Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man 2 İçin Yeni Güncelleme Geliyor: 8 Yeni Kostüm

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Insomniac Games ekibinin üstlendiği aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2 için yepyeni bir güncelleme geliyor. 1.003.000 sürümü ile karşımıza çıkacak olan yeni yama, oyuna sıfırdan tasarlanmış 4 yeni kostüm ve 4 yeni değiştirilmiş kıyafeti getiriyor. Ortaya çıkan bilgilere göre bu güncellemenin 18 Haziran tarihinde kullanıcılara ulaşması hedefleniyor.
 
Sıfırdan tasarlanmış örümcek adam kostümleri yolda 
 
 
 
Colm Dillane nam-ı diğer KidSuper ve bazı özel konuklarla beraber ortaklaşa hazırlanan 4 yeni kostüm hayranların ilgisini çekecek türden. Örümcek Adam karakterleri arasında geçiş yapabileceğiniz ve bu kostümleri paylaşabileceğiniz yapımda diğer oyunculardan farklı olabilir ve kendi tarzınızı oyuna yansıtabilirsiniz. Bu kıyafetler KidSuper, Vini Jr, Lando Norris ve Rina Sawayama tarafından sıfırdan tasarlanmış durumda.
 
Dikkat çekici kostümlerle beraber oyuna daha iyi bir şekilde kendinizi kaptırabilir ve görevlerinize devam edebilirsiniz. Diğer taraftan, son güncelleme oyuna bazı kararlılık düzeltmelerini getiriyor ve çeşitli iyileştirmeler sunuyor. Bu sayede oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Düzeltilen kısımlar arasında simbiyot örümcek kolları yer alıyor. Bu kollarla yaptığınız savuşturma ve saldırı hareketleri artık daha sorunsuz bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! Exo One PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor: İşte Tarih
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.6.2024 00:46:13

0
Artık PC ye getirin sunu resmi olmayan sürümün boyutu çok yüksek zaten böyle giderse herkes o yola başvuracak mecbur Çıksa da nafile olacak

BSC Misafiri

13.6.2024 18:49:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: ASKERTUNGA iyice Cennet Mahallesine çevirdiler oyunu. fosforlu fosforlu renkler. renkli renkli kostümler.
Oyunu yapan ekip de zaten biraz problem var. Bazı kesimlere yaranıcaz diye Saçma sapan görevler, sürekli diyaloglarda alttan alttan mesaj vermeye çalışmalar. ( peter miles var ki beni neden istesinler, maryjane bunca zaman senin için kendimi feda ettim artık yapmayacağım gibi) Hani bir de işe aldıkları elmanları yaptıkları işlere göre değil. 5 sene animasyon deneyimi bilmem ne şu projede eğitim. Şu ekiple şu oyunu çıkarttık, Bildiğin renkli tenli ve değişik tercihleri olan kişiysen gel başla beyaz ve erkeksen ne yaparsan yap stüdyoya giremezsin gibisinden seçiyorlar. Kısacası gerçek hayattan uzaklaşabildiğin bir spider man macerası yerine, bazı kesimlerinin kendi düşüncelerini spider man miş gibi verdiği bir woke macerası olmuş oyun.

ASKERTUNGA

13.6.2024 08:05:39

0
iyice Cennet Mahallesine çevirdiler oyunu. fosforlu fosforlu renkler. renkli renkli kostümler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız