Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splatoon'un Üç Yeni Silahı Bu Videoda


      Çıkışını yaptığı günden beri sürekli ücretsiz yeni içeriklerle güncel tutulan Splatoon'un yeni silahları için Nintendo Japonya bir video paylaştı.
 
        Yayınlanan bu videoda oyuna gelecek yeni silahlardan mini-gun'ı ve Rainmaker'ı görüyoruz. Mini-gun diğer pek çok aksiyon oyununda karşılaştığımız mini-gun'ın aynısıyken Rainmaker düşmanlarımızın üzerine devasa bir boya kasırgası göndermemize olanak tanıyor. Bu iki silahın yanında rakiplerimizin üzerine boya kovası atan bir karakter de görüyoruz.
 
      Nintendo Japonya'nın yayınladığı bu videoda ne yazık ki bu yeni içeriklerin ne zaman oyuna ekleneceği hakkında bilgi vermiyor. En son yeni bir haritayla güncellenen yapımın yeni içeriklerini aşağıdaki videodan görebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com nintendo wii u wii u shooter tps splatoon multiplayer 4vs4
İptal Edilen Silent Hills'in Yönetmenleri Birlikte Çalışmaya Devam Edecek Company of Heroes 2'ye Gelecek Yeni Birliklerle Tanışın

xe17

26.7.2015 08:16:40

0
Farklı bi oyun, pcde olsa denemek isterdim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Splatoon
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız