurtarmaz firmayi. Firmayi PS4'e ozel Final Fantasy kurtarir. Microsoft'un parasina kanip Final Fantasy XIII multi yapip oyunu aksiyona cevirdikleri muzikleri rock yaptiklari gun zaten Square gelecegini tehlikeye atti.
Final Fantasy xiii her ne kadar savaş sistemi eski oyunlar kadar olmasa da o kadar basite indirgenecek bir oyun değil . Her karakterin anlatımının uzun olması ile birlikte oynadığın karakterlerle bütünleşiyorsun . Bunu yapabilmek her babayiğidin harcı değil her oyunda bulamazsın bunu . Ayrıca final fantasy 'nin eski müziklerinde de rock temaları bulunuyor bunu indirgemek anlamsız . Eski oyunlarda piyona her ne kadar bizi baştan çıkarsa da xiii de de müzikleri yapan adamın keman aşığı olması oyuna ayrı bir hava katmış kimse kötü diyemez . Sırf savaş sistemi değişti diye oyunu beğenmeyeni anlarım ama bir eski final fantasy hayranı olarak ben böyle düşünmüyorum . En azından bütün sinematikleri izleyebilirsiniz onu da yapmıyorsanız çirkeflik yapıyorsunuz demektir ... Ps4 e ben de inanıyorum versus XV adıyla gelecek ,merakla bekliyorum final fantasy X HD çıksın ! Ama hiç bir zaman final fantasy xiii ü yerden yere vurmadım . Vurmam çünkü savaş sistemi hariç yeterince büyüleyici bir oyun . Her final fantasy oyununda olduğu gibi

Tokuchi Toua

28.5.2013 08:07:11

0
Eskisi gibi kaliteli j-rpg ler çıkarmaları bizim için yeter.Her ay başı hatta her hafta j-rpg çıkardı ama şimdi senede bir bile zor görüyoruz.

- The Stig -

28.5.2013 03:57:18

0
Şu son 2-3 yılda en iyi oyun çıkaran 3 firmadan biri.. Sony'nin kesinlikle sol kroşesi olması gereken firma..

digimon52

28.5.2013 02:44:04

+4
Helal Sana Square. EIDOS`u alarak Güzelim Ip leri tekrar gün yüzüne cikarti. Bir cok HD REMAKE . TombRaider ThieF 4 HITMAN DEUX EX Just Cause 2 Yeni Legacy of Kain: Soul Reaver 3 duyrulur nerdeyse E3´de tanitacaklardir umarim.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

GamerHand

28.5.2013 02:17:49

0
Final Fantasy Versus su ana kadar gostetilen sava dinamigi ile basarili olamaz. Bize lazim olan koskoca 6 senelik PS3 neslinde Final Fantasy ismini XIII serisi ile diri diri gomenlerin seriyi ozune dondurmesi. Final Fantasy olmazsa Square dayanamaz bu ekonomik sartlara. Bugun Ni no kuni neden bu kadar sevildi? JRPG ogeleri guzel bir hikaye ve orkestra muzikleri ile bize sunuldu. Anime grafik sevmeyenler bile oyuna sahip oldu. JRPG ozune donmeliler. Tomb Raider, Hitman gibi oyunlar kurtarmaz firmayi. Firmayi PS4'e ozel Final Fantasy kurtarir. Microsoft'un parasina kanip Final Fantasy XIII multi yapip oyunu aksiyona cevirdikleri muzikleri rock yaptiklari gun zaten Square gelecegini tehlikeye atti.

GoldPunch

28.5.2013 01:51:39

-1
Ben söyleyeyim ne istediğimizi. Final Fantasy Versus :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız