Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man 3'ün Çekimlerine Eylül Ayında Başlanması Planlanıyor

 
Hakları Sony'de olan, ancak Disney'in sinematik evreninde yer alan Spider-Man serisi ile ilgili bir güncelleme yapıldı. 
 
Normalde Spider-Man 3 için çekimlere bu ay başlanması planlanıyordu, ancak salgın sebebiyle tahmin edebileceğiniz gibi çoğu stüdyo gibi de Sony de çekimser yaklaşıyor. Son güncellemeye göre filin Eylül ayında çekimlere başlaması planlanıyor, ancak Sony bu karar konusunda da tam olarak emin değil. 
 
Spider-Man 3 Kasım 2021'de vizyona girecek, ancak Sony çekimleri daha fazla ertelemeye karar verirse tahmin edebileceğiniz gibi film ertelenecektir. Spider-Man 3'ün ertelenmesi de hem Sony'nin hem de Disney'in Marvel evreninde yeni bir takvim çıkartılmasına yol açabilir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi spider-man spider-man 3 vizyon tarihi sony tom holland
Undying Oynanış Fragmanı Joel Stoffer, Stranger Things'in 4. Sezon Kadrosuna Katıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kataaay

2.7.2020 16:17:43

0
Ben amca'nın ölümünü 10000000 kere izlemeyi mi tercih ederdiniz hocam ? Filmler belki çok iyi değildi ancak Ben amca bir zahmet olmasın artık filmlerde ve dizilerde. Çünkü işleniş biçimi hep aynı.
quote:

Orjinalden alıntı: WeAllHaveSecrets İlk iki film benim beklentimi hiç karşılayamamıştı. Bir Örümcek adam düşünün ki ilk filminde bir yumruk dahi atmayan, Ben Amca'yı yok sayan. İkinci filminde sorumluluktan kaçan, ben bu işi yapamam Thor yapsın falan filan diyen. Gerçekten rezalet. Amazing serisini bile arar oldum bunları gördükten sonra. Spider-Man PS4 teki gibi üniversite çağında geçen bir film lazım.

Venom59

2.7.2020 14:29:09

0
İlk iki film benim beklentimi hiç karşılayamamıştı. Bir Örümcek adam düşünün ki ilk filminde bir yumruk dahi atmayan, Ben Amca'yı yok sayan. İkinci filminde sorumluluktan kaçan, ben bu işi yapamam Thor yapsın falan filan diyen. Gerçekten rezalet. Amazing serisini bile arar oldum bunları gördükten sonra. Spider-Man PS4 teki gibi üniversite çağında geçen bir film lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız