Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Space Soldiers, ESEA MDL Sezon 26 Avrupa Ligi'ni Üçüncü Tamamladı

      
     Space Soldiers, ESEA MDL Sezon 26 Avrupa Ligi kapsamında Virtus.pro takımıyla oynadığı maçı 2-0 kazanarak ligi üçüncü sırada tamamladı.
 
     ESEA MDL Sezon 26 Avrupa Ligi'ne 27 takım katıldı. 27 Eylül'de başlayan lig karşılaşmaları sonucunda Virtus.pro ve Space Soldiers yarı finale yükseldi. Yarı finalde her iki takımda Ago ve eXtatus takımlarına yenilerek birbirleriyle eşleşti. Oynanılan üçüncülük maçında Space Soldiers takımında Ahmet "paz" Karahoca yerine Çağatay "DESPE" Sedef kadroda yer aldı.
 
     Space Soldiers, Virtus.pro'yu Cache haritasında 16-4, Mirage haritasında ise 16-13 yenmeyi başardı. Ligi üçüncü olarak tamamlayan ve Global Challenge aşamasına yükselen temsilcimizin galibiyet elde etmesi durumunda ESEA Pro Lig'e çıkarak önümüzdeki sezonda orada mücadele edecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
GRID: Autosport'un iOS Sürümü 22 Kasım'da Çıkış Yapacak Star Wars Battlefront II'deki Mikro Ödemeler Geçici Olarak Kaldırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız