Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splatoon 3 Canlı Yayın Etkinliği 10 Ağustos'ta Yapılacak

 
 
Nintendo,10 Ağustos TSİ 16:00'da yaklaşmakta olan Switch oyunu Splatoon 3'ü temel alan yaklaşık 30 dakikalık bir etkinlik yapacak. Oyundan çeşitli güncellemeler ve haberler içeren Splatoon 3 Direct etkinliğini YouTube (Amerika, Avrupa, Japonya) üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Splatoon 3, 9 Eylül'de Switch konsolları için çıkış yapacak. 
 
Splatoon serisindeki bu yeni oyunda Inkopolis'i geride bırakacak ve yeni bir bölgeye gideceksiniz: Splatlands. Kalbinde, savaş meraklısı Inklings ve Octoling'lerin bir araya geldiği yeni bir şehir var: "Kaos Şehri" olarak da bilinen Splatsville. Splatoon 3, aksiyon-nişancı serisine yay silahı gibi silahlar, özelleştirme seçenekleri ve geri dönen 4-v-4 Çim Savaşı maçlarına getirilecek yeni hareket yetenekleri gibi çeşitli yeni özellikler sunuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
Ghost Recon Wildlands Bu Ay PlayStation Plus Kütüphanesine Katılabilir Embark Studios'un Geliştirdiği ARC Raiders Oyunu 2023'e Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız