Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spike Nations Valorant Turnuvası Tamamlandı!

 
     BLAST, Twitch ve Riot Games tarafından ülkeler arasında düzenlenen Spike Nations Valorant turnuvası tamamlandı. 10 ülkenin katıldığı turnuvada şampiyon Portekiz oldu.
 
     Turnuva şov formatında düzenlendi. Ödül havuzunun tamamı sosyal yardım kuruluşlarına bağışlandı. Yayıncılar ve profesyonel oyunculardan oluşan Valorant milli takımları, 2 gün boyunca mücadele etti. Grup aşamasında sıralamaya giren en iyi 2 takım, yarı final etabına yükseldi.
 
     A grubunda yer alan Türkiye takımı, grup aşamasını 4-0 tamamlayarak yarı finale yükseldi. 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısı ile 2. sırada İspanya yer aldı. B grubunda ise Portekiz ve İngiltere yarı finale yükselen takımlar oldu. Yarı finalde; Türkiye ile İngiltere, Portekiz ile İspanya eşleşti. 
 
     wtcN'ın kaptanlığında kero, LEGOO, Rip ve Rogu'dan oluşan Türkiye takımı, İngiltere takımına 13-10 mağlup olarak turnuvaya yarı finalde veda etti. Temsilcilerimiz kazandığı 9430 Dolar'ı AKUT'a bağışladı.
 
     Portekiz takımı, İspanya karşısında 13-5 galibiyet elde etti ve büyük finale yükseldi. 3 maçlık seri formatında oynanan İngiltere ile Portekiz büyük final karşılaşmanın sonucunda; 2-0 galibiyet elde eden takım Portekiz oldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
RTX 3090 Assassin's Creed Valhalla'yı 4K Ultra Ayarlarda Sabit 60FPS Çalıştıramıyor American Truck Simulator: Colorado DLC'si 12 Kasım'da Çıkıyor

BSC Misafiri

9.11.2020 15:40:35

0
Aga Be hellian veya yüksel toksöz neden yoktu. Şaka da keşke türkiye birinci olsaydı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız