Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spelunky 2 Ertelendi

 
Geliştirici Mossmouth, bu yıl içinde çıkış yapması planlanan roguelike platform Spelunky 2'nin çıkış tarihini 2019'un dışına erteledi. PlayStation 4 ve PC için geliştiriliyor.

Mossmouth kurucusu Derek Yu tarafından erteleme hakkında yapılan açıklama:
 
"Selam, Spelunky hayranları! Spelunky 2'yi bu yıl çıkarabileceğimizi düşünmüyorum. Geliştirme süreci iyi gidiyor ve hedeften çok uzakta değiliz fakat oyunun yoğunluğu ve detayları daha fazla zaman istiyor.
 
Sabrınız için teşekkür ederiz. 
 
Ayrıca sizleri oyun hakkındaki gelişmelerden pek haberdar edemediğimiz için özür dileriz. Toplulukla iletişime ve geliştirme sürecine ayıracak zamanı dengelemek zor olabiliyor. İşler sessizleştiğinde, çalışmaya daldığımızdan emin olabilirsiniz. :)

Daha fazla haber paylaşacağız fakat şimdilik geliştirme sürecine odaklanıyoruz.
 
Ayrıca fragmandan oyundaki ortamlar ve çevre hakkında geri bildirimler aldık. Ben genel tarzı sevmeme rağmen daha fazla detay ekliyoruz ve mevcut detayların ortaya çıkması için kontrastı arttırıyoruz.  
 
Spelunky 2 için bir çıkış tarihimiz olduğunda bunu herkesin öğreneceğinden emin olacağız! Sizlere daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz, elbette en iyi yol bunları oyunun çıkışıyla kendiniz deneyimlemeniz. Eklediğimiz tüm çılgınca şeyler beni çok heyecanlandırıyor. :)" 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Spelunky 2 Mossmouth roguelike platform PS4 PC
The Witcher 3'e Henry Cavill Modu MediEvil Remake Geliştirici Günlüğü Yeni Oynanış Görüntüleri İçeriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spelunky 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız