Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man Evreninde Geçen Morbius Filminin Müzik Kaydından Bir Video Yayınlandı

 
Bildiğiniz gibi Spider-Man hem Sony tarafında hem de Disney tarafında gözükecek. Sony tarafında ise Spier-Man için bir sinematik evren oluşturuluyor. Bu evrenin içerisinde geçecek olan filmlerden biri de Morbius.
 
Geçtiğimiz gün de Morbius filminin soundtrack'inin kaydedildiği esnadan bir video paylaşılıyor. Videoda hem filmin müziklerinden birini hem de karşıdaki ekranda kısa da olsa filmden bir kesit görebiliyoruz. 40. saniye civarında başlayan sahnede Morbius'un bir duvardan bir duvara zıpladığını görebiliyoruz.
 
Morbius filminin yönetmenliğini Daniel Espinosa üstleniyor, senaristliğini ise Matt Sazama ve Burk Sharpless üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Jared Leto, Michael Keaton, Adria Arjona, Matt Smith, Tyrese Gibson, Corey Johnson, Jared Harris ve Kadrolsha Ona Carole gibi isimler bulunuyor. 19 Mart 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi morbius konusu sony morbius filmi spiderman evreni yayın tarihi oyuncular ne zaman
The Falcon and the Winter Soldier'daki Kalkanının Tasarımı Paylaşıldı Mission: Impossible 7'nin Çekimlerinden Tom Cruise'un Olduğu Görseller Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız