Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splatoon'da Sinir Bozucu Oyunculara Önlem Olarak Sesli Konuşma Bulunmayacak


      Nintendo'nun Wii U'ya özel olarak geliştirdiği shooter oyunu Splatoon, bildiğiniz gibi diğer shooter oyunlarından pek çok yönden farklı. Nintendo, Splatoon'u diğer shooter oyunlarından daha da farklı kılacak yeni bir açıklama yaptı.
 
      Oyunun yardımcı yönetmeni Yusuke Amano, Splatoon'da sesli konuşma özelliğinin bulunmayacağını açıkladı. Buna neden olarak da Amona, çoğu shooter oyununun sesli konuşmalarda yer alan olumsuz havayı gösteriyor. Yapımcı konu hakkında şu sözlere yer verdi:
 
"Online oyun oynarken insanların bana "Berbatsın! Defol!" derken oluşan olumsuz havayı sevmiyorum. Bu yüzden online oyunların olumlu yönlerine odaklanıyoruz. Beni yanlış anlamayın. Sesli konuşmanın online oyunlardaki eğlenceyi katladığını inkar etmiyorum ama söylediğimiz gibi yeni oyunculara ulaşmak istiyoruz."
 
       Nintendo'nun daha önce Nintendo DS'e çıkardığı Advance Wars: Days of Ruin ve Metroid Prime Hunters gibi shooter oyunlarında sesli konuşma özelliğinin yer aldığını hatırlatalım. Görünüşe bakılırsa Nintendo, Splatoon ile farklı bir yol izlemek istemiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon.com nintendo wii u wii u shooter tps splatoon multiplayer 4vs4
Game of Thrones'un Üçüncü Bölümü için Türkçe Yama Yayınlandı Trine 3'ün Oynanış Videosuyla Gözleriniz Bayram Edecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fingolfin.

11.4.2015 00:53:13

+1
Arkadaşlar arası olmıyacaksa kötü cidden, zira online oynarken konuşma olmayınca tadı da kaçıyor, o beraber oynama tadı olmuyor. Tabii, diğer yandan haklılar da, gerçekten çok gereksiz insanlar var online oyunlar da ve benim sinirimi bozuyorlar, bana hakaret etmedikleri, diğer oyunculara yüklendikleri zamanlarda bile.Eğlenmek için oynuyoruz işte arkadaş niye kasıyorsun.Bir de bunların kötü oynadığı halde herkese laf atanları var ya işte, onlara ayrı bir kılım.Oyun zevkini bitiriyorlar resmen.

Bowser Zeki

10.4.2015 23:07:29

0
Mario kart 8 deki gibi arkadaşlar arasında olmalı :/ diğer türlü zaten kapatırım normalde mic i sevmem pek konuşmayı oynarken.

esmerbuyucu

10.4.2015 13:41:23

0
Arkadaşlarla oynarken konuşma olsun bence.

WiiSmash

10.4.2015 10:26:18

0
haklı. ama gerçek arkadaşlarla party kurup konuşabilme olursa güzel olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Splatoon
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız