Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Special Force 2 Turnuvası 24 Kasım’da


     Karlsruhe’li yayıncı Gameforge’un Eylül ayında yayınladığı birinci şahıs nişan oyunu S.K.I.L.L. - Special Force 2’nin Avrupa e-spor alanında kendine yer etmesi için tasarladığı planları yavaş yavaş şekilleniyor: 24 Kasım’da S.K.I.L.L. - Special Force 2’nin ilk resmi e-spor turnuvası olan Allstars Cup 2013 için start düdüğü çalacak. European Sports League (ESL) işbirliğiyle düzenlenecek olan yarışmaya tüm Avrupa’dan katılım sağlanacak. Turnuva hakkında her türlü bilgiyi ve nasıl kayıt olunacağını bu linkten öğrenebilirsiniz. 22 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan finalde en başarılı oyuncuları toplam 1.000 Euro değerindeki para ödülleri, Roccat donanımlar ve oyuniçi eşyalar bekleyecek.

     Dolu ve tetiği çekilmiş: S.K.I.L.L. - Special Force 2 e-sporda atağa kalktı
 
     Allstars Cup 2013 S.K.I.L.L. - Special Force 2 ve ESL arasındaki kapsamlı işbirliğinin ilk adımını oluşturuyor. Önümüzdeki yıl için nişancı hayranlarının kupa ve ödüller toplayabileceği çok sayıda faaliyet planlandı.

     S.K.I.L.L. - Special Force 2 seri ve mücadeleci bir çoklu oyuncu aksiyonu sunar, aynı zamanda Gameforge port folyosunda da harika bir denge kurar. ESL’nin Pro Gaming Germany Müdürü Michael Bister düşüncelerini şöyle ifade ediyor: „Bu oyunun önümüzdeki yıllarda da ESL’nin vazgeçilmez bir parçası olacağından eminim“.
 
     Kore’de Special Force 2 adıyla Dragonfly stüdyosu tarafından geliştirilen oyun, uzun zamandır en başarılı e-spor oyunları arasında adını duyurdu. Ülkemizde de Eylül ayında piyasaya sürüldüğünden beri başarı grafiği her geçen gün yükseldi: O günden bu yana birinci şahıs nişan oyunumuza bir milyonu aşkın oyuncu kaydoldu.

     Electronic Sports League 4 milyonu aşkın üyesiyle Avrupa’nın en büyük e-spor ligidir. Avrupa’nın dört yanındaki oyuncular burada çeşitli sistemlerde karşı karşıya gelir. Bu çerçevede belirli aralıklarla nefes kesici oyun ve oyun serilerinin sergilendiği büyük turnuvalar gerçekleşir.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
S.K.I.L.L. Special Force 2 FPS gameforge MMO
"Star Citizen'ı Konsollar İçin Yapaylaştıramayız" Dying Light'tan Işıklandırma Videosu

hitman284

18.11.2013 21:58:15

0
oyundaki hileleri düzeltsinler bi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
S.K.I.L.L. Special Force 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız