Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spiritfall Tam Sürüme Kavuşuyor

 
 
Geliştirici Gentle Giant, platform dövüş oyunu türünden ilham alan hızlı tempolu bir roguelite aksiyon oyunu Spiritfall'un Erken Erişim'den çıkacağını ve 28 Şubat'ta Steam üzerinden PC için tam sürüm olarak piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Oyun uzun süredir erken erişimdeydi 
 
 
 
İlk olarak 3 Nisan 2023'te Erken Erişim'de yayınlanan Spiritfall için o zamandan bu yana 10 aylık içerik güncellemesi yayınlandı. Oyun ayrıca Steam'de yüzde 92'si "Çok Olumlu" olmak üzere 600'den fazla inceleme aldı ve 70.000 oyuncu istek listesine ekledi.
 
Spiritfall, platform türünden esinlenen dövüşlere sahip hızlı tempolu bir aksiyon roguelite oyunu olarak karşımıza çıkıyor  Oyunda sürekli değişen cephaneliğinizi kullanarak çok sayıda düşmanı kesebiliyor, parçalayabiliyor, fırlatabiliyor ve duvara çarpabiliyorsunuz.
 
Diğer taraftan tehlikeli bölgeleri geçebildiğiniz yapımda rastgele oluşturulmuş bir harita aracılığıyla ölümcül kombinasyonları açığa çıkarabiliyorsunuz.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Spiritfall
WWE 2K24 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Fragman Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm CONNECTIONS için DLC Karakteri Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız