Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SpellForce: Conquest of Eo PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Owned by Gravity, sıra tabanlı strateji oyunu SpellForce: Conquest of Eo'u PC (Steam) için duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Güçlü kahramanlarla orduları komuta edin ve onları sayısız göreve gönderin. Gücünüzü artırmak için büyü kitabınızı büyülerle doldurun ve tüm zamanların en büyük büyücüsü olmak için kulenizi arşa yükseltin. SpellForce dünyasında geçen bu zengin sıra tabanlı strateji oyununda Eo'yu fethedin. 
 
SpellForce dünyasındaki bu sıra tabanlı strateji oyununda büyücülerin en büyüğü olun! Küçük bir ekiple başlayın ve kahramanlarınızı Eo krallıklarını keşfetmeleri için gönderin. Etkinizi ve gücünüzü artırın, büyü kitabınızı gizemli bilgilerle doldurun. Dünyanın şimdiye kadar bildiği en büyük büyüyü ortaya çıkarın.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Kulenizi inşa edin ve yeni odalar inşa edin.
- Her biri özel görevlere sahip kahramanları işe alın.
- Büyü kitabının size yeni sırları ve büyüleri göstermesini sağlayın.
- Büyülü rünler ve eserler aracılığıyla ölümsüz köleler oluşturun.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sıra tabanlı strateji SpellForce: Conquest of Eo PC
Hack and Slash Oyunu Soulstice'ın Çıkış Tarihi Açıklandı Don’t Starve Geliştiricisi Co-op Aksiyon Oyunu Rotwood'u Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız