Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: iOS Aygıtları İçin GamePad Planlanıyor


     AnandTech, iPad'i inceledikleri son yazılarında ilginç bir noktaya parmak bastı, bu noktada mobil teknolojiyle alakalı.
 
     iPad ve iPhone'ların ne kadar çabuk geliştiğini, içinde bir çok oyun barındırdığını biliyoruz, ancak bunu sadece dokunarak yapabiliyoruz. İncelemede Anroid'in nasıl oyun kontrollerine bağlanabildiğinden bahsediliyor, bunu da akıllarında tutan AnandTech şöyle bir paragraf yazıyor;  "Android/iOS kullanıcılarının çoğu sadece dokunma konusunda bir sorun yaşamasalarda, bir çok oyun şüphesiz oyun kontrolleri ile daha iyi oynanıyor. Apple için tasarlanan bir oyun kontrol mekanizmasının var olduğunu biliyorum ve markete çıkma potansiyali de var ancak bu gün yüzü görer mi onu bilemiyorum. Tabletler olsun, telefonlar olsun artık konsollarla aynı performansı sağlayabilecek düzeydeler, bu durum çözüme ulaşmalı."
 
     Detaylara bakarken yazıdaki önemli noktayı da kaçırmayalım, Apple için tasarlanan derken bu konunun Apple'la bir alakası olmadığını belirtelim. Bu Apple tarafından hazırlanan bir proje değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
iPad Apple iPhone Tablet PC
Torchlight 2'deki Evcil Hayvanlar 52 Bölümlük Angry Birds Dizisi Geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.4.2012 07:55:37

0
Bence cok sacma olur oyunlarin zevki zaten elle oynanmasi,gamepad kullamak istiyosan git. Xbox'ta gta 4 oyna baba gibi oyun hd kalite yani cok anlamsiz olur ipad'de gamepad ...

bozok_53_45

3.4.2012 04:48:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre Apple bunu yapabilicek potansiyeli var gerçekden zaten bir kere şu isim "APPLE" yetecektir onlara.. Adamlar 4 bir yandan teknolojileriyle bastırsalar..:)
Detaylara bakarken yazıdaki önemli noktayı da kaçırmayalım, Apple için tasarlanan derken bu konunun Apple'la bir alakası olmadığını belirtelim. Bu Apple tarafından hazırlanan bir proje değil. sen nasıl bi gereksizsin??

E_Aydin35

2.4.2012 23:17:37

-1
Apple bunu yapabilicek potansiyeli var gerçekden zaten bir kere şu isim "APPLE" yetecektir onlara.. Adamlar 4 bir yandan teknolojileriyle bastırsalar..:)

GoldPunch

2.4.2012 20:16:52

0
Güzel olur, keşke.

oguzseven

2.4.2012 19:37:32

0
kesinlikle lazım gta 3ü dokunmatik olarak oynamak daha zor

OzgurKlnc

2.4.2012 19:26:29

0
Olanlara Büyük Kolaylık sağlayacaktır gamePad Çünkü elle oynamak zor oluyordur eminimki bunu biraz daha kolaylaştırır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPad
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız