Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylentilere Göre Yeni Batman Filmi ile Aynı Evrende Geçen Bir Catwoman Dizisi Planlanıyor

 
Bildiğiniz üzere şu anda yeni bir Batman filmi geliştiriliyor. özellikle oyuncu kadrosu ve görselleri ile dikkat çeken film için tek bir film yapmak yerine evren oluşturulacağının haberi geçtiğimiz ay duyurulmuştu.
 
Bu duyuruya göre Robert Pattinson'ın Batman rolünde olduğu The Batman filmi için bir evren oluşturulacak ve bu evrende hem diziler hem de filmler yer alacak. Hatta duyurudan kısa bir sonra evrenin ilk dizisi de duyurulmuştu. Gotham polislerine odaklanacak bu yeni dizi, bu evrene ait diğer diziler gibi HBO Max'te yayınlanacak.
 
Henüz resmi olarak onaylanmasa da oldukça güçlü söylentilere göre bir de Catwoman dizisi geliştiriliyor. Catwoman dizisinde, The Batman filminde de Catwoman'ı canlandıran Zoë Kravitz başrolde olacak. Dizinin Catwoman'ın Batman ile tanışmadan öncesini anlatacağı söyleniyor. Haber eğer doğruysa DC FanDome etkinliğinde duyurulma ihtimali oldukça yüksek.
 
Böyle bir evrene imza atıyor olmaları gerçekten heyecanlandırıcı, ancak tedirgin de etmiyor değil. Umuyoruz birbirinden kaliteli yapımlar görürüz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fullcirclecinema DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber catwoman dizisi catwoman batman aynı evren hbo max
DC FanDome Etkinliğine Katılacak İsimler Belli Oldu Korku Dizisi Lovecraft Country'nin İnceleme Puanları Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız