Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splitgate için Açık Beta Süreci Başladı

 
 
1047 Games, F2P bilim kurgu temalı çok oyunculu nişancı oyunu Splitgate için açık beta aşamasını başlattı. Bu lansmanı kutlamak için ekip, aşağıda bulabileceğiniz yeni bir oyun fragmanını da yayınladı.
 
Beta, 27 Temmuz'da piyasaya sürülecek olan yeni haritalardan birine gizli bir bakış, yalnızca beta sırasında kazanılabilen 10 ücretsiz öğe içeren sınırlı süreli bir beta savaş bileti, Showdown adlı yeni bir oyun modu ve daha fazlasını içeriyor.
 
Splitgate, oyuncu kontrollü portallar içeren, oynaması ücretsiz, hızlı tempolu, çok oyunculu bir nişancı oyunudur. Bu bilimkurgu nişancı oyunu; portal mekanikleri, bol uçmalı ve çok boyutlu çatışmalarıyla FPS türünü bir sonraki boyuta taşıyor. IGN, Splitgate'i "Halo ama Portal'lı" olarak tanımlıyor. 
 
Oyuna Steam üzerinden ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming bilim kurgu aksiyon
Yeni Bloodborne PS1 Demake Videosu Gascoigne Boss Fight'ını Gösteriyor Yeni Rainbow Six Extraction Fragmanı Çapraz Oyuna Odaklanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız