Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splatoon 3, 9 Eylül'de Switch Konsollarına Geliyor

 
 
Nintendo, Splatoon 3'ün 9 Eylül'de Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Splatoon 3'te oyuncular Inkopolis'ten ayrılarak yeni bir bölge olan Splatlands'e doğru yola çıkacak. Bu bölge savaş meraklısı Inkling'ler ve Octoling'lerin bir araya toplandığı ve kaos şehri olarak bilinen Splatsville adlı yeni bir şehre ev sahipliği yapıyor. Devam oyunu yeni silahlar, haritalar, özelleştirmeler, hareketler, yetenekler ve daha fazlasını içerecek.

Splatoon serisinin ilk oyunu Mayıs 2015'te Wii U ve ikinci oyunu Temmuz 2017'de Switch için çıkışını gerçekleştirmişti.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Splatoon 3 Nintendo Switch
Chained Echoes, 2022'nin 4. Çeyreğinde Çıkış Yapacak Two Point Campus için Wizardry Adlı Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.4.2022 21:10:18

0
Hocam oyun başlarda iyi geliyor ama sonradan anlıyorsun ki oyundan pay to win var, benim silah almam ya da upgrade etmemi istiyor ama ona da para istiyor, zaten para vermiş öyle oyuncular denk gelince yapacak bir şey olmuyor, sadece çıkış yapıyorsun, oyun iyi, güzel ama anlatıldı ya da beklendiği kadar çok inanılmaz iyi bir oyun değil ama farklı ve keyifli geliyor, en önemlisi de çocuklar için çok uygun bir shooter, o yüzden çok satılması şaşırtıcı değil, satın alanların çoğu Switch'i çocuklar için alıyor...

arnavut_efe

25.4.2022 16:49:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri şimdi çoğu aaa oyundan daha iyi diyecek nintendo fanboyları gelir. şu oyun her tarafından iyi olsa ne olur. 20 milyon satacak 30 milyon satacak bir çöp ben aaa yapımcıların yerinde olsam uğraşmam böyle uğraşmadan 2010 oyunları yapan firmalar gibi bir yenilik eklemeden yapar geçerim fanboylarda her oyuna 60 dolar verip durur.
ne demek oyunun her tarafı iyi olsa ne olur.. oynadığında keyif alarak oynuyorsan senin için en kral oyundur.. ben nintendo switch im varken oynuyordum çokta keyif alıyordum oynarken.. ayrıca oyunu oynamadan oyun içindeki çeşitliliği nerden bileceksin ? uğraşmadıklarını kim söylemiş ? Kusura bakma ama bütün nintendo oyunlarında aşırı emek var öyle grafiklere bakıp geçmek ahmaklık

BSC Misafiri

24.4.2022 22:05:10

0
Şu oyuna çöp diyen taş olur. Tarz sahibi ve oynanışı da iyi.

BSC Misafiri

24.4.2022 19:03:47

0
Oyun tarihinin en eğlenceli ve yenilikçi shooter serisinin yeni oyunu. Nintendo cahili, oynamadan yorum yapan kitle ne derse desin değişmeyecek bu.

BSC Misafiri

24.4.2022 15:07:39

0
şimdi çoğu aaa oyundan daha iyi diyecek nintendo fanboyları gelir. şu oyun her tarafından iyi olsa ne olur. 20 milyon satacak 30 milyon satacak bir çöp ben aaa yapımcıların yerinde olsam uğraşmam böyle uğraşmadan 2010 oyunları yapan firmalar gibi bir yenilik eklemeden yapar geçerim fanboylarda her oyuna 60 dolar verip durur.

BSC Misafiri

24.4.2022 13:45:14

0
çöp çöp çöp
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Splatoon 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız