Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square-Enix'ten The Last Story Hakkında Açıklama

 
      
 
     Bir süre önce Nintendo Wii'ye özel olarak duyurulan The Last Story, Square-Enix'ten ayrılan Final Fantasy serisinin babası olarak görülen Hironobu Sakaguchi tarafından geliştiriliyor.
 
     Hironobu Sakguchi'nin son oyunu The Last Story ile Final Fantasy'nin anlam olarak birbirine yakın olması The Last Story'nin Final Fantasy kopyası olacağı söylentilerine bile yol açmıştı.
 
     Final Fantasy 13'ün yapımcısı Yoshinori Kitase bu konu hakkında "The Last Story adının Final Fantasy ile benzerlik taşındığını düşünmüyorum, çünkü sayın Sakaguchi büyük ihtimalle sadece Japonların kolayca kavrayacağı anlaşılır bir isim istiyordu. Bu tam sayın Sakaguchi'nin tarzında bir isim" açıklamasında bulundu.

     Ayrıca Square-enix başkanı Yoichi Wada tarafından yapılan açıklamaya göre firmanın MMO oyunu Final Fantasy 11'in serverlarının kapatılacağı yönünde bilgilerin söylentiden ibaret olduğu açıklandı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Yoshinori Kitase Final Fantasy 13 Final Fantasy 11 Blue Dragon RPG Mistwalker Hironobu Sakaguchi J-RPG Nintendo
Supreme Commander 2'nin Sistem Gereksinimleri Alan Wake'in Kapağı Resmiyet Kazandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Story
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız