Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylentiye Göre Telltale, Tales from the Borderlands 2 ve Poker Night 3'ü Geliştiriyor

 
Telltale Games'in 2014 yılında yayınladığı Tales from the Borderlands ve 2013 yılında yayınladığı Poker Night 2, stüdyonun kapanması ve tekrar açılması sonrasında haber alınamayan oyunlardı. Ancak bir söylentiye göre bu iki oyunun da devamı şu anda geliştiriliyor.
 
Söylentinin kaynağı daha önce The Wolf Among Us 2'yi ve Batman Shadows Edition'ı duyurulmadan açıklayan bir Reddit kullanıcısı. Tales from the Borderlands 2'nin duyurulmasına veya yayınlanmasına uzun bir süre var gibi duruyor çünkü şu anda Gearbox ve Telltale anlaşma yapmaya çalışıyor.
 
Poker Night 3'ün gelişim süreci ise şu anda çok erken aşamada. Ancak oyunun E3 2020'de duyurulacağını ve birkaç gün sonra da erişime açılacağı söylenmiş. Bu söylentilerin dışında ise Telltale Games'in The Wolf Among Us 2'nin geliştirme sürecinin şimdilik durdurduğunu söylenmiş.
 
Bu bilgilerin tamamen söylentiden ibaret olduğunu tekrar hatırlatalım ancak başarı elde etmiş bu iki oyunun da devamının geleceğini düşünebiliriz. Özellikle Tales from the Borderlands oldukça sevilmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Oyun Tales from the Borderlands 2 Tales from the Borderlands Poker Night Poker Night 3 Telltale Games
Jason Schreier, Ubisoft'un Duyurulmamış Oyunlarının Far Cry ve Assassin's Creed Olduğunu Söyledi The Outer Worlds Switch Versiyonu Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

chris92

7.2.2020 10:06:33

0
Tales from the Borderlands 2 efsane olur.

Geldimmigordun

7.2.2020 08:00:19

0
Ne güzel batmıştı bunlar ya

akilsizadam

7.2.2020 05:35:48

0
Borderlands çok iyiydi, umarım gelir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız