Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Wii'nun Başarımları; 'Accomplishments'

 
 
 
   
    Xbox'ta 'Achievements', Playstation'da Trophy. Wii U'nun başarımlarna da bu yönde bir isim bulmak gerekiyordu ve çalkalanan söylentilere göre sistemin başarımları 'Accomplishments' olarak adlandırılacak.
 
    Mayıs ayına dazanan ve Project Cars için hazırlanan bir tasarım dökümanından alınan bu bilgiye göre oyun için Wii U Accomplishments ismi Xbox 360 Achievements ve Playstation Trophies ile birlikte resmen kullanılmış.
 
    Accomplishments ve Achievements arasında çok fazla anlam farkı bulunmuyor. İsmi nasıl buldunuz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak NeoGaf Nintendo Wii U Konsol Console başarım accomplishments söylenti
Cevat Yerli: "Crysis 3, PC'lerinizi Eritecek!" Dead or Alive 5'e 2 Yeni Karaker
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sarjaleti

16.8.2012 21:49:33

0
Başlıkta "U" eksik sanki.Başlıkta "U" eksik sanki.

itachi237

16.8.2012 20:00:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell Trophy sesini mesaj sesi yapan arkadaşlar vardı
o kişi bendim :D ! nerdeyse orgazm oluyorum o sesle :P

Sycylian

16.8.2012 19:25:27

0
Trophy sesini mesaj sesi yapan arkadaşlar vardı

BSC Misafiri

16.8.2012 14:08:11

-2
Trophies'in üstünü tanımam. PS3 te trophies kazandığın zaman kazandığının RESMİNİ sağ üst ekranda göstermesi çok güzel. Ayrıca trophies kazandığında çıkan ses inanılmaz desarj edici:) Xboxda ise kazandığını ilk etapta yazı olarak ekranda görüyorsun ve oyunu durdurup achievements kısmına girip öyle bakabiliyorsun kazandığın resme. Ayrıca achievements kazandığında çıkan guluk diye seste çok komik:) bir diğer detay PS3 te XBL menüsünden trophies kısmına girince oyunları diğerlerinden ayırmak için seçilen ve her oyuna göre değişen ve deteylı trophies listesine girmeden önce çıkan oyunların ana logoları(umarım anlatabilmişimdir) Xbox dakine göre çok çok güzel. yine ayrıca trophieslerin xboxdaki gibi herhangi bir tabloda değilde alt alta herhangi bir çerçeve içine alınmadan sıralanışı görsellik olarak daha göze hitap etmesini sağlamış. inanın bu şekilde olması görsellik olarak özgürlük hissi vermiş hemde trophies açmak için daha iştah açıcı bir durum olmuş. Belki bu detaylar bir çoğunuza komik gelebilir ama ben görselliğe önem veren biriyim belkide işim gereği bu şekildeyim bilemiyorum. Bu arada her iki konsolada sahip biri olarak bu mesajı yazdım. Yukardaki yazdıklarım ve PS3'ün ex oyunları dışında Xbox 360 konsolunu her anlamda PS3 ten daha çok seviyorum. Ama gerçekten XBOX da 1 achievements kazanmam PS3 de 1 trophies kazanmam kadar beni hiçbir zaman tatmin edemedi nedensi...(bu mesajım bir öncekiyle aynı gibi görünüyor ama öncekine göre türkçe hatalarını düzeltim. Bu son parantez kısma yayınlamasınızda olur)

CaSsErDoDo

16.8.2012 12:59:41

0
Xbox ın bu olay için bulduğu kelime daha iyi bence.Accomplishments da fena değil aslında insanlara görevleri varmış gibi hissettirebilir :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız