Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Yeni Xbox'tan İlk Bilgiler Bu Hafta!


    Aniden duyurulan bir etkinlikle birlikte karşımıza çıkan PlayStation 4'ün karşısında Microsoft'un fazla geç kalmak istemeyeceğini biliyoruz. Gelen yeni söylenti haberlerine göre Microsoft, yeni Xbox'ın özel sunumlarını bu haftadan itibaren yapmaya başlayacak.
 
    Kotaku'nun bu tip sızıntı haberleriyle içli dışlı olan editörü @superannuation'un Twitter'da paylaştıklarına göre Microsoft, bu Çarşamba günü finansal raporları göstereceği bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu basın toplantısının arka planında ise firma, endüstrinin önde gelen isimlerine ve önemli internet sitelerine kapalı kapılar ardında yeni nesil Xbox konsolunun tanıtımını yapacak.
 
    Geçtiğimiz haftalarda Assassin's Creed IV sızıntısının başlangıcını veren MCV sitesinin belirttiklerine göre Microsoft, 6 Mart ve 7 Mart tarihlerinde Xbox 360 adını kullanarak gizli tanıtımlarına devam edecek. Daha sonrasında ise yeni konsolun genel tanıtımı büyük bir etkinlikle birlikte yapılacak.
 
    Bu söylenti haberinin bir dayanağı yok tabi fakat TheVerge sitesinin editörü Tom Warren'ın yazdığı "Başka bir uçak seyahati daha... Bu kez Microsoft için." Tweet'iyle birlikte Xbox 360 cephesinin tanınan isimlerinden Larry Hryb(Major Nelson)'ın yazdığı "Mart ayına hoşgeldiniz!" Tweet'leri bizleri heyecanlandırmıyor değil.
 
Ne dersiniz, 'sızıntı' haberlerine hazırlanmaya başlayalım mı?

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade
Dota 2, Skyrim'in Oyuncu Rekorunu Kırdı Eski CoD Yapımcısı Jason West, Respawn'dan Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

6.3.2013 00:57:34

0
Yaşanan gelişmeler heyecan verici. Umarım çok sayıda exc oyunu olur yeni xboxın .

Uncy

4.3.2013 23:09:09

0
Bekliyoruz..

digimon52

4.3.2013 22:24:34

0
Yeni xbox´un Windows 8 ara yüzü dokunmatik ekranlar ve tabletler ile bir bagalantili olacagina eminim. icine gömülü kinect olursa bu iyimi olur kötümü olur bilmem sonuc´da mesela ben konsolu olabildigince kinect´din algilaya bilecegi bicimde koymak lazim fakat ben televisyona biraz yakin,konolu dolabin en atina koyuyorum. Sorunlu internet bagalantisi olacaksa bunun kimseye, özelikle türkiyede hic bi yarari yok. öyle olursa microsoft´dan süphe duymaya baslarim onlarmi bize hizmet edicek yoksa bizmi onlara . iyi hizmet ettki bizde hos görülü olalim :) Xbox artik daha fazla eksklusiv oyun cikartsa iyi olacak cünkü sony´nin gölgesinde kaliyor bu bir gercek.xbox genelikle oyunlari online altyapili oldugu icin ( Örnk.Halo,Gow.) üstüne gold live icin para ödüyoruz, single oynanan oyunlarin cikartmasini umuyorum. bu sebeden dolayi nedense hala ps3 icin bukadar ex oyun duyupda ,xboxda duymamak gercekden facia .( Etkinlkde bakalim güzel oyunlar görecekmiyis benim donanimdan cokmerak edigim nokta bu. )

Sir Maximus is BACK

4.3.2013 22:19:39

0
Bekliyoruz Microsoft!

itachi237

4.3.2013 13:52:34

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Hocam fotoğraf paylaşır mısın? Merak ettim pc kasasını. Thermaltake ElementG kullanıyorum ben de, o da malum japon kerhanesi gibi ışıl ışıl çok hoş
yarıldım

Wayward Son

4.3.2013 09:55:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Yeşil bu cihaza çok yakışıyor . Kafamda şöyle bir tasarım var , ben bunu microsfota da mail olarak gönderdim. Adamlar fikrim için teşekkür ettiler neyse. Tasarım olarak söylebileceğim tek şey yan kapağına X şeklinde bir kesik olacak bu kısımda camla kapatılacak ve konsolun içinde de yeşil ledler olacak . Ayrıca konsol gece çalıştığında sersörler ışık algılamadığı zaman yanacak bu ledler ve geceleyin oyun oynarken xboxınızdan yeşil bir x harfinin duvara veya artık nereye koyduysanız oraya yansıdığını göreceksiniz. Aynı şeyi ben PC kasamda da kendim yaptım .Gerçekten harika oluyor :)
Hocam fotoğraf paylaşır mısın? Merak ettim pc kasasını. Thermaltake ElementG kullanıyorum ben de, o da malum japon kerhanesi gibi ışıl ışıl çok hoş

Hoid

4.3.2013 09:39:16

+1
Yeşil bu cihaza çok yakışıyor . Kafamda şöyle bir tasarım var , ben bunu microsfota da mail olarak gönderdim. Adamlar fikrim için teşekkür ettiler neyse. Tasarım olarak söylebileceğim tek şey yan kapağına X şeklinde bir kesik olacak bu kısımda camla kapatılacak ve konsolun içinde de yeşil ledler olacak . Ayrıca konsol gece çalıştığında sersörler ışık algılamadığı zaman yanacak bu ledler ve geceleyin oyun oynarken xboxınızdan yeşil bir x harfinin duvara veya artık nereye koyduysanız oraya yansıdığını göreceksiniz. Aynı şeyi ben PC kasamda da kendim yaptım .Gerçekten harika oluyor :)

tizar

4.3.2013 04:11:07

0
mass effect 4 ü de yeni xbox sunumunda duyarabilirler hazırlıklı olun.

- The Stig -

4.3.2013 03:53:06

0
microsoft yeni konsolu daha şimdi göstermeye başlıyorsa geç bile kaldı.. son tasarım ve hazır haliyse o başka tabi.. Ama bu dedikoduların, dedikodu olmayacağı kesin..özellikle bu haberdeki yazılanları okuyunca bu kadarda sallamasyon olmaz ve bir yerlere dayandığı belli.. Galibada Microsoft yeni konsolunu Nisan-Mayıs ayında duyuracağı kesin gibi.. Kim bilir belki de sürpriz yapıp ismini falan bu ay açıklarlar.. Ama emin olduğum tek bir şey var.. Bu seneki e3 herşeyden güzel olacak..

MantarTheGreat

4.3.2013 02:32:12

-2
Yeşiline kurban be!
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız