Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylentiye Göre Ms. Marvel Dizisinin Yönetmenleri Bad Boys for Life'ın Yönetmenleri Olacak

 
Bildiğiniz gibi Disney'in Marvel için oluşturduğu bir sinema evreni bulunuyor. bazı karakterlere özel yapacağı diziler birlikte de bu evreni genişlecetek.
 
Bu karakterlerden biri de Marvel's Avengers oyununda da başrolde bulunan ve popülerliği artan Ms. Marvel. Ms. Marvel dizisinin gelişimin erken süreçlerinde olduğu biliniyor, ancak hala net bir bilgi de paylaşılmadı. 
 
Çıkan son söylentiye göre Ms. Marvel dizisinin yönetmenleri, bu yıl yayınlanan Bad Boys for Life filminin yönetmenleri Adil El Arbi ve Bilall Fallah olacak. Ayrıca hem bu haberin kesinliğinin hem de ana karakter Ms. Marvel'ı kimin oynayacağının bilgisinin çok yakında zamanda açıklanacağı söyleniyor.
 
Şu an için tek kesin bilgi dizinin 2021 yılında Disney+'ta yayınlanacak olması.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Murphy's Multiverse Marvel Disney Film Dizi ms. marvel ana karakter oyuncular başrol ne zaman konusu fragman bilgiler
Lucifer'ın Çekimleri Bu Ay Başlayacak, 5. Sezonun Kalan Kısmı Bitirilince Hemen 6. Sezona Başlanacak Marvel's Avengers - İnceleme

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız