Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix: Dragon Quest X Bitmek Üzere

Playstation 2 için piyasaya çıkan Dragon Quest 8'den bir görüntü

      Square Enix ve Nintendo'nun Dragon Quest X (10) duyurusu Wii sahiplerini çok sevindirmişti. Dragon Quest IX'un DS'e özel olmasından sonra DQX'in Wii'ye özel olması Nintendo'nun çabalarının bir parçasıydı.
 
      Japonya'da Final Fantasy kadar ünlü olan (belki de daha çok sevilen) Dragon Quest serisinin Wii'ye özel oyunundan iki yıldır haber alamıyorduk. Acaba iptal  mi edildi ya da başka bir platforma mı çıkacak derken Square Enix'ten sonunda bir açıklama geldi.
 
     Dragon Quest serisinin yaratıcısı Yuji Horii'nin Nintendo Power'a yaptığı açıklamaya göre oyunu geliştirme çabaları oldukça iyi gidiyor ve şu an son aşama üzerinde çalışılıyor. Şu an ayrıntılar hakkında konuşamayacaklarını da vurgulayan Horii, yıl sonunda bu konuyla ilgili bilgilendirme yapılacağını belirtti.

      Dragon Quest X'u Wii için geliştirmelerinin nedeninin bazı fanların oyunu büyük ekranda oynamak istemesine bağlayan Horii, böylece "oyun 3DS'e mi kaydırıldı" sorularının da yanıtını vermiş oldu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Nintendo Wii Wii Nintendo Dragon Quest X Dragon Quest 10
Cage: L.A Noire'un Teknolojisi Çıkmaz Sokakta Bethesda: Skyrim'de Multiplayer Konusunu Düşündük

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız