Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spyro Reignited Trilogy 13 Kasım'a Ertelendi

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Toys for Bob 21 Eylül'de çıkması planlanan Spyro Reignited Trilogy'nin 13 Kasım'a ertelendiğini duyurdu. PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

"Toys for Bob'daki herkes, tüm bu yıllar sonra orijinal Spyro üçlemesini yeniden canlandıracak olmaktan çok gurur duyuyor." dedi Toys for Bob'dan Paul Yan. "Kendimizi bu oyunları doğru bir şekilde sunmaya adadık, bu yüzden de Spyro Reignited Trilogy'nin çıkış tarihini 13 Kasım 2018'e ertelemeye karar verdik."

Paul Yan şu şekilde devam etti: "Çok yakında Ejderhaları kurtaracağınızı ve Rhynocları yakacağınızı umuyorduk ancak Trilogy'nin daha fazla sevgiye ve önemsenmeye ihtiyacı var. Kasım ayında Dragon Realms, Avalar ve Forgotten Worlds'ü keşfederken, ekstra zamanın beklemeye değdiği konusunda bizle aynı fikirde olacağınızı biliyoruz."

Spyro Reignited Trilogy'de Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! ve Spyro: Year of the Dragon oyunlarının remastered versiyonları bulunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Spyro Reignited Trilogy Spyro the Dragon Spyro 2: Ripto’s Rage! ve Spyro: Year of the Drago
31 Ağustos 2018'de Xbox Game Pass'ten Yedi Oyun Kaldırılacak Burnout Paradise Remastered Önümüzdeki Hafta PC'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

olağan_şüpheli

19.8.2018 00:28:21

0
Spyro'yu sallamıyorum da Crash Bandicoot'u indirime girince alacağım.

aykut291

18.8.2018 13:06:07

0
Zaten okadar bomba oyunların arasında ne diğe çıkartıyolar anlamıyorum. Crash Bandicoot gibi Oyunların ölü olduğu yaz ayında çıkartasalar ya rahat rahat alıp oynuyalım. Kasımda RDR2 var Remastred olan bir Oyunun yeni yapılan Oyunların arasına sıkıştırılması doğru bir pazarlama stratejisi değil bence. Kendi adıma iyi oldu bu Eylülde Spidermanle RDR2 ön sipariş vericektim psn kardeşimle Spayroyu almayı ertelemiştim isabet oldu.

BSC Misafiri

17.8.2018 17:31:22

0
ön siparişi aldığım için sorun yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spyro Reignited Trilogy
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız