Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man PS4 ve Red Dead Redemption 2 Türkçe Dil Desteğine Sahip Olmayacak

   Geçtiğimiz ay Insomniac Games twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Spider-Man oyununda Türkçe dil desteğinin olmayacağını söylemişti ve bu haber ne yazık ki doğrulandı.

   Konsol Üssü kanalına konuk olan PlayStation Türkiye sorumlusu Mustafa Yiğit Spider-Man oyununun Türkçe dil desteğine sahip olmayacağını açıkladı.

   "Insomniac, PlayStation, Sony Eurasia ve Marvel olduğu için işin içerisinde çok fazla parti vardı ikna etmemiz gereken, olmadı, yapamadık. Kusura bakmasın kullanıcılar, biz de çok üzüldük. Spider-Man Türkçe olmayacak." dedi Mustafa Yiğit.
 
   Mustafa Yiğit ayrıca Red Dead Redemption 2'nin de Türkçe dil desteğine sahip olmayacağını işaret eden bir açıklamada bulundu. "[Türkçe dil desteği için] çabamız sekiz aydır var ama olumlu bir yanıt alamıyoruz Rockstar'dan. Rockstar'ı siz de biliyorsunuz GTA'yı bile kaç dile çevirdiler yani bütün dillere çevirmiyorlar. GTA'daki şeylerini devam ettiriyorlar, Red Dead Redemption'da da kıramadık onu açıkçası."
 
   Rockstar Games'in websitesinde belirtilene göre de, Red Dead Redemption 2 İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Felemenkçe, Almanca, Portekizce ve Lehçe dil seçeneklerine sahip olacak. 
 
   Spider-Man 7 Eylül'de PlayStation 4 için çıkacak. 
 
   Red Dead Redemption 2, 26 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Konsol Üssü Spider-Man PlayStation 4 Exclusive Sony Insomniac
Red Dead Redemption 2'nin Üçüncü Fragmanı Yayınlandı Detroit: Become Human'ın Fiyatı Çıkışından Sonra Artacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aknctn

7.9.2018 12:28:40

0
Rockstar'ın kabul etmediğini söylüyorlar ama nedenini söylemiyorlar. Rockstar hatırı sayılır bir karda Sony Playstation sayesinde yapıyor ama Sony ağırlığını yeterince kullanmıyor. Ben bu ülkede konsol satıyorum sende konsoluma oyun yapıp para kazanacaksan o ülkenin dilini eklemek zorundasın diyemiyor mu? Google translate bile o kadar gelişti ki ve o bir o kadarda çevirmen var ki Dünya'da bu çok zor olmamalı ya. Bunun altından siyasi nedenler çıkarsa hiç şaşırmam. Kimse kalkıpta maddi nedenlerden, Türkiye'de yeterince satış yapılamıyor demesin ne firmalar ne oyunları arka arkaya Türkçe çıkarıyor Rockstar mı kar yapamayacak??

supressor

31.7.2018 17:00:11

0
Keşke yapsalar ama nerde hiç beklentim yok türkçe olsaydı direk önsipariş geçerdim artık 2 yıl sonra 100 tl altına düşünce oynarım

ekoroglu

31.7.2018 14:15:04

0
Sony/PS Türkiye ekibinin ne yapıp edip özellikle RDR 2 'ye Türkçe alt yazı koydurması şart. Gönüllü çevirmen ekibi bile halleder 2 haftada.

keskin_art

9.5.2018 13:32:26

+1
Rezillik.... ama akıllı bilinçli bir kullanici ne yapacagini iyi bilir .

vbalikci

8.5.2018 12:11:31

0
Almayacağız. Kolay gelsin

BSC Misafiri

6.5.2018 22:43:41

0
Türkçe oyunlar Playstatıon Türkiye nin bir Lütfu tabiki,Playstatıon Türkiye oyunları Türkçeleştirdiği için Türkiye deki oyun pazarı bu kadar gelişti,Playstatıon Türkiye oyunları Türkçeleştirdiği için diğer firmalarda Türkiyedeki oyun pazarını gördü ve oyunlarına Türkçe dil desteğini eklemeye başladı, Uplay ında Türkçe olması Playstation Türkiye nin başarısıdır. PS3 de oyunları Türkçeleştirmeye gönüllü olarak hiçbirşey beklemeden başladılar çünkü o zamanlar Türkçe oyunlar hayaldi oyuncular bir beklenti içerisinde olmadan alıyorlardı şimdi ise Türkçe oyunların devam edebilmesi bizim sony 1.parti oyunlarını almamızla devamlı olacaktır, çoğalacaktır nedeni ise günümüzde oyun yapımcıları yaptıkları bir işte karın olmasına, oyun pazarının büyüklüğüne bakmak zorunda kalıyorlar...Biride sony 1.parti oyunlarını Türkçe olmazsa almam ama diğer firmaların oyunları Türkçe olmazsa da alırım demiş. Bende diyorumki asıl sony 1.parti oyunlarını alacaksın Türkçe oyunlar her özel oyununa çıksın istiyorsan, diğer firmalar tabii bazıları hariç oyunları satılsın, isterse satılmasın Türkçe dil desteğini eklemiyorlar (örneğin Rockstar,ubisoft v.b). Özellikle Rockstar,ubisoft v.b firmaların oyunlarını almayacaksınki oyunlarını Türkçeleştirsin ve Türkçeleştirdiği zaman da alacaksın ki aradaki farkı görüp yanlış yaptıklarını anlasınlar.

BSC Misafiri

6.5.2018 20:49:13

0
19:01:15 Playstatıon Türkiye Türkçeleştirme işine gönüllülükle başladı.Playstatıon Türkiye PS3 döneminde Türkçeleştirme işine başlamasaydı şimdi oyunlar satılmayacakmıydı sanıyorsun ama oyuncular sadece kaliteli oyunlar Türkçe diye daha bir hevesle alıyorlar,Türkçe diye alanlar çok var tabii....Playstatıon Türkiye PS3 döneminde Türkçeleştirme işine başlamasaydı şimdi kimse şu oyun Türkçe alalım,bu oyun Türkçe değil almayalım diyemezdi,Türkiyedeki oyun pazarı büyüdüyse,diğer firmalar ülkemize özel birşeyler yapıyorsa Playstatıon Türkiye ye borçluyuz.Biz kimseye yalvarmıyoruz sadece Playstatıon Türkiye nin iyi niyetine rağmen bu olumsuz yorumlar can sıkıyor resmen iftira atılıyor......Playstatıon Türkiye nin kullanıcılarının mesajlarına değer vererek iletişim halinde olması çok güzel birşey, takdir edilesi bir durum, hiç kimse böyle davranışları yapmaz...............

BSC Misafiri

6.5.2018 19:01:15

0
Ya çıldırıcam valla Türkçe otunlar Ps Türkiyenin Lütfumu bize ? NEKADAR EZİKLİKTİR BUYA SATICI ÜRÜNÜNÜ SATMAK İÇİN MÜLTERİYE HER OLANAĞI SUNMAK ZORUNDADIR MÜLTERİ ALMAK İÇİN ADETA SİZ GİBİ YALVARMAK ZORUNDA DEĞİLDİR NEKADAR EZİKSİNİZ YA !

BSC Misafiri

6.5.2018 19:00:51

0
MonitörKertenkelesi, zaten Spidermanın Türkçe olmaması Marvelin izin vermemesi, olumsuz cevap vermesi.Siz videoyu sonuna kadar izlemiyormusunuz, başlığa bakıp mı yorum yazıyorsunuz.Playstatıon Türkiye Türkçe için başvuru yaptı zaten,Marvel izin vermedi...Senin kendi ürettiğin bir ürüne, başkası senin iznin olmadan birşey yapabilir mi mantıklı olun biraz...

BSC Misafiri

6.5.2018 18:59:50

0
En iyisi konsolu kırdırıp öyle oynamak herhalde bunu hakediyorlar maalesef

gypaetus

6.5.2018 02:34:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: venge Ne boş bir insansın, şunları yazdım diye kendini bir şey sanıyorsun değil mi? Buradakilerin ingilizce bilmediğini nereden biliyorsun, önyargılı olma. Ben ingilizce biliyorum, ama buna rağmen TR altyazı gelsin istiyorum, mümkünse her oyuna. sony özel oyunları dışındaki oyunları yıllardır ingilizce oynuyorum zaten.Ama sony özel oyunlarını altyazı desteği yoksa satın almıyorum. Kendi dilimizde oyun oynamak bizim hakkımız, sony her özel oyununa mutlaka bu desteği sağlamalı. Birçok kişi konsolu özel oyun için satın alıyor.Sony satış yapmak istiyorsa mecbur altyazı yapacak, yapmaya niyetleri yoksa s.olup gidecekler.Anladın mı şimdi, hadi al ingilizceni de kaybol.
ağlamaya devam et.

venge

5.5.2018 16:18:31

+2
Ne boş bir insansın, şunları yazdım diye kendini bir şey sanıyorsun değil mi? Buradakilerin ingilizce bilmediğini nereden biliyorsun, önyargılı olma. Ben ingilizce biliyorum, ama buna rağmen TR altyazı gelsin istiyorum, mümkünse her oyuna. sony özel oyunları dışındaki oyunları yıllardır ingilizce oynuyorum zaten.Ama sony özel oyunlarını altyazı desteği yoksa satın almıyorum. Kendi dilimizde oyun oynamak bizim hakkımız, sony her özel oyununa mutlaka bu desteği sağlamalı. Birçok kişi konsolu özel oyun için satın alıyor.Sony satış yapmak istiyorsa mecbur altyazı yapacak, yapmaya niyetleri yoksa s.olup gidecekler.Anladın mı şimdi, hadi al ingilizceni de kaybol.

gypaetus

5.5.2018 15:59:23

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri gypaetus sana hakaret etmek isterdim ama ondanda anlamazsın oldu olucak niye Türkçe konuşuyoruzki resmi dilimiz ingilizce olsun dimi sana göre madem öyle bu ülkede yaşama gereksinimi de duymana gerek yok ne diye yaşıyosunki. Senin söylediğin şu cümle okadar ezikliğin bi ürünüki anlatamam çünkü ancak ezik olan birisinden bu cümle çıkabilir. Bir alman fransız japon senin gibi asla düşünmez kendi değerlerine önem verir sizin gibiler zaten içlerinde olmadığından bugün böyleler onlarda bi bitmediniz.
yine beğenmiyorsan burda yaşama argümanı gelmiş. yaşın küçük belli ki, ama yine de açıklamaya çalışayım. söylediğimin milli değerlerle de hiç alakası yok. hiçbir oyun firması oyunu türkçe çıkarmak zorunda değil. bir oyunda türkçe dili olmadığını duyunca isyan edip firmaya küfür ettiğinde ülkeni çok seviyor olmuyorsun. asıl ezik, dil öğrenmeyip kendini hiçbir şekilde geliştirmediği halde her şeyin kendi dilinde kendisine hitap etmesini bekleyen insandır. ya tepkini koyup oyunu almayacaksın, ya da ingilizce öğrenip keyifle oynayacaksın bu kadar basit.

MonitörKertenkelesi

5.5.2018 14:00:54

0
Dil desteği vermediği ülkelerde satış da yapmasın bence. Madem dilini desteklemiyorsun öyle olma. Hem iki tane çevirmen bulup da Türkçeye çevirmenin maliyeti ne ola ki? 2000 lirayı geçmez o maliyet, bunu gönüllü bile yapacak gürup var ülkede. Ama senin bunu ısrarla yapmaman hakaret ve aşağılmadır. Bakın Marvel DC filmlerini bile Türkiyeye pazarlarken Türkçe afiş ve tanıtım yapıyor, sinemalara altyazı sağlıyor siz hiç SpiderMan filmini altyazısız sinemalarda görür müsünüz? Ama konu oyun olunca bunu yapmıyor bir film 20 lira sinemada bir oyun 300 lira. Bu kadar parayı verenin alt yazı ile oynama hakkını bile çok görüyorsun Rock Star. Ya çok şımarıksın ya da bizim bilmediğimiz bir sorunun var.

BSC Misafiri

5.5.2018 12:01:27

0
Biz fanboysak siz neysiniz.Biz haklı yere savunuyoruz,siz haksız yere tepki gösteriyorsunuz.Bir grup oyuncusunuz galiba iyi haberde olsa, olumsuz bir haberde olsa anlaşmış gibi sürekli aynı şeylerle eleştiriyorsunuz.Playstatıon Türkiye bütün oyunları uygun fiyata çıkardı,dünyaca heyecanla beklenen oyunları Türkçe dil desteği ile oynamamızı sağladı.Read dead redemption 2 Rockstarın, Rockstar istemediği için Türkçe eklenmedi ama kimse demiyor Rockstara bişey.Playstatıon Türkiye oyunları uygun fiyata satmasaydı, oyunlara Türkçe dil desteği sağlamasaydı, şimdi böyle şeyler söyleyemezdiniz.Playsatatıon Türkiyenin bizim için emeklerine, çabalarına rağmen Korsan oyun kullanalım diyorsanız bu sizin kişiliğinizi gösterir.Birde bu haber çıkalı 2 gün oldu kırık ps4 üm var diyorsunuz o zaman sizin birşey söylemeye hakkınız yok. Playstatıon Türkiye bize saygı duymasaydı ps3 den beridir oyunları Türkçe çıkarmazdı,elinden geldiğince fiyatları aşağı çekmezdi,sorularınızı okuma zahmeti gösterip yanıtlamazdı,kandırıp dolandırsaydı programa çıkmazdı.Playstatıon Türkiye ps3 den beridir oyunları Türkçe çıkarmasaydı bu yazdıklarınız aklınıza bile gelmezdi,diğer firmalar 20 dil ekliyor yinede Türkçe olmuyor ama onlara gelince mesela Gta 5 gıkınız çıkmıyor, yada ubisofta yada ea oyunlarına v.s sesiniz çıkmıyor peki neden,,, adamlar Türk oyuncuları görmüyor,azda satsa çokta satsa umurlarında değilsiniz çünkü.

BSC Misafiri

5.5.2018 12:00:24

0
Uncharted 4 Türkiye’de 100.000 adet satmış Her oyun ortalama 120 TL desek (indirim dönemlerinde alınanların ortalamayı düşüreceğini hesaba katalım) 12 Milyon TL = 3 Milyon $ Oyunun Türkçeye çevrilme maliyeti Taş çatlasa 100.000 TL olsa Türkçe çeviri olmasa oyunun getirisi bence direkt 1.5 Milyon $’a düşecektir. 100.000 TL için 4.500.000 TL (1.5 Milyon $)’dan vazgeçiliyorsa İmsomniac’ın (Spider-man yapımcı firması) parası çoktur kendisi bilir.

BSC Misafiri

5.5.2018 12:00:05

+1
gypaetus sana hakaret etmek isterdim ama ondanda anlamazsın oldu olucak niye Türkçe konuşuyoruzki resmi dilimiz ingilizce olsun dimi sana göre madem öyle bu ülkede yaşama gereksinimi de duymana gerek yok ne diye yaşıyosunki. Senin söylediğin şu cümle okadar ezikliğin bi ürünüki anlatamam çünkü ancak ezik olan birisinden bu cümle çıkabilir. Bir alman fransız japon senin gibi asla düşünmez kendi değerlerine önem verir sizin gibiler zaten içlerinde olmadığından bugün böyleler onlarda bi bitmediniz.

King game

5.5.2018 10:02:48

+1
Şu altyazının maliyeti ne kadar gerçekten merak ediyorum bazen youtube denk geliyorum adam oyuna kendi tr altyazı ekliyo bu adam bunu tek başına yapıyor koça sony tr bunu yapamıyor anlatmaya gerek yok görüyorsunuz bu iş lutuf ka riçayla olmuyor yasa şart film lerdeki gibi en azından altyazı olmadan piyasaya çıkmasın

gypaetus

5.5.2018 09:05:53

0
her oyunun türkçe çıkmasını bekleyeceğinize ingilizce öğrenin.

BSC Misafiri

4.5.2018 23:12:40

0
Sony Türkiye sağolsun bizi iyi kazikliyor her seferinde hacılar siz alın oyunları Türkçe koyacağız söz diyip diyip durdular 2-3 oyuna sadece Türkçe yaptılar helal olsun bu ülkede kime guvensek bir kazık atiyor neyse ben iyi ps4. Kirdirip para vermeden oynuyorum para verenler düşünsün Türkçe yok bir şey yok ama sony abi ya adamlaron suçu yokkk yaaaa diyip 300 tl bayıla bilir kandirilmak herkesin kendi sorunu

BSC Misafiri

4.5.2018 23:12:28

0
Ne üzülüp canınızı sıkıyorsunuz size saygı duymiyana kandırıp dolandirana sizde karşılık verin ps4lerini kirdirip internetten indirip bedava oynayın siz oyun konsol vesaire alirken iyi hoş evet sürekli Türkçe gelicek demek güzel ama iş bir şeyler sunmaya gelincw bizim suçumuz yok izin vermediler oldu öylemi yok öyle yağma bildiğiniz bizi dolandırıyorlar halen fanboyluk yapıp destekliyenler varsa buyursun gelsin evimde ücretsiz oynasın ps4 kirdirmak candir bile bile dolandirilmak ise enayilik fanboy kardeşlerim bilginize

BSC Misafiri

4.5.2018 23:12:08

0
venge Spiderman isim hakları Marvele ait o yüzden oyunun tam ismi Marvels Spiderman dır.Marvelin izin vermediği şeye yani ortak karar olmayan herhangi birşeye karar verilemez.Bir karar da hem Sony nin hem Marvelin mutabık olması gerekiyor.Bu Türkçe dil desteği Marvele takılmış olmalı,Sony e kalsa her oyununda Türkçe çıkıyor izin verdiği için...

venge

4.5.2018 21:18:06

0
Spider man nasıl 1. parti oyun değil, sony nin öz be öz özel oyunu. Tamam,1. parti değil diyelim, peki horizon 1. parti değil miydi? Bu oyunda bahanesi ne PS Türkiye nin . Bunda kim izin vermedi :) Rdr 2 altyazılı gelsin demiyoruz . Bu sony özel oyunu değil. Gelirse hoş olur gelmezse de sorun değil. Ama sony nin özel oyunu olduğu zaman iş değişir. Tr desteği yoksa almam sony özel oyununu. O yüzden spiderman tr destekli gelmeliydi. Zaten Oyunu almayacağız , hem sony e hem de ps Türkiye ye tepki gösterilecektir.

BSC Misafiri

4.5.2018 21:00:38

0
Spiderman ın Türkçe gelmemesinden dolayı Marvel e,Read dead redemption 2 nin Türkçe gelmemesinden dolayı Rockstar a tepki göstermeniz gerekir.Playstatıon Türkiye Türkçe dil desteği başvurusunu yapmış Marvel ve Rockstar olumsuz yanıt vermiş, neden anlamak istemiyorsunuz.Bu iki oyun sony nin 1.parti oyunlarından değil, kimse Rockstar a, Marvele bişey demiyor işinize mi gelmiyor anlamadım,sizin tepkiniz Marvel e , Rockstar a olmalıdır bu olayda sorumlu olan firmalar bunlardır.Marvelin ,Rockstar ın oyunlarını almazsınız olur biter, tepki olarak.

dggryd

4.5.2018 19:06:56

0
artık haziranda eski veya yeni gelecek sistemde devlet olarak diyorum birilerin avrupadan ülkemize gelen her ürüne türkçe desteği zorunlu koşmadığı sürece bu işler olmuyacak tamam ülkemiz herşeyi satıp hiçkimseye bilime teknolojiye felan hiç değer vermiyor orta doğu ülkesi olduk belkide bu sebeblerden dolayı avrupanın her bir firması şirketi bizleri tınlamaz banane der türkiyeden yemişim 100 bin satışından çünkü nefret ediyor sevmiyor haklıdır da ama artık tek çare devletin zorunlu koşması türkçe yokmu ülkemizde satışı yasaklanmalı her ürün her oyun her konsol için diyorum şart belli yani ülkemiz çağ atlayıp tesla üretemiyeceğine göre...

furandor

4.5.2018 18:50:53

+1
Buraya yazıp tepki gosterenlerin %95 i RDR2 için ön sipariş yapacak .adım gibi eminim buna . Almayın arkadaş tepki koyun .sonytr gorecek ki rdr 2 gibi bir oyunu satamadık zarar ettik o zaman anlayacak tr destegi olmadan satıs olmuyor . Almayın aldırmayın .

Tuomir

4.5.2018 17:24:59

0
Tr psnin acil olarak eurozonedan kurtarilmasi gerekiyor. Oyun çıkınca yapımında yer almiscasina ballandira ballandira anlatmakla kullanıcı dostu olunmuyor. Sen oyunu Türkçe altyazı ile bile çıkartamayacaksın sonra kem kum edip 300 tlden son kullanıcıya kitleyeceksin ama oyunda svahilice bile olacak. Öyle bir dünya maalesef yok. Bu insanlar sizlere destek olmak için Türkçe oyunları spot yerine yeri geldi Türkiye satışlarını arttiracak şekilde satin aldılar. Buna rağmen TR kitlesini hala yurt dışındaki abilerinize kabul ettirtmediyseniz bu sizin sucunuzdur. Gerekmedikçe artık tr psn kullanmayacağım.

BSC Misafiri

4.5.2018 17:19:21

0
Ohh ohh birde bunlar altyazisiz geldi demek neyse Sony fanboylari siz övmeye 300 tl verip kendi dilinizde oynamaya devam edin arkadaşlar diğer tavır koyanlarada desteğim sonsuz almayın aldırmayın ki şu sony Türkiye bir halta yarasın bana sorarsanız da ben kırılmış ps4'um ile beleş bir şekilde oyniyacagim sony fanboylari 300 tl çöpe atabilirler hayırlı olsun onlara

MonacoDoom

4.5.2018 13:05:57

+1
Sen ne diyosun yine yok satacak psn tr özel indirimli fiyatıyla Ülkede kriz yok, keriz çok abim...

Gordon Freedos

4.5.2018 06:44:40

0
Acikcasi bir god of war degil iki oyunda. O yuzden on siparis vermeye veya oyunu ciktigi gun almaya hic gerek yok. Yukarida bir arkadasin yazdigi gibi 50 tl yi gordugu zaman alir bakariz. Artik o zamana kadar 2-3 yil gecer ama o kadar kusur kadı kizinda da olur :p

BSC Misafiri

4.5.2018 06:07:23

0
Burda yalnızca tek bi oyun üzerinden gitmekte yanlış bu oyuna telki gösterip deli gibi diğer Türkçe dil içermeyen oyunları almak resmen biz keriziz abi bak bir iki tepki göateririz ama malız sonuçta alıyoz napak sen daya bize kendi dilini. Ya niye uğraşıyolarki bize ingilizce getirmeye direk bize asya veya rusça versiyonlarını gönderip satsınlar hani sonuçta anlamıyoruz sade içinde japonca korece yada rusça olsun nede oksa anlamıyoruz ama hiç ingilizce olmasın gerek yok yani sonuçta oynuyoruz değilmi mal mal oynuyoruz sonuçta ha ingilizce dilinde mal mal oynamışız ha japonca ne farkedecek. İddia ediyorum bu dediğim olsa gene mal gibi koşa koşa gidip oyunları alırız mal bi milletiz çünkü aptalız eşşeğiz ya semeri vursunlar abi hoşlanıyoruz semer vurulmasından sonrada yok efendim niye dilimiz eklenmiyor neden eklensinki piyasaya sürülen oyunların %99 u japonca olsun satışlar şuan ne ise ozamanda aynı okucak sanki çok bişe değişicek.. Tamamen bi boykot lazım en az 2 -3 ay hiçbi psn den yada kutulu oyun alınmamasınlazım şunu bilinki ip adreslerinden falan başka ülkelerden alsanız dahi biliniyor sonuçta satıldığı görüyor adamlar. Dediğim şekilde bi boykot yapılmadıkça siz alt yazıyı unuytun ilerde yalnızca oyunların ana menüsünde bide pause menüsünde Türkçe dil desteğini görüraünüz oda yeni oyun oyun yükle ayarlar bu size yeterde artar çünkü boykot gösteremezseniz olacağı bu. Satıcı ürününü satabilmek için her fedakarlığı yapmak zorunda biz almak iöin daha fazla ödemek zorunda değiliz dilimizde eklensin diye bunu unutmayın.

stalker(1979)

4.5.2018 04:25:31

+3
Eskiden oyunlar Türkçe ye çevrilmiyor çünkü Türkiye korsan oyunculukta Dünya lideri diyorlardı. Eee Playstation da korsan oyun oynanabiliyor mu? Oynan mıyor. Onun bahanesi ne? Satışların kötü olduğunu da zannetmiyorum. Türkiye yi takmıyorlar bunun başka bir sebebi yok. Nasıl olsa Türkçe olmasa bile alıyoruz. Neden Türkçe ye çevrilsin ki? Neden değerli zamanlarını boşa harcasınlar ki? Red Dead Redemption 2 İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Felemenkçe, Almanca, Portekizce ve Lehçe olarak çevrilecek imiş. Şimdi oyunun bu ülkelerdeki fiyatı eminim bizden daha uygundur ve bu ülkelerde yaşayanların geliri bizim kaç katımızdır. Hem Türkiye ye pahalıya sat hem de Türkiye yi ve Türkçe yi bi tarafına takma. Türkiye deki müşteri kitlesi olarak tavır koyamıyoruz. Koyabilsek mecbur Türkçe çıkarmak zorunda kalırlardı. Klasik ağlamayan bebeğe meme vermezler olayı

luganoguz

4.5.2018 02:04:49

+3
Skandal! Tek kelimeyle Skandal!!!! Spiderman'in ne kadar popüler olduğu biliniyor bu ülkede, bu yapmayacaksanız hangi oyunu yapacaksınız ? Sony'e bundan sonra kuruş çalışmaz benden.

PRO HERE

4.5.2018 01:21:38

+2
Türkçe çıkmayan oyunu almayın

carter

3.5.2018 23:14:11

+1
Bu fiyatlarla, altyazı desteğinin olmayışıyla milletin oyun almasını daha çok beklersiniz. Almayın, dip fiyat olana kadar bekleyin.

Rapsody_izmir

3.5.2018 22:16:48

+2
Mustafaaaaa. Saklanma oyle. Gel adam gibi aciklama yap. Arkadaslar ben beceremedim de. Elime yuzume bulastirdim. Basvuruda noyuy abi noyuy tuykce yama cikayin bize.. den oteye gecemedim de. Ek olarak FORUM DONANIM HABER YOBETICILERI ROCKSTAR A SONY E GOSTERIN SU TEPKIYI. BU KONUYU GEREKIRSE 1000 SAYFA YAPIN. SALDIRIN ARKADASLAR

venge

3.5.2018 22:07:01

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn Spiderman'in altyazı dahi olmadan çıkmasını affettirmeye çalışanlarda çıktı şimdi başımıza.
Tepkiye destek olmuyorsun bari köstek olma değil mi, tr olmasa da yine alırım, oynarım diyebilirsiniz, düşüncenize saygılıyız, ama buraya gelip de bu işten sorumlu kişileri bize karşı koruma, küçük bir olaymış gibi göstermeye çalışma. Tek istediğimiz şey sony özel oyunlarda tr altyazı olması,diğer oyunlarda da olsun demiyoruz ki, bunu bile beceremiyorlarsa bıraksınlar bu işi, neymiş biz isteğimizi bildirdik ama marvel izin vermemiş,falan filan. Bize ne bundan , sonuç ne olumsuz, yani başarısız oldunuz.Ki istekte bulunup bulunmadıklarını da bilmiyoruz. Bence bunlar, Horizon da olduğu gibi yapmak istememişlerdir, god of war ve detroit 2 oyun yeter diye düşündüler sanırım.

AykutGuru

3.5.2018 21:59:31

+7
Şu mantıktan artık kurtulun, gömdüğünüz kafanızı çıkarın artık. Türkçe Dil başvurusu yaptık kabul etmediler ne demek. Kabul ettireceksin, sıkı yaptırımlar uygulayacaksın. Bak kendin söylüyorsun ülkemizde GTA 5 çok satan bir oyun diyorsun. Ama Red Dead Redemtion Türkçe çıkmamasını normal karşılıyorsun. O zaman diyeceksin, Türkçe dil desteği ekleyemezsek ülkemizde biz bu oyunu satamayız. Bu sebep ile oyun istemiyoruz diyerek. Ama işin kolayı biz başvurduk kavul etmediler. Spiderman konusuna gelince marvel izin vermez ise ne olacak demişsin. Sevgili marvel neden ülkemizde filmleri TR destekli onlara da izin vermesin o zaman. ben marvel ait TR desteği olmayan film görmedim gören varsa yazsın. Yorumların boş olduğunu söylemişsin. Yukarıyı tekrar oku neresi boş hangi kelimem yanlış ve haksızım. Son olarak ta millet maliyette maliyet demiş, bu yüzden yapamıyorlarmış Bir oyun 4-5 dil desteği ile çıkıyor ve bu dil destekleri için bir maliyet söz konusu olmuyor da Türkçe dil desteği eklenince maliyet oluyor. Yani ben neden diğer dillerde yapılmış maliyet söz konusu ise, neden ben 3-4 dilin masrafını benden alıyorlar. Onlar içinde bir maliyet söz konusu bu parayı benden niye çıkarıyorlar. O zaman ingilizce oyun 150 TL de, Almanca 150 TL yap, her dil için neden para ödüyorum, Neden tüm dillerin parasını benden alıyorsun. Yapma ya hem TR olmayacak hemde tüm dillerin maliyetinin parasını benden de çıkaracaksın. Bizde salak gibi ödeyeceğiz ve bunu normal karşılayacağız yani. Vallahi helal olsun bize.

XanthiN

3.5.2018 21:27:44

+2
PS sahiplerine exc. oyunu 300 TL'ye satıp bir de dil desteği getirmeyecek olmaları epey acımasız olmuş.

Kennnn

3.5.2018 21:10:27

+3
Spiderman'in altyazı dahi olmadan çıkmasını affettirmeye çalışanlarda çıktı şimdi başımıza.

BSC Misafiri

3.5.2018 21:05:16

0
Playstatıon Türkiye demiyorki biz istemedik diye,Playstatıon Türkiye spiderman ve red dead redemption oyunlarına Türkçe dil başvurusunu yapmış oyunun sahiplerinden olumlu yanıt gelmemiş.Gta 5 ülkemizde çok satan bir oyun çokça dile çevrildi ama içlerinde Türkçe yok, Rockstar ın bizi millet olarak sevmeme ihtimali var.Spiderman ise Marvel in izin vermezlerse nasıl olacak.Bir atasözü vardır meyve veren ağaç taşlanır diye, Playstatıon Türkiyenin samimiyetine inanan arkasında olan çok fazla oyuncu var eminim, burada yersiz olumsuz yorumlarda bulunanların Playstatıon la ilgisi yok diye düşünüyorum çünkü yorumların içi boş ve iyide olsa kötü de olsa artniyetli olacak kişiler çünkü.

Persona_Non_Grata

3.5.2018 20:24:45

0
Hocam 1 kişinin üstüne 10 kişi gelirse inan sende böyle tavır alırsın, adamlara anlatamıyorum benim derdim 300 tl yi savunmak olmadığını, hala gelip bana 300 tl yi savunuyorsun ne kerizler var yazıyor? Ne yazayım ben bu adama?

brkylmz19990102

3.5.2018 20:09:35

+1
Asıl konu burda kimin doğruyu söylediği değil tavrın sürekli irite edici kavga çıkarmaya müsait yazılar yazıyorsun . Aksi halde zaten yanlış bildiğim herhangi birşeyi sen bana düzeltip sen bana anlatsan seni yada başka birini başımın üstünde tutarım . Eğer at gözlüğü takmış insanları görürsek boşvermek en doğal hakkımız sonuçta hepimizin işi gücü var değil mi ? :)

Persona_Non_Grata

3.5.2018 19:40:53

0
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşa dememisler, burdaki kimsenin ne dediği zerre umrumda değil, ben gerçekleri yazıyorum, onlar kuduruyorlar.

brkylmz19990102

3.5.2018 19:21:41

+1
Görünüşe göre forumda adın çıkmış bu nedenle çok daha fazla dikkat çekiyorsun tabi amacın bu değilse aksi halde bu konuşmayı boşuna yapıyor olabilirim .

kataaay

3.5.2018 18:57:36

0
O zaman biz de indirim bekleriz satın almak için, Türkçe dil desteği olmayan Sony oyunlarını ön sipariş ile almayalım hele ki bu fiyat artışından sonra. Sony görsün tepkimizi belki fiyatlar düzelir ya da dil desteği Horzion ve Spider-Man gibi oyunlara da gelmeye başlar.

Jengaver

3.5.2018 18:29:36

0
Horizondan sonra bir de bu hiç hoş olmadı. Umarım tepki gelmediğini görünce umursamazlık etmezler altyazı konusunda. Ben kişisel olarak almayacağım. Horizon gibi 80-100 TL yapsınlar alalım

BSC Misafiri

3.5.2018 17:50:58

0
Satabilen satıyor ürününü makul fiyattan witcher 60tlden çıktı steamdeki oyunlar aral olmasa 90 liradan çıkıyor

The_Rahip

3.5.2018 17:49:21

+1
Polonya oyun sektöründe önemli bir yere sahip. Ülkelerinde oyun sektörüne 27 milyon dolar hibe ettiler bunun 7 milyon dolarını ise CD Projekt RED aldı. CD Projekt RED başı çekiyor ama başka oyun şirketleride mevcut. Oyun pazarında saygı gören bir ülke.

Rapsody_izmir

3.5.2018 17:47:15

+2
Editor müdür mustafayi tutup getirsin buraya. Şu tepki mesajlarini gozune gozune bi soksun.

Project Cupertino

3.5.2018 17:43:12

+1
Polonyada oyun sektörü gayet iyi durumda.

Persona_Non_Grata

3.5.2018 17:22:34

0
God of War çıkınca aglayan pc fanboyu, şimdi de Spider Man, Rdr 2 konusunda ağlıyor, daha the Last of us 2, Kojimanın Death Strandingi gelicek, perişan olacak fanboycuk ağlamaktan. git pubg oyna sen 1080 ekran kartında.

veterangamer

3.5.2018 16:55:18

0
Oyunu satın almayın ucuzlayıncada almayın hiçbir şekilde almayın ölmezsiniz be şunu oynamayınca

armutyus

3.5.2018 16:52:23

0
Bu Lehçe'nin ne ayrıcalığı var arkadaş her yerden çıkıyor.

alibak_88_002

3.5.2018 16:44:48

+1
kral çıplak, ama padişah seviciler at gözlüklerinden memnun gözüküyor

Persona_Non_Grata

3.5.2018 16:19:54

0
Pc fanboylarının ağlama duvarına dönmüş konu, size ne oğlum Spiderman den Rdr 2 den?

HIGHER

3.5.2018 15:57:48

0
Üstteki arkadaşında dediği gibi, steamin TR'de ofisi olmadığı halde kat be kat daha ucuza satıyorken bunlar 300 liraya satmaya kalkıyorlar.

Persona_Non_Grata

3.5.2018 15:52:53

0
Okuduğunu anla önce , kafan almıyorsa okuduğunu yazma.

BSC Misafiri

3.5.2018 15:48:20

0
Almayın bu oyunu arkadaşlar en azından indirime girene kadar

venge

3.5.2018 15:34:49

0
Sen de haklısın hocam, ne yapsak değişen bir şey olmayacak gibi, bizi umursayan yok sanırım. Ama ben yine de seçimimi satın almamaktan yana kullanıyorum, küçük de olsa verebileceğim tepki bu, elimden fazlası gelmiyor maalesef. Tr desteği olmadığı halde satın almak isteyene ise saygı duyarım, herkesin düşüncesi farklı,zorla vazgeçiremeyiz.

Fantasticoo

3.5.2018 15:30:29

0
Bu oyun firmaları neden ülkede ki potansiyeli görmezden geliyor anlamak mümkün değil. Avrupa da genç nufusu en fazla olan ülke. Türkiye ye özel bir fiyat politakası geliştirseler sürümden kazanacakları kesin ama yeterince para kazanıyorlar sanırım sallıyorlar. Olmasa da olur mantığındalar. Ayrıca ps türkiye yetkiliside böle ezik ezik konuşmamalı.

DiyarDilimPırasa

3.5.2018 15:28:36

0
Fiyat artışını sadece dovize baglayan her konu altında sony savunan ve hiçbir şey yapılamayacagını kabullenilmesi gerektigini söyleyen hep aynı kişiler.

Thejoker58906

3.5.2018 15:19:27

0
Bende çok sinirliyim bu konuya ama sizin dediginiz şey bir etki yaratmaz bu bir gerçek PS Türkiye de etki yapar sadece zaten en iyi oyunumuz uncharted 4 oda 100.000 yani 100 bin kişi ile Sony nin fikri değişmez oyun pazarımız ne ki sony bizim tepkimizi kaale alsın. Bizim bu almayarak tepkimizi sadece PS Türkiye alır ama degişeceklerini sanmıyorum horizonda da aynı olay oldu çünkü dikkatliyiz dediler ama gördük dikkatlerini.

venge

3.5.2018 14:34:22

+1
Oyunu satın aldıktan sonra ha çıktığında almışsın ha 1 ay sonra ne farkeder. Veya indirimden almışsın ya da daha uyguna başka psn den,ne farkedecek. Sonuçta sony oyunu sana sattı mı sattı, sen aldın mı aldın,burada sony e tepki nerede peki ? Bu durum, kızların evlenirken ki haline benzedi. Hem ağlarım hem giderim

HIGHER

3.5.2018 14:29:47

0
Bide geliştirici firma eklenmeyecek dediğinde burdaki ps fanboyları, eklenir, onların haberleri yoktur diye bi sürü şey zırvalamıştı.

tayfun mutlu

3.5.2018 14:22:20

+4
300 lira verecem ve kendi dilimde oynayamayacağım öylemi avucunuzu yalayın , kimse sizin sömürgeci dilinizi bilmek zorunda değil. neler neler yapılıyor da 2 dil eklenemiyor öylemi kıytırık oyunlara pes walla

Exclusive.Gamer

3.5.2018 14:02:23

0
bu durumda türkçe gelmeyeceği kesinleştiğine göre ozaman çıktıgı zaman almanın anlamı kalmadı demektir hangi psnde ucuz ise ordan alın oynayın veya 1 ay bekleyin zaten satış olmayınca mecbur indirim yapacaklar far cry 5 1 ay sonra 149 tlye düşüyorsa bu oyunda 1 2 ay sonra 139 159 arası düşer öyle alırız türkçe altyazılı gelir diye kutulu almayı düşünüyordum ama ucuza digital alırım keyfime bakarım

-Casablanca

3.5.2018 13:57:07

0
Merak ediyorum bu oyunlara Türkçe dil seçeneği eklense yapımcılara maliyeti ne olur?

Lonkia

3.5.2018 13:51:47

+1
Oyunlar en fazla 150₺ olmalı, bu fiyatlara 4 tane en son çıkan oyun alsak edecek bir playstation parası böyle bir rezillik olamaz kur fiyatları diyerek işin içinden sıvışmaya çalışıyorlar ama spiderman ön siparişini 299₺ yapıp yeni çıkacak tomb raiderı 209₺ yapmayıda biliyorlar. Almayın aldırtmayın eğer biz adamakıllı fiyatlara oyun alamayacaksak onlarda batsın.

veterangamer

3.5.2018 13:51:01

0
Horizonu da almayacağız diyorlardı gördük almayanları buraya yazanların %70 i ilk gün gidip koşa koşa oyunu alacak sonrada forumda ilk günden oynadım ilk günden platladım diye konu açacak.. Birde başka ülkeden kardeşlikle aldık ama hede hödö diyorlar sanki kardeşlikle alınınca marveli sony si para kazanmıyor. Adamın çokta umurunda usa dan almışsın tr den almışsın beyin bedava ama işte... Memleketteki oyuncu topluluğu bile normal değil şaka gibi hep diyorum bunlara bu oyun fiyatları falan az hem 500₺ olmalı hemde altyazı olmamalı

qatsel

3.5.2018 13:46:48

0
Almayın dostlar, çok basit.

Thejoker58906

3.5.2018 13:21:21

+1
Satın almayın da şu mustafadan kurtulalım ben çıksam mustafının oraya daha çok oyunu türkçe yaparım anasını satayım ne beceriksiz adam ya rockstardan belki alamazdım ama söke söke alırdım spiderman den dublajı hayır anlamıyorum çocuklar bu kahramanınızı Türkiye de çok seviyorlar de bu oyuna türkçe yerelleştirme yaparsak 10 satacaksa 25-30 satar de en son çare olarak kabul etmezlerse türkçe dublajı yapalım oyun 300 den satılacaksa dublajın masrafını karşılamak için 399 dan satalım dersin veya oyun 300 den çıkar almak isteyenler için tr dil desteği yapılır psn den satılır para karşılığı 30-40-50 liraya vesayre diyecek çok şey var illaki yaptırırsın becerikli isen Sony bu bakmayın oyuncu dostu dediğimize para yı her insanoğlu gibi onlarda seviyor

BlackLead

3.5.2018 13:15:49

+1
playstation türkiye müdürü olmayacak demiş yahu ne ps türkiye resmi facebook sayfası falan. gelmiyor altyazı.

Lord Melkor

3.5.2018 12:37:46

0
Şimdi God of war için rus psn e baktım. 270 liraya satılıyor. Bizde 209 dan girmişti. Aslında çok iyi fiyattan girmiş. Rusya da oyunlar ucuz diyen arkadaşlar neyi baz alarak ucuz dedi?

baaburcan

3.5.2018 12:37:07

0
Sony Türkiye, Spiderman için bir daha başvuru yapmalı PS türkiye resmi facebook sayfası henüz netleşen bir şey yok diyor Mustfa yiğit Türkçe gelmeyecek diyor anlamadım bu durumu

*GameOver*

3.5.2018 12:33:22

0
canınız saolsun bizde satın almayız olur biter

Bugra4129

3.5.2018 12:09:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rapsody_izmir Far Cry 4. Bizim türkler 30 kusur ps4 oyununa türkçe yama yapmış. Cwf li ps4 üm olmadığı için deneme fırsatım olmadı. Büyük ihtimal translate çeviridir ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. <a target="_blank" href="http://www.mcps4.com/forumdisplay.php?f=147">http://www.mcps4.com/forumdisplay.php?f=147</a>
Pc deki yamaları konsola port ediyorlar Xbox 360 ve Ps3 de de olan bir durumdu konsollar kırıldıktan sonra oluyor sanırsam.

They Killed Kenny

3.5.2018 11:53:38

0
Dediğin doğru adamlar konsol yapıp satıyorlar ama oyunda önemsemiyorlar. Sony Türkiye'de nasılsa rakibimiz yok kafasında. Türkiye büyük bir oyun pazarı bunu fark edenler zaten Türkçe çeviri yapıyor ama Sony nasılsa satarım kafasında. Millet bıraksa o zaman görürler. Sony Türkiye'nin her hâlükârda güçlü olmayacağını düşünüyorum çünkü sadece bir dükkan karar alıcı kurum değil. Sony merkeze hiç bir projede katkısı olduğunu sanmıyorum. O yüzden merkez tarafından da çok önemsemiyorlar

DiyarDilimPırasa

3.5.2018 11:51:38

0
Almayan almadı zaten dostum. O sebeple.de fiyatı bayagı bayagı indi. Mustafa Yigit kanadının paylaştıgı verileri çok dikkate almayın. Mali kaygılar ile paylaşamadıgı bilgiler olsugunu söylüyor zaten. Mali kaygılarla.maniplasyon yapamaz mı çok satıyor diye? Kararsızları bile almaya teşvik eder bu. Bu arada b3n de almayacagım.

venge

3.5.2018 11:39:38

+1
Bir sürü kişi tepkisini göstermiş ve almayacağım demiş.Güzel,hadi bakalım sözünde kaç kişi duracak,hep birlikte göreceğiz. Horizonda da almayacağız diyenler çoktu ama oyun çıktığında veya ilk indirimde hemen alıp oynayan çok oldu. Bir oyunu oynamasak hayatımızdan ne eksilir.Azıcık iradeli olun. Sözüm almayacağız diyenlere. Tr olmasa da ben alır oynarım diyenlere bir lafım yok. Horizon için kesinlikle almam ve oynamam demiştim.Hala almadım,bedava bile verseler oynamam, umrumda değil.Beş kuruş vermem tr desteği olmayan sony exc oyuna.

Rapsody_izmir

3.5.2018 11:18:22

0
Far Cry 4. Bizim türkler 30 kusur ps4 oyununa türkçe yama yapmış. Cwf li ps4 üm olmadığı için deneme fırsatım olmadı. Büyük ihtimal translate çeviridir ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. http://www.mcps4.com/forumdisplay.php?f=147

Ginga Bishounen

3.5.2018 11:15:41

0
Bu hangi oyun?

Wayward Son

3.5.2018 11:13:47

+4
Çevirmen masrafı dediğin nedir? Steam'de Türkçe desteği getiren bir sürü bağımsız yapımcı var. Onlar yapabiliyorsa Sony nasıl yapamıyor? Sorsan adamların stüdyosunda 10 kişi falan çalışıyordur ancak bir şekilde oyunculara fayda sağlamak için dil desteği getiriyorlar. Yıllarca kafa ütüleyen ve sürekli "Oyuncu dostu Sony" diye zırlayan Sony müptezellerinin dosttan anladığı buysa vay halimize. "Adam haklı" demişsin de açıkladığı bir şey yok adamın. "Yapamadık". Bu mu haklılık sebebi? Bence işlerine geliyor bu kadar vergi olması, çakıyorlar fiyatı. Valla bizim çöp oyun basınımızda da adam akıllı tepki yok. E tabi beleş fuar davetiyeleri, oyunlar vs. derken mamaları kısılmasın diye ses çıkarmıyorlar. Sony Türkiye ekibi, şu ana kadar başardıkları ve başaramadıkları şeyleri bir liste yapıp oyuncularla paylaşırlarsa mutlu olurum. Ben pek göremiyorum bir faydalarını. 2-3 tane oyunu Türkçe dublajlı, 7-8 oyunu da altyazılı oynadınız diye adeta tapar oldunuz adamlara. Lan para veriyorsunuz, tabi yapacaklar. Azıcık dik, bilinçli tüketici olun. Git Plus al, git oyunu ilk çıktığında al, konsolu al ama bu kadar şey yaptıktan sonra yapılanları adeta lütuf olarak gör. Eziklik. Ben başka bir ülkede, atıyorum Sony Rusya olsun, Sony İsveç olsun bu kadar hatalı bir sistemin savunulduğunu düşünmüyorum. Aksine en ufak hatada tepelerine biniyorlar firmaların. Hadi kutuluyu anlarım da dijitalde 300 TL (muhtemelen o da çıkınca pahalanır) komedi. Ön sipariş ve çıkış fiyatının %40-50 fark ettiği başka bir sistem de yoktur. Kur mur demeyin şimdi. Sony ön siparişte 209 TL'ye satarken zarar etmiyor da oyun çıkınca 299 TL'ye fiyatı yükseltecek motivasyonu nereden buluyor? "Marvel istemedi/zorluk çıkardı (artık her neyse) :(" açıklaması da külliyen yalan. Türkiye'de binlerce lisanslı ürünü bulunan, deli gibi çizgi roman satan firma buna burun kıvıracak?

MARCO

3.5.2018 11:01:29

0
Playstation türkiye diye bişey yok sadece kağıt üzerinde olan birşey. Eski bir konuşmasında artık ex.oyunlarda yerelleştirmeye önem verecez demişti. Horizon zero dawn da gördük önemi

veterangamer

3.5.2018 10:55:22

+1
Yemin ederim şu sonytr de işe girsem emekli olana kadar çalışırım. Mis gibi iş daha ne olsun ne karışan var nede hesap soran var..Zaten rakibin yok teksin pazarda kafana görede takıl satış hedef derdin yok. Arada böyle çıkıp gülerek ikna edemedik, olmadı kusura bakmayın diyip gaz alıp sonra nişantaşına kahveni içmeye gideceksin yeminlen hayalimdeki iş...

` quaD.

3.5.2018 10:50:36

0
Oyunu almayacam sony nin haberi olsun. Basarisizsaniz bu iste o koltugu birakin. Bu forumda bile bence bu isi becerecek adamlar var

classlord

3.5.2018 10:49:49

0
Klasik türk insanı hem söylenir. Hemde alır. Bunlar için çaba sarfetmeye değmez, hepsi eroin bağımlısı gibi olmus

They Killed Kenny

3.5.2018 10:43:04

0
Adam haklı elli tane vergi veriyoruz fiyat fırlıyor. Sony Türkiye'de çok satan konsol ama kaç kişi Pes dışında bir oyun oynuyor ki? Satılan oyunlar az bir de kardeşlik olunca 2 katı azalmış oluyor zaten. Adam size özel dil için adam tutsun oyunun salt halinin masrafını ödeyemiyorsunuz çevirmen girince fiyat artacak yine. O zaman ödeyebilecek misiniz? Dolar 1.2 olduğunu biliriz oyun o zaman çıksa 100 lira bile olmazdı. Ha istemiyorsanız almayın zaten. Oyun muhteşem duruyor ama güzel bir konsol çıkartmazlarsa Xbox one alacağım

Angaralıahmet06

3.5.2018 10:37:48

+1
Saçmalık hem 300tl ver hemde Türkçe oynayama.

MontrealR

3.5.2018 10:25:55

0
Sony tr ne iş yapar

Matrixx7

3.5.2018 10:21:43

0
Triple A oyunları en azından türkce altyazı oynayabilmek için korsan oyun anlayışından vazgeçip orijinal oyun alınması gerekir, fakat sadece bununla da sınırlı değil yapımcıların keyfine kalmış bir durum

mehmet4428

3.5.2018 10:18:55

+1
Başka ülkelerden deluxe sürümü alsak buradakinden 100 TL daha ucuza alıyoruz ki zaten TR desteği olmadığı için bir farkı da olmuyor. O yüzden TR den almanın bir anlamı da yok. Türkçe gelseydi eğer bu oyun emin olun ülkemizde hak ettiğinden daha çok yukarı da satışı olacaktı. Bu haliyle bile hatırı sayılır bir satışı yine olacak ama Türkçe gelmesi işi değiştirecekti. Bizim ülkenin anlaşılan bu piyasada ağırlığı yok ki bu denli olumsuz sonuçlar alınıyor. Adam kendi ağzı ile söylüyor, başka ülkeye bağımlı olduğumuzu, oranın fiyatı ile oyunların satıldığının. Diğer türlü Rusya v.s gibi olamayız. Sony TR ekibi Türkçe olması için elbette uğraşmışlardır ama bu onların suçsuz olduğu anlamına gelmiyor.

rednebula

3.5.2018 10:16:03

+2
Verilebilecek en iyi cevap oyunları almamak olacaktır...

Matrixx7

3.5.2018 10:10:57

0
Hahaha, ağla

bilgennyk

3.5.2018 10:04:48

+4
Bi iş yapmayacaksan TR şubesinde ne işin var

FroLeM

3.5.2018 09:57:25

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Matrixx7 Hahahah oyunu bulmuşlar bide tavuk gibi ötüyolar türkçe niye yok diye işinize gelirse.Oyunu oynadiginiza dua edin ben olsam tüm dünyaya dağıtırken burayı sallamam bile
Bızzzımle degilsin.. Git öte tarafta oyna çocuk.Hatta sınırımızdan çık başka ülkede oyna.

Rapsody_izmir

3.5.2018 09:54:45

+7
The witcher 3 gibi destansı bir oyun bile türkçeye çevrildiyse sony tr nin özrü kabul edilemez. Ne kadar türkçe o kadar para. İşinize gelirse. Ek olarak :
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Matrixx7

3.5.2018 09:43:16

+3
Hahahah oyunu bulmuşlar bide tavuk gibi ötüyolar türkçe niye yok diye işinize gelirse.Oyunu oynadiginiza dua edin ben olsam tüm dünyaya dağıtırken burayı sallamam bile

veterangamer

3.5.2018 09:39:57

+1
Yapamadık, edemedik, olmadı, kusura bakmayın

FroLeM

3.5.2018 09:39:32

+13
ps4 kırılmıştı diye üzülmüştüm. Daha çok satsın daha çok Türkçe oyunlar çıksın diye feryat figan ediyordum. Şimdi hak ettiklerini anlıyorum. Gün gelecek o maliyetli dedikleri alt yazıyı bizimkiler kırık ps4 beleşe çıkaracak bizde kırık ps4 de Türkçe Dil yamayı kurup oynayacağız. yani illam korsana teşvik ediyorlar bizi.

Airbus A350 XWB

3.5.2018 09:29:16

+4
Marvel izin vermiyormuş, buna kargalar bile güler Rockstar zaten yapsa gta v'de yapardı Bunların yaptığı iş maaşlarını alıp,başka departmanlardaki kızları kesmek başka birşey değil

BlackLead

3.5.2018 09:27:19

+7
rockstar games ve 2k games'in türkiye dağıtımcılığı playstation türkiye satın aldı geçen senelerde. Aynı kendi sony oyunları gibi. ülkemizde de gta 5 çok satılan oyunlardan biri oldu o yüzden herkes bir umut belki türkçe gelir diyordu.

İdrak İstimlak

3.5.2018 08:48:31

+9
Hong Kong, Endonezya, Brezilya, Rusya PSN'lerde özel fiyat uygulanıyorken, ülkemizde aynı dönemde çıkan 60 Euro'luk oyunlardan Yakuza 6 180 liraya, GoW 300 liraya satılıyorsa kimse bu yönetimi savunacak bir argüman sunamaz. Döviz fiyatlarını hepimiz biliyoruz, bizim söylediğimiz şey şu; TR PSN neden İngiltere'den yönetiliyor, oyun fiyatlarında neden ülkemize özel bir uygulama yapılmıyor?

mamilim90

3.5.2018 08:05:59

+2
Bence çözüm çok basit almayın bizim uzerimizden para kazanıyorlar ama taleplerimize tepki vermiyorlar yok öyle bir dünya

shankssan

3.5.2018 07:38:03

0
Ozellıkle çocuklar için harika bir hareket olurdu eğer Türkçe çıksaydı. Bunda yine fikrim değişmez Türkçe çıkmazsa 5 para vermem. 1 senedir Türkçe olmayan 2 oyun aldım ikisini 17 TL ye onlarında yükleyip oynamadım bile. Bundan sonrada asla almam..

BSC Misafiri

3.5.2018 07:20:50

0
Open world bir oyun daha zahmetli ve maliyetli olduğu için ugrasmiyorlar god of war detroit last of us vs bunlar hep linear ilerleyen metinlerin daha az olduğu yapımlar

BSC Misafiri

3.5.2018 06:46:20

+1
Bence en güzel tepki yabancı dili iyi olan bi arkadaş change.org dan güzelce bi anlatımla sony tr deki memnuniyetaizliğimizi onları istemediğimizi ve oyunlarda türkçe dil desteğini istediğimizi belirten iyi ve sağlam açıklama ile gerekli sony yetkilileri ve diğwr sony ülke sosyal medya hesaplarınıda ekleyip imza kampanyası başlatalım ki rezil olsunlar yeter artık. Buneya bütün oyunlar yapılırken almanca fransızca japonca dublaj vs yapılıyor bu oyunun maliyetine dahil oluyor bunu ödüyoruz dilimiz olmadığı halde ama bizim dile gelince maliyet oluyor bizim dilimizde satılmayan oyunları bu ülkede satmasınşar almayın aldırmayın hep alındığından böyle büyük bi boykot yapmazsak bişeyler değişmeyecek.

BSC Misafiri

3.5.2018 06:39:36

+2
Şimdiye kadar ön siparişleri basıp bunlara prim verenler sayesinde bu siz nekadar satın alırsanız oyunları şunu bilinki bundan sonra ancak onların koltuğunu sağlamlaştırırsınız.Buneya sanki tüm dünya oyunu 500 $ dan alıyorda bize 5 $ dan çıkışında veriyormuş gibi muamele görüyoruz almayın kardeşim alıyosunuz oyunları sonrada niye türkçe yok her halükarda alıyosun niye türkçe dil bekliyosunki ozaman boşa bekleme tatava yapma ozaman.

BSC Misafiri

3.5.2018 06:39:32

0
Sizin gibi insanların iyi niyetini suistimal edip,yalan yanlış iftira atmıyoruz, olanı,doğruyu söylüyorsunuz.....

BSC Misafiri

3.5.2018 06:39:21

0
Read dead redemption 2 sony e bağlı olmayan, spiderman ise isim olarak bire bir sony e bağlı olmayan bir yapım Türkçe gelmiyor olması pek fazla yadırganacak bir durum değil zaten ilerleyen zamanlarda güzel haberler alacağımızı söylediler...

BSC Misafiri

3.5.2018 06:39:05

0
Mustafa Yiğit bey neyin ne olduğunu açıklamış,daha neyin kafasındasınız.Yorumlar sırf trollük olsun diye yapılmış gibi duruyor çünkü içi boş.Bir akıllı telefon dışarıda 4 haneli rakamlara çıkmazken bizim ülkemizde 6000 lirayı buluyor. Bilinçsiz, şuursuz yorumlar var,Playstatıon Türkiye diğer firmalara göre en uygun fiyatlı ürünleri ve dünyaca heyecanla beklenen oyunları Türkçeleştirerek daha keyifli oynamamızı sağladı.Hep aynı kişiler erinmeyip üşenmeyip bu gibi konularda değişik yorumlarda bulunuyor,art niyet ararım ben bu işte....

m.A.A.d city

3.5.2018 06:32:21

0
Spider-Man'ı anlarımda,RDR2 neden türkçe olsun? RDR Sony'nin oyunu mu? Multiplatform bir oyun.Neden Sony türkiyeyi kale alsın adamlar?

Persona_Non_Grata

3.5.2018 03:20:56

0
Empati yap kim kimi triggerlamış onu çöz sonra yaz, bu yazıları fanboyluktan yazmıyorum, ya da yazıyorum kime ne ? git kus o zaman.

brkylmz19990102

3.5.2018 03:03:52

+2
Hiçbir fanboyluğum yok ama yeter da yeter yazdıkların midemi bulandırdı artık . İnsanları triggerlamaya çalışma artık .

Yûnus

3.5.2018 02:13:46

+3
GoW gibi nesile damgasını vurabilecek The Last of Us 2 ve Death Stranding kaldı geriye bu oyunları Türkçe oynayabilirsek sevinelim. Ayrıca oyunları yerelleştirme konusun da ne kadar eleştirsekte sadece Sony Türkiye ilgileniyor. Ne Aral ne Microsoft Türkiye zerre umurlarında değil.

ezicioyuncu

3.5.2018 01:40:11

+2
ps' de ilk çıkışta aldığım oyun sadece fifa'dır. O da pro club vs. oynadığım için halen daha god of war'ı almış değilim. GT Sport'u 89'a , uncharted4'ü 110 liraya kutulu almıştım. İndirimleri beklemek en iyisi , insanlar bi kaç ay önce benden önce oynamış veya oynamamış benim için fark etmiyor.

Kartal Göz

3.5.2018 01:36:36

+6
Almayın, aldırmayın. Bu kadar basit aslında.

lextor

3.5.2018 00:42:13

+6
Dayıoğlu bunları yazan parmaklarını öpüyorum. Ve bu düşüncelerin sahibi beynini de öpüyor esenlikler diliyorum. Bunu alıp malum şahsa okutmak gerek. Adamı görünce artık midem bulanıyor ne yalan söyleyecek diye. Kutulu oyunu 50 liraya al 310 liraya so* ıhm sat. Bahane hazır hocam, kur farkı. Mübarek kene gibi yapıştı koltuğa. 2010 dan bu zamana çok şey değişti... Diyeceklerim çok ama yazsak ne fayda. Bir ara yazarız...

arslan0058

3.5.2018 00:38:43

+2
Videodaki yorumlara bakiyorum hakli bulanlarin sayisi oldukca fazla sonyden hisseleri var bu kisilerin sanirim oyun turkce olmayacak hemde 300 tl olacak enayimiyim ben. Acarim endonezya yada rusya psn indirim zamanlarinda ordan alirim bir kaybim yok

Uchigatana

3.5.2018 00:08:15

+4
Hala sonyi yalıyorlar utanmadan.

Krone

2.5.2018 23:37:09

+6
Parayla rezil olmak böyle bir şey işte. Bir çevirinin maliyeti nedir ? Ya amatör çeviri grupları bile sıfır maliyetle bir kaç ayda çeviri yapıyor. Bu tamamen rezilliktir.

Frank Slade

2.5.2018 23:37:06

0
Aynen öyle, Gow'u vs. direkt aldım. Horizon'u hala alıp oynamadım bile pek de hevesim yok açıkçası. Spiderman'e de benden ekmek yok. Rdr2'nin durumu biraz daha farklı hem rockstar'ın tutumu hem de exclusive oyun olmaması falan, o yüzden onu almam diye beylik konuşma yapamayacağım :)

Dark Saga

2.5.2018 23:26:43

+5
Eveleyip, geveleyip bizi daha fazla saf yerine koymadan çıkıp deyinki biz bu işi yapamıyoruz beceremiyoruz !! Yeter, belliki bu iş sizle olmayacak yıllardır gram yol alamadınız bırakılan yerden, hâl böyle olunca bırakıp gitmekte bir hizmettir, istila etmeyin istifa edin.

mahsur kalan adam

2.5.2018 23:22:55

+4
Marvel efendi madem Türkçe olmasını istememiş o zaman Türkiye`de de satmasın

Hoid

2.5.2018 23:13:31

+18
Oyunu Türkiyede daha çok satacağız bunun için Türkçe dil desteği ekleyelim alt yazıda yeterli olur . MARVEL'da cevap veriyor daha çok para kazanır mıyız ? Evet abi . O zaman izin vermiyorum Dünyanın hangi ülkesine giderseniz gidin hangi şirket olursa olsun hatta amazon ormanlarında yaşayan ilkel kabile olsun daha çok kazanacaksın dedin mi boynuna sarılır Bu SONY Türkiyeye kayyum atanır inşallah .

HIGHER

2.5.2018 23:11:49

+2
Hükümeti savunan Troller gibisin kardeş. Sanki bedavaya satıyor adamlar oyunları anasını satayım yoruma bak

alperen717181

2.5.2018 22:55:17

+7
Zaten basiretsiz sony Türkiye'den Spiderman oyununu Türkçe çıkarmasını beklemiyordum. Bir de marvel dan izin alamadık diye yalan söylemiş. Ne işe yararsınız o zaman boşuna oturuyorsunuz o koltukta Mustafa bey.

alperen717181

2.5.2018 22:50:35

0
O zaman Spiderman almam bende.

Venomstr

2.5.2018 22:47:37

+2
Rezillik...

Wayward Son

2.5.2018 22:35:11

+42
Mustafa Yiğit sen misin? İşin okulunu okumuş biri olarak "Kriz Nasıl Yönetilmez?" diye soru yöneltseler bana, aha Mustafa Yiğit'in son açıklamalarını gösteririm. Hayır şimdi ukalalık mod açtırdınız bana, çekeceksiniz. Bilmiyorsunuz Marka Yönetimi nedir, Müşteri İlişkileri nedir burada "Şükür edelim ya" kafasında bik bik ötüyorsunuz. Evet lan cahilsiniz. Oh rahatladım. Sen eğer çıkıp Dursun Özbek styla "Denedik mmmh olmadı" diyorsan ve bunu her bir konuya cevap olarak kullanıyorsan orada işin ne? Sony Türkiye ne iş becerir? Sen hangi aşamalardan geçtin önce onu anlat. Sana neden hayır dediler? Hadi Rockstar anladık ama bari Sony kendi oyununu Türkçe getirsin. Altyazı maliyeti falan demesin kimse bana, kalp kırarım. 300 TL lan, daha ne maliyeti? Çık konuş arkadaşım "Şu şu vergiler belimizi büküyor, biz Sony ile şu görüşmeleri yaptık, baskı yaptık, bizi dinlemiyorlar, oyuncular da baskı yapsın" de. Bir şeyler de. "Yapamadık" ney?! Yav onu geçtim, sosyal medya devrinde Sony TR'nin bu kadar ketum olması aşırı komik. Bunu tek bir Youtube kanalı üzerinden değil, kendi hesaplarından ve çok daha profesyonel bir dil ile yazmalılardı. Basın Bülteni diye bir şey var. Hani yalnızca kampanya için kullandıkları ancak kriz yönetiminde veya oyuncuların muallakta kaldıkları durumlarda hiç ama hiç kullanmadıkları o güzel, bilgi verici metin... Ki bak bunları asla Türkçe dublajla oynamayan biri olarak söylüyorum. Orijinal seslendirme daima daha çok hoşuma gider. Ancak seviyorum bu gibi değerlerin bize de yansıtılmasını. Oyun satışları da Türkiye'de gayet iyi. Hani "Ehi Sony Türkiye bin şükür <3" denecek bir durum yok. Lan parasıyla zaten bu iş en başta, sevap için mi çalışıyor Sony TR? İşin bir de fiyat mevzusu var. 1 ABD Doları = 4,16996789 Türk Lirası 1 Euro = 4,99723531 Türk Lirası Aha bunların sorumlusu hükümettir. Ancak bu oyunun 300 TL olmasının sorumlusu da Sony TR'dir. Mini mini firmalar bize özel fiyat politikası uyguluyorsa, Steam'de zibilyon tane oyuna özel fiyatlandırma yapılıyorsa Sony EN AZINDAN kendi oyunlarını "Reasonable Price" diye gavurların adlandırdığı makul fiyattan bize sunmak durumunda. "Çok şükür, bin şükür Sony TR" ile ancak "Immhh denedik yapamadık ya kusura kalman xd" diye cevap alırsın.

Persona_Non_Grata

2.5.2018 22:16:43

+1
Ahahahaa pc trolü önce sen blokla ki benim yazılarımı okuma. Yazık la milleti kandırıyorsun burada, lafta üzülmüş gibi yapıp, oyun fiyatları arttıkça konsolları eleştirmek için fırsat doğuyor değil mi sana? God of War çıkınca ağladın şimdi zavallıcık pc ye çıkmayacağını bildiği Rdr 2 oyununda bile xbox a laf atıyor kıskançlığından, ağlamaya devam et.

AykutGuru

2.5.2018 21:54:44

+8
Bizde kendi ülkemizin şartlarına göre değerlendiriyoruz. 300 TL nedir

veterangamer

2.5.2018 21:53:51

+14
Şu oyunu satın alanın oyunculuğundan şüphe ederim gerçekten..Türkçe altyazı bile yok hemde 300 lira bu kadarda olmaz ee ne olacak 2020 de 450 liradanmı çıkacak oyunlar playstation store da? Gerçi altyazı bile olsa 300 lira skandal bir fiyattır herhangi bir mazereti yoktur. Ülkeyi aldırın asya bölgesine veya istifa edin bu kadar net.. Arkadaşlar bu arada forumun sony troll unu bloklayın geçin niye tartışıyorsunuz şu gereksizle yahu?

BSC Misafiri

2.5.2018 21:49:32

+1
Playstatıon Türkiye sizlere değer vermiş erinmemiş üşenmemiş yorumlarınızı okumuş ve akıllarda soru işareti kalmasın diye yanıtlamış bu davranışın takdir edilmesi gerekir.Spiderman yada red dead redemption ın Türkçe olmayacağına değil Playstatıon Türkiye ye karşı haksız yorumlara üzüldüm,acınası haldesiniz farkında değilsiniz.Mustafa Yiğit bey iyi niyet göstermiş samimi, doğal bir şekilde soruları yanıtlamış, bu güne kadar yaptıkları sözlerinin güvenirliğini kanıtlar.Yorumlar sırf trollük olsun diye yazılmış hissi veriyor ve bazılarının seviyesini belli ediyor.İster kabullenin yada kabullenmeyin Playstatıon Türkiye biz oyuncular için yaptıklarıyla Türkiyedeki oyun pazarının görünürlüğünü sağladı ve bunun yansımaları biz oyuncuların yararına.Şunu bunu kıyaslıyorsunuzda,kıyasladığınız yerleri ne kadar tanıyorsunuz yaklaşımınız çok yanlış sizin kendi ülkenizin şartlarına göre değerlendirmeniz gerekir.

aykut291

2.5.2018 21:44:16

0
Doğurudur bence. Adamlar için biz çok pire gibi bir pazarız. Yatırım nie yapsınlarki.! Dua edelim god of Wara yapıldı.

AykutGuru

2.5.2018 21:41:10

0
Bundan sonra çıkacak olan oyunlar TR desteği olmasa sorun değil ozaman

okazaki

2.5.2018 21:34:32

0
Detroit ile God of War Türkçe olduğu için ön siğariş ile aldım. Spider-man'ı ise Horizon'da Türkçe olmadığı gibi almayacağım. İlerde 50 TL gibi olursa almayı planlıyorum. Türkçe olmayan oyuna benden destek yok.

Pissacore

2.5.2018 21:25:57

0
Us psn'den alın geçin. Hem 250tl ye denk geliyor. Mal mıyız tr den euro kuruyla oyun alacağız.

BSC Misafiri

2.5.2018 21:23:27

0
Valla olsa iyi olurdu ama ne yapalım canları sağ olsun en azından çaba var ağlayanlar gitsin xbox türkiye ye kızsın bi zahmet

AykutGuru

2.5.2018 21:15:37

+4
Oyun zaten 300 Tl gibi uçuk bir fiyata satılıyor. Benim anlamadığım Sony Türkiye, Bu oyunu şu sebep ile 300 TL yaptık demesi için tek sebep yok. Peki ben kendi dilimde oynayamayacağım bir oyuna neden 300 tl vereyim. Kaldı ki 50 TL desen bile para verip almam artık bu saatten sonra. Eğer Sony Türkiye Alt yazı seçeneği eklemiyorlar ise ne işe yarıyor. Şimdi diyeceksiniz ki God Of War, Detroit bunlar Türkçe gelecek diye, bunlarda bile acaba ile yaşadık. Resmi olarak Türkiye'mde yer alıyor isen. Ben çıkacak olan oyunun acaba TR desteği olacak mı diye düşünmeyeceğim. Oyun çıktığında 2-3 dil ile çıkar derim ki adamlar katı abi, bu sebep ile tr yapmıyorlar diye, ama her oyunda en az 5-6 dil oluyor. O zaman demek ki, bilerek yada doğru anlatamıyoruz derdimizi. Bu zamana kadar oyunları hep orginal aldım, gerek Steam üzerinden, gerek Uplay`dan gere ise psn`den, ama bu dakikadan sonra Türkçe çıkmayan hiç bir oyuna para vermem. isterse oyun deli beklemiş olayım, açarım izlerin youtube`dan merakımı azda olsa gideririm. Oyun PC çıkan bir oyun ise artık korsan alırım. Çünkü artık biz zaten korsan indiriyoruz adamlar bu sebep ile TR dil ekleyemiyorlar demeyiniz, Biz bu korsan içeriği nereden indiriyoruz, Türkiye`de korsan olarak düşmüyor sonuçta. Elin adamları dur Türkler oyunu indirir biz bu oyunun korsanını çıkaralım demiyorlar. Yani bizim için korsanı düşmüyor piyasaya bizi sevdiklerinden filan değil. Demek ki bu içeriklere bir çok ülke ilgi gösteriyor.Dediğim gibi bu dakikadan sonra bana TR dil desteği verir isen alırım arkadaşım vermez isen dilini bilmediğim bir içeriğe neden para vereyim. Düşünsene Türkiye`de sinemalarda Alt yazı desteği olmasa kaç kişi izlemeye gidecek filmi, neden her film TR destekli çıkıyor. Çünkü zorunlu koşuyorlar. oyunlar içinde bunu yapmaları gerek. TR desteği yok ise ülkemde satışını yapamazsın diyeceksin.

BSC Misafiri

2.5.2018 21:06:17

+5
Biri yalan söylüyor ama kim? 300 liradan oyun satarken iyi ama çeviri söz konusu olunca kıvıran kim? Mustafa bey görevi bence bırakın. Sevgili PS sizde kendinize iş beceren birini göreve alın.

Persona_Non_Grata

2.5.2018 21:04:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: alibak_88_002 aynen yol yabdılar bey, baya yeniyim [:'(]
Hayırlı olsun

MacGyver.

2.5.2018 21:03:01

+4

Arapkahvesi

2.5.2018 20:57:08

+3
Herkes yazmışlar bir şeyler. Aynı duyguları ben de paylaşıyorum, aha Horizon örneği var karşımızda, Türkçe dil desteği vermedin biz de almadık. Bunları da almayacaz olup bitecek

Persona_Non_Grata

2.5.2018 20:51:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: alibak_88_002 ya şu @Santa_Monica fanboyuyla muhatap olmayın. ya baba parası yiyen ergenin teki yada pink_daemon, eskhioyuncu, vb. fanboyların yan sanayisi ps4 fanboyu. sony buna tu dese yarabbi şükür der böylesi. xboylarda çok vardı böyleleri çok şükür hepsi sınırsız ban yedi. malesef ps4 fanlarından böyle boş beleş adamların çıkması utanç verici. yarın oyunun tanesi 1000tlye satılsa hatta sony açıkça biz sizi kazıklıyoruz dese onu bile savunur yalar bu. malesef ülke olarak geldiğimiz nokta bu.
Aaa ali ata bak gelmiş , sen yenisin galiba

alibak_88_002

2.5.2018 20:44:22

+11
ya şu @Santa_Monica fanboyuyla muhatap olmayın. ya baba parası yiyen ergenin teki yada pink_daemon, eskhioyuncu, vb. fanboyların yan sanayisi ps4 fanboyu. sony buna tu dese yarabbi şükür der böylesi. xboylarda çok vardı böyleleri çok şükür hepsi sınırsız ban yedi. malesef ps4 fanlarından böyle boş beleş adamların çıkması utanç verici. yarın oyunun tanesi 1000tlye satılsa hatta sony açıkça biz sizi kazıklıyoruz dese onu bile savunur yalar bu. malesef ülke olarak geldiğimiz nokta bu.

Persona_Non_Grata

2.5.2018 20:38:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction Yahu ne diyim ben sana Allah uzun ömürler versin forumumuzun Sony Guardian'ı
Teşekkür ederim Allah sana da sağlıklı uzun ömür versin ;)

jedi39

2.5.2018 20:36:27

+3
Rezillik.

MacGyver.

2.5.2018 20:34:06

+17
Evet, Türkiye Avrupa'nın göbeğinde zaten... Hatta Avrupa'nın yarısı Türkiye toprağı... Asya'da falan da toprağı yok. Evet... Mesele paraları sökülmeye gelince has Avrupa ülkesiyiz, başka şey olunca bizi Avrupalı sayan yok.

ReflexAction

2.5.2018 20:33:58

0
Yahu ne diyim ben sana Allah uzun ömürler versin forumumuzun Sony Guardian'ı

BSC Misafiri

2.5.2018 20:33:09

+2
Teşekkürler Sony...

BSC Misafiri

2.5.2018 20:33:07

+10
Almayın

Persona_Non_Grata

2.5.2018 20:31:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction Ya sen nereninin yöneticisisin söylede bilelim akşama kadar forumda sony sıvacılığı yapıyorsun adam 69 euro dan ithal ediyoruz kutuluyu diyor 69 euro zaten 350 TL yapıyor akla mantığa ters
Sen ne yazıyorsun kendinde bilmiyorsun bence hadi bakim hadi

ReflexAction

2.5.2018 20:28:23

+9
Ya sen nereninin yöneticisisin söylede bilelim akşama kadar forumda sony sıvacılığı yapıyorsun adam 69 euro dan ithal ediyoruz kutuluyu diyor 69 euro zaten 350 TL yapıyor akla mantığa ters

Persona_Non_Grata

2.5.2018 20:21:05

0
Objektifim siz bi halt bilmeden konuşuyorsunuz, aranizda kaç kişi ticari şirket yöneticiliği yaptı acaba cahil cahil konuşanlara yazarım acımamm, begenmiyorsan engelle .

ReflexAction

2.5.2018 20:18:19

+4
ya şu konuda bile fanboyluk yapıyorsun kaç yaşında adamsın yazık ya biraz objektif ol

Persona_Non_Grata

2.5.2018 20:13:37

+1
Hong kong da Avrupanın göbeğinde olduğundan haklısın.

floydrose

2.5.2018 20:13:31

+3
Elimde oynayamadığım bir sürü oyun var. Türkçe oyun harici hiç bir oyuna erken erişimden veya çıktığı günden almayacağım bu açıklamadan sonra: Spider-Man ve Red Dead Redemption 2 de dahil.

MacGyver.

2.5.2018 20:11:50

+26
hong-kong'da aynı oyun 210 liraya satılıyor, sen 300 liraya satıyorsun, hala ne anlatıyorsun vay 69 euro, vay londra'ya bağlıyız, vay bilmem ne diye... boş yapma mustafa... "yapamadım" "edemedim" diye karşımıza çıkma. hem bir işe yaramıyorsun, hem sinir bozuyorsun.

Kasatka

2.5.2018 20:01:04

+14
Siyasetcisi cikar bu halka yalan konuşur, futbolcusu cikar yalan konuşur, teknik drektor cikar yalan konsur, Ulan marvel ne dedi bir de onu da soyleyeydin bari utanmaz adam. Yanarim yanarim da neye yanarim biliyor musunuz arkadaşlar. Yalan da konsulur da bu kadar basit ustun koru o an akla gelen yüzeysel zekadan yoksun yalan konuşulunca bu hitap edilen kesimi ne kadar geri zekali yerine koyduklarini gösterir. Insan bi adam akilli yalan atar be. Utanmazlar, Bu oyuncu kitlesi ülkesinde en az kazanan ama dünya üzerinde maasi oraninin en fazlasina oyun alan bir millet. Saygi duyacaksiniz lan. Duysazsaniz biz sizi alassagi etmesini biliriz

Redunay

2.5.2018 19:53:01

+1
Insomniac, PlayStation, Sony Eurasia, Marvel, Marvel in çaycısı, Sony nin kapıcısı, Insomniac ın anası babası danası...izin alman gereken kaç kişi var sony. Bizde saf gibi türkçe altyazı bekliyoruz.

BSC Misafiri

2.5.2018 19:50:08

0
Yardımları ayıp yetmedimi artık neden türkçe standart olmuyor yeter artık bana belki TR korsan faliyetini sürdürüyor diyenler olucak ama arada.kaynamak zorunda değiliz ben her zaman orjinal ps4 oyun alyorum oynuyorum fakat TR olmaması artık harbiden yeter diyaloglu oyunlarda mahvoluyoruz ingilizcemiz oolmadığı için playstation tr de bize yardımcı olmuyor ozaman niye biz bi oyuna 250tl verip aliyoruzki?.

Hoid

2.5.2018 19:40:15

+6
Hem 300 TL olacak hem Türkçe olmayacak 50 TL olduğun zaman görüşelim örümcek

Ömürcan

2.5.2018 19:38:47

0
Kimse kusura bakmasın tamamen Playstation Türkiye'nin vurdumduymazlığından Türkçe çıkmayacak bu oyunlar. Yok marvel'dan falan izin almamız lazımdı ayaklarını geçin. Yapmak istersen fiyatları dahi düzene sokarsın.

veterangamer

2.5.2018 19:36:01

+9
Çıktığı gün oyunları 300 liradan satın alan yurdum konsolcusu bunu beğendi

BekirTemel

2.5.2018 19:33:43

0
300 lira + ingilazca işinize geliyorsa demişler, yapacakları bir şey yok.

alpererez

2.5.2018 19:33:00

0
endo psn akar http://psn4.com/search/Spider-man

-Dark Poison-

2.5.2018 19:32:55

+10
Dijital oyuna bile 300 tl fiyat iste,sonra Türkçe kelimeden geçtim heceyi dahi oyun içine koyama.Bu durumun hiçbir bahanesi kabul edilemez.Birde anlayış gösterin demiş.Ps4Pro ya yaptığınız 400 tl GoW gazının zammını açıkla sen önce.

veterangamer

2.5.2018 19:30:59

+27
Spiderman’e Türkçe gelmez dedik bu pstr de o kapasite yok dedik inandıramadık ama şimdi doğrulandı işte. İşe yaramaz bugün yine çıkmış bu seferde marvelden izin alamadık diyor topu marvele atıyor

IDasFranklin

2.5.2018 19:29:51

+1
Spider-Man i almayın basit. :D

ReflexAction

2.5.2018 19:29:22

+99
Steam'in Türkiye'de ofisi bile olmamasına rağmen 1 doları 2 TL den sayıp bize özel fiyatlandırma yapıyor eğer siz bunu başaramıyorsanız bu sizin başarısızlığınızdır artık bu işi yapabilen birine devredin.

MacGyver.

2.5.2018 19:23:07

+39
hah çıkmış yine işe yaramaz... ee yapamadık, edemedik, olmadı, kabul etmediler, psn zaten londraya bağlı, bizimle alakası yok. yetkin yok, etkin yok, yaptığın bir iş yok ne konuşuyorsun o zaman?

BSC Misafiri

2.5.2018 19:17:41

+78
Yapılacak şey basit arkadaşlar. Almayacaksınız. 50 tl olana kadar almayın. Satışlar dibe vurunca görürüz bu "yoksayılmaları".

CaSsErDoDo

2.5.2018 19:09:46

+56
300'e satarken taraflar mutlu da Türkçe dil seçeneği getirirken mi ikna olmuyorlar? Allah aşkına ben buna inanmıyorum ya. Çocukları deli gibi kendine çekecek bir yapıma Türkçe konulmayacak öyle mi? Bu duruma artık devletin el atması gerekiyor. Ülkede satılan her türlü yazılımın Türkçe dil seçeneğine sahip olarak sunulması gerekiyor. Yok çıktı yok çıkacak yok gelmeyecek sıkıldım artık bu durumdan.

Tiny Titan

2.5.2018 19:05:18

+20

BlackLead

2.5.2018 19:04:46

+67
hem vereceksin 300 TL , hemde kendi dilinde bile oynamayacaksın. yok öyle iş.Kimse enayi değil.Bugünün şartlarında kimse çat çıkarıp 300 tl koyamaz ortaya.Bu iş çözülmeli , kendi psn'imimiz mi açılır,avrupa değil de asya pazarında mı sayılırız ne olursa olsun bir şeyler değişmeli.Ulan normalde bizi avrupa'ya almak istemezler ama iş para ödemeye gelince en acımasız pazara da koyuyorlar bizi.Bizim euro'muz mu var kardeşim ne yapalım yani?

HIGHER

2.5.2018 19:03:40

+36
300 lira vericem birde Türkçe olmayacak PS TR ne işe yarıyor acaba bilen var mı?

BSC Misafiri

2.5.2018 19:02:25

+2
Üzdü bu haber. Yine de canları sağ olsun.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız