Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: eFootball PES 2022 Oynaması Ücretsiz Bir Oyun Olabilir

 
 
Pro Evolution Soccer serisinin hayranları, seriye büyük değişiklikler getiren bu yılki oyunla ilgili haberleri sabırsızlıkla bekliyor. Şimdiye kadar duyulanlar arasında Konami'nin uzun yıllar boyunca kullandığı Fox Engine motorundan sonra resmi olarak Unreal Engine'e geçtiği yer alıyor. Ancak yeni bir söylenti oyunun tamamen veya bir kısmının ücretsiz olabileceğini öne sürüyor.
 
PES 2022'nin resmi olarak detaylandırılması beklenirken, Japon yayıncı ve geliştiricinin bu yılki oyun için oldukça önemli bir karar verdiğine dair bazı söylentiler gün yüzüne çıktı. VGC'den Andy Robinson: ''PES 2022 bu yıl piyasaya çıktığında ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkabilir. Konami canlanıyor ve bu yıl PES'te yeni şeyler olacağını duydum" ifadelerini kullandı.
 
Oyunun tamamen mi ücretsiz olacağı yoksa ek olarak ücretsiz modların mı sunulacağı henüz bilinmiyor. Konami, bu söylentileri resmi olarak doğrulamadığı sürece beklentileri düşük seviyede tutmakta fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Altchar spor
PS Hayranları, Hideo Kojima'nın Xbox ile Olan Anlaşmasının iptali için imza Kampanyası Başlattı Dungeons & Dragons: Dark Alliance Yeni Yama Notları Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Revrains

4.7.2021 11:50:31

+1
açıkçası pes online kısmını ücretsiz verirse kendisi kazanır ama artık tüm futbol oyunları p2w olduğu için ben elimi kolumu çektim gamepass'e hem pes hem fifa geldiği için yiğenim dayım falan misafirliğe geldikleri zaman kuruyorum birlikte o akşam oynuyoruz eğlenip ertesi gün siliyorum oyunları gerçekten büyük bir çukura dönüştüler p2w elementleri azalmalı

lextor

4.7.2021 10:48:13

0
Geçen demoya baktım Ps2 oyunu mu la bu diye kendime sormadım değil. Bu ne aga? Sözde unreal kullanmışlar.

onur89tr

3.7.2021 15:26:11

0
Üstüne para verseler belki bir süre bakarım ??

Niklaus1864

3.7.2021 15:08:02

0
Yine de oynamam :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız