Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man Yeni Oyunuyla Harika Görünüyor!

    
      Hatırlarsınız, geçtiğimiz aylarda Activision patronu Kotick berbat Spider-Man oyunları yaptıklarını kabullenmiş ve gelecek dönemlerde daha başarılı oyunlarla karşımıza çıkacaklarını dile getirmişti. Belki biz farketmedik ama bu meğerse yeni gelecek Spider-Man oyununun ilk sinyallerinden biriymiş.
 
     Geçtiğimiz haftalarda ise Gamepro'nun son sayısında kendini gösteren Örümcek'in son macerası resmen duyuruldu. Daha öncede bilindiği gibi Spider Man : Shattered Dimension adıyla anılacak olan son oyun, diğerlerine oranla bir hayli farklı olacak.
 
 
     Yapımcılığını Beenox'un üstlendiği Spider-Man : Shattered Dimension, çizgi roman dünyasında da dört farklı boyuta ayrılan Spider-Man hikayelerinin ikisini bizlere sunacak. Bunlardan ilki hepimizin çok yakından tanıdığı The Amazing Spider-Man serisinin örümceği olurken, kontrolünü ele alacağımız diğer Spider-Man daha çok karanlık kişiliği, alacakaranlık atmosfer  ve hikayeleriyle tanınan Noir Spider-Man haliyle yönlendirebileceğiz. Yayınlanan tanıtım videosunda Third Person ( 3. Kişi Bakış ) açısı yanı sıra yer yer First Person ( 1. Kişi Bakış) açısınında oyunda bulunduğu gözlerden kaçmıyor.
 
 
 
     Bakalım Activision, farklı boyutların Spider-Man'lerini bir araya getirerek çizgi roman dünyasının bu en popüler karakterine başarılı bir oyun deneyiminide ekleyecek mi ?  Oyun PS3, Xbox360, Wii ve DS için yapım aşamasında. Harika görünen ekran görüntüleri için buraya!
 

 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak spider man örümcek adam activision beenox ps3 wii ds xbox360 shattered dimensions
Metroid: Other M'in Yeni Oyuniçi Videosu Alan Wake'ten Dört Görsel Daha
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nty35

8.5.2010 23:06:18

0
ne vardı sanki pc'ye de çıkartsalar...

BSC Misafiri

2.4.2010 17:13:37

0
Bana batman den çok daha güzel olacak gibi geliyor.

waltran

31.3.2010 18:01:32

0
batamn arkham aslyum kadar iyi olacağını hiç sanmıyorum

In Isaac We Trust

31.3.2010 11:21:51

0
ama bu sefer farklı baya.konusu tamamen marvel ile hazırlanıyor filan.transformers ın son gelicek oyunuda efsane olucak oyunlardan.onun da konusu özel filan..batman başlattı bu olayı geri döndü orjinal ve çizgi romandan konusu karakterleri ortamları olsun hepsini getirdi ve süper bir dönüş yaptı süper kahraman oyunları.şimdi şu spidey de iyi olursa cidden manyak olur.fps sahneleri varmış diye duydum yani yumruk atarken fps e dönüyormuş oyun.

kratos1907fb

31.3.2010 10:43:05

0
bu oyunun devam etmesinin bence tek sebebi baktilarki batman arkham asylum tuttu spidermanda tutar dedilar hadi bakalim insallah tutar.

kurzwahL

31.3.2010 01:22:17

0
Karanlık bölümler banada Arkham Asylum'u hatırlattı umarım onun kadar başarılı bir oyun olur.

Bernhard

31.3.2010 00:47:49

0
Noir (kara) bölümler daha çok hoşuma gitt ve bana Batman: Arkham Asylum'u hatırlattı.

ISIran

31.3.2010 00:29:29

0
X-men tarzı bişe olacak gibi göründü bana.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man : Shattered Dimensions ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız