Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: The Order, 2015'in Başına Ertelendi


    Daha önce bazı sızıntı haberlerinde adını gördüğümüz iç kaynaklardan Shinobi, The Order: 1886 için endişelendirici bir haber paylaştı. Güvenilir kaynaklar arasında gösterilen Shinobi, The Order'ın bu sene çıkmayacağını, 2015'in Şubat ayında oyunu göreceğimizi söyledi. Tabi ki şu an için Sony'den resmi bir açıklama gelmediği için bu durum sadece bir söylentiden ibaret.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony ps4 santa monica ready at dawn the order 1886
Forza 5'e İki Yeni DLC Geliyor Battlefield 2'nin Project Reality Modu Gamespy'a Rağmen Oynanabilecek.
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

skullomania

27.5.2014 14:43:50

0
ertelensin ki oyun daha az downgrade yesin

BSC Misafiri

27.5.2014 14:39:10

0
Valla oyun bakimindan su an hicbiri tatmin edici degil yillar surecek olmasa Nintendonun yeni konsolunu beklerdim ama beklemenin sonu yok. Micro ya da Sony alayi insanlari kandiriyor, habire downgrade vakalari arkadas bir nintendo da göremiyoruz su vakalari nedense, Oyunu gercek anlamda makina da nasil cikacasa öyle gösterdiklerinden olsa bu durum.

jeofoking

27.5.2014 14:06:58

0
bu çiko kim biyerden tanıdık geliyo ya

F355 Challenge

27.5.2014 13:04:52

0
Sony milleti yemeye iyi alıştı, Driveclub da çıkış oyunuydu sözde 9 ay sonra çıktı. Bu kadar erteleme normal değil.

mamy12

27.5.2014 12:41:37

0
Zaten bu oyuna erteleme gelmese şaşarım ben de erteleneceğine kesin gözüyle bakıyorum

TheBladeRunner

27.5.2014 11:24:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
Dedidign gibi tek care E3.Bu yuzden diyorum iste Sony surpriz yapsada sene sonuna guzel oyunlar getirse millet bare" agir toplar" gelene kadar idare eder.Ayni sey Xbox One icin de oyle.Umarim sacma sapan ertelemeler duymayiz.

emrahcey

27.5.2014 10:46:22

0
Xbox 360 'ıda çıkışından birkaç yıl sonra almıştım. Amaç Bilgisayar'ı upgrade etmemek, çıkan oyunları konsolda oynayarak daha fazla masraftan kurtulmaktı. Kısmende başarılı oldum. AC 1'i konsolda müthiş akıcı oynamıştım ki, o zaman için efsaneydi. Şimdi sabırla Ps4 , XboxOne yapacaklarını beklemekten başka elimden birşey gelmiyor. E3 gelsin hem yeni duyuruları görelim. Hemde 2015 yıl bakalım neler getirecek ? Ayrıca 2015 sonbaharı veya 2016 başları kanımca yeni nesil konsol edinmek için ideal zamanlar. Hatta oyun geliştirme hızına baktığımızda bu zaman daha bile uzayabilir.

Wayward Son

27.5.2014 10:13:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
1) Kararın değişmedi, FM5 iyi bir oyun olabilir ama Allah aşkına, gelmiş geçmiş en iyi asla olamaz. Abartıyorsun:) 2) DR 1 ve 2'ye yarımşar saat katlanabildim, benim damak tadıma göre değil. 3'ün ilk fragmanı müthişti, ama sonra fazla cıvık bir oyun olduğunu gördüm. Kimsenin de DR3 için One aldığını/alacağını zannetmiyorum. 3) KI de konsol aldırmaz. Ancak şu anlamda katılırım: Xbox One'da az oyun olduğu için talep yüksek (olabilir) + zaten piyasada az dövüş oyunu var. 4) Ryse'in 1-2 dinamiği tekrar etse neyse, oyun komple tekrar. Bayık dövüş sistemi yüzünden videolarını izlemek bile işkence. Aramızda inFamous'a grafik balonu diyen arkadaşlar vardı. Hah işte onların aradığı balon Ryse'dir. Ha görsellere laf atan taş olur, o ayrı :) 5) Aralarında bir tek Titanfall'un gideri var (bot olayı olmayaydı iyiydi). Ya Max'i exc. olarak öne sürmeyelim cidden:) Steam'de ona benzer tonla oyun bulursun (kendi de Steam'de). 6) E3'ü bekleyelim, görelim görüşünü savunuyorum ben de. 7) MS'in şu an için savunulacak tarafını göremiyorum, hele Kinect muhabbeti tam bomba. E3'ten sonra her şey değişebilir. Ancak One ile sundukları şeyler öyle "wooooow" denilecek türden değil. Ne kattılar ki oyun dünyasına şu an için? Aynı şekilde PS4'ün de emekleme dönemleri. Eminim, birer yıl geç çıksalardı kimse eksikliklerini hissetmezdi. 8) Forumun troll ve azılı fanboylarıyla bir tutmuyorum seni. Ama şu an için oyun dünyasına katkısı minimum olan bir cihazı da bu denli savunmayalım. PS4 için de Xbox One için de diyorum bunu. Xbox One ve PS4 ne verdi şu ana kadar? Ryse, KZSF ve inFamous'un grafikleri dışında ne konuştuk? - Derin ve bol içerik mi konuştuk? Hayır. - Yapay süper-zeka mı konuştuk? Hayır. - Devasa oyun alanlarından mı bahsettik? Hayır. - Eşsiz multiplayer mı dedik? Hayır. Konsolların çıkış döneminde, grafiğe abanılmış ancak içerik olarak bir önceki nesille aynı olan oyunlara rastlamak çok doğal. Oyunu kötü yapmaz bu, yanlış anlaşılmasın. İyi grafikse eğer PC bunu zaten sağlayabiliyor. Bu konsollar: - Efsane olacak yeni IP'ler - Derin içerikler - Gelişmiş yapay zekalar - Genişletilmiş oyun alanları - Benzersiz multiplayer deneyimleri sunmalılar ki biz de onları yüceltelim. Yoksa yalnızca gelişmiş grafik göreceksek olmaz. Peki şimdi ne yapıyoruz? E3'ü bekliyoruz ve görüyoruz. [:'(]

gamerasi

27.5.2014 09:59:55

0
Bu oyun piyasa sürüldüğü zaman ne olduğu ortaya çıkacaktır. Fakat bu haber başlığı altında ortalaması 60 olan bir oyunu övmek de ne ola ki. http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ryse-son-of-rome

TheBladeRunner

27.5.2014 09:39:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
Dogrulari soyleyince,insanlarin isine gelmeyince,objektiflik elden gidiyor ve fanlik geliyor.Bana fan olmussunn diyenler gercekleri es gecip kendilerinin fanlik yaptiklarinin farkinda bile degiller galiba. 1)FMS Serisi zaten en iyi sim serisi ve FMS5 de hem yapay zeka,hem fizik,hem de grafikler tavan yaptigi icin gelmis gecmis en iyi sim yaris oyunudur.Itirazin varsa bilemem. 2)Dead Rising 3 u hic eline almadiginin farkindayim.Alsaydin su kelimeler agzindan cikmazdi. 3)Killer Instinct hakkindaki dusunceleriniz sizi ilgilendirir.Sahsen bir dovus oyunu hayrani olarak bundan iyisi Sam da kayisi.Twitch yayinlarinda gunde kac kisinin oynadigina bakabilirsiniz. 4)Ryse in tek sorunu tekrar diyorlar ama kendini tekrar etmeyen hic biy oyun yok.Hikayesi ilginc ve mp modu oldukca guzel.Aksiyona daldinmi o gorsellerde seni basina kilitliyor. 5)Titanfall vs vs pc de de var diyorsun.PS4 de ki indielerin de hepsi pc de var.Bende sana diyorumki eger elinde sadece Xbox One secenegi varsa bu oyunlar rakibinde olmayan konsola ozel oyun haline burunur.Bugun PS4 de bu oyunlari oynamak mumkun mu? Degil.Ayni sey PS4 icin de gecerli. 6)Ben uzun vade icinde konusmadim zaten.Su an icin ve onumuzdeki kisa bir donem icin cihaza gelen adam gibi exclusive oyun yok dedim.Sap ile samani karistirmayin.Su an icin MS bu konuda cok daha basarili ve Phil Spencer basa gecmesinden sonra exclusive oyunlarin arttis gostrdigine dair cok saglam soylemler var nette mesela Epic in esi benzeri gorulmemis grafiklerde One a exc.bi oyun hazirladigi. 7)Burda pc veya Sony hakkinda olumlu bisiler soylesem iki kesimin gozun de de gercekleri soyleyen biri konumuna gelirdim ama MS hakkinda olumlu bisiler soyleyince fanboy damgasi yiyoruz sebebi de su "Xbox One daha gucsuz konsol sen kimsin de kalkip olumlu bisiler soylersin" olay bundan ibaret. 8)Saniyesinde sahip olabilecegim veya aelden cikarabilecegim uc kurusluk cihazlarin fani olmadim olmamda.Elimde ikisinide yok edicek pc var ama forumda hic bi zaman pc tek bir konsollarin anasini aglatir diye bisey duydunmu benden de kalkip biseyin fani olmus diyorsun

Source

27.5.2014 09:23:56

0
Bu oyunun ertelenmesi kotu oldu acaba neden ertelendi?

Project Scorpio

27.5.2014 08:17:07

-1
Lanet olsun ya en çok beklediğim über grafikli oyundu nasıl ertelersin bu oyunu alçak Sony

Wayward Son

27.5.2014 07:44:51

+2
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner FMS5=Gelmis gecmis en iyi yaris simulasyonu. Ryse=Basina oturdunmu hikayesi,bol aksiyonu ve gorselleri ile seni koltuga kitliyor. Dead Rising 3=Diyicek pek bisey yok %100 saf eglence Killer Instinct:Bi dovus oyunu hayraniysaniz bundan daha iyisi Sam da kayisi Titanfall:Eger ekstra bir oyun pc yoksa,sadece Xbox One sahibiysen Titanfall bir exclusive dir ve tek kelime ile 10 numara bi oyun. Plants vs Zombies:Eglence,eglence bu kadar. Max the Curse of Brotherhood:Inanilmaz yaratici bi oyun Kinect Sport Rivals:Gec arkadaslarinla veya ailenle konsolun karsisina olumune eglen. Kim ne derse desin.MS bu sefer bu isi daha iyi yapiyor ki Sunset Overdrive da sene sonu buyuk ihtimalle gelir.O oyunda harika duruyor..Bi arkadas da butun hepsini ayni anda mi cikarsin demis.Hepsini degil bi kac tane saglamini ilk senesinden oyuncularina kesinlikle vermesi gerekirdi.Remake ilerle gecistirmeyi degil.
Hocam keşke One almasaydın, MS konusunda ciddi bir fanboyluk oluştu sende. FM5= Gelmiş geçmiş en iyi yarış simulasyonu?! Yapma, etme, eyleme. Forza 3-4'ü unuttun diyelim, daha PS2 dönemindeki GT'ler var. Buradan başlamış kaybolan objektiflik:) Dead Rising 3, Killer Instinct ve Ryse asla konsol aldıracak oyun olamaz. Zaten bu oyunlar herkese de hitap etmiyor. Hele Ryse, o kadar kişi yaka silkti. "Bu oyun konsol aldırır aga" diyorsan insanları yanlış yönlendirmiş oluyorsun. Yalnızca MS savunacaksın diye olmuyor böyle. Titanfall, Max the Curse of Brotherhood ve Plants & Zombies zaten PC'de var:) Yine herkese hitap etmeyen oyunlar. Kabul et, bunların hiçbiri Halo değil, Gears of War değil. Yarış oyunu sevmeyen biri için FM5 de birşey ifade etmez. Öte yandan herkesin unuttuğu birşey ama (her ne kadar F2P sevmesem de) Sony, Planetside 2 gibi, Everquest gibi oyunları PS4'e getiriyor ki bu da çok büyük bir oyuncu kitlesi demek. O kadar da oyun yok denecek bir konsol değil. Kaldı ki, Uncharted bile tam 1 sene sonra çıkmıştı PS3'ten. Tarih ortada, rakamlar ortada :) Daha bebek olan bu konsolları karşılaştırmak veya övmek için çok erken davranıyorsunuz. Ağır toplar gelmeye başladıkça birbirinize nuke atarsınız artık. Şu aralar PC candır. Geleceği bilemem. Not: EA, bu sene Fifa'yı next gen olarak PC'ye getirirse ben 1 sene daha konsol almam.

OnrGrTR

27.5.2014 07:17:20

0
Ahh sony ahhh nerede özel oyunlar 3 tane AAA oyun var 3 ü de birbirinden kötü

TheBladeRunner

27.5.2014 04:36:05

-3
FMS5=Gelmis gecmis en iyi yaris simulasyonu. Ryse=Basina oturdunmu hikayesi,bol aksiyonu ve gorselleri ile seni koltuga kitliyor. Dead Rising 3=Diyicek pek bisey yok %100 saf eglence Killer Instinct:Bi dovus oyunu hayraniysaniz bundan daha iyisi Sam da kayisi Titanfall:Eger ekstra bir oyun pc yoksa,sadece Xbox One sahibiysen Titanfall bir exclusive dir ve tek kelime ile 10 numara bi oyun. Plants vs Zombies:Eglence,eglence bu kadar. Max the Curse of Brotherhood:Inanilmaz yaratici bi oyun Kinect Sport Rivals:Gec arkadaslarinla veya ailenle konsolun karsisina olumune eglen. Kim ne derse desin.MS bu sefer bu isi daha iyi yapiyor ki Sunset Overdrive da sene sonu buyuk ihtimalle gelir.O oyunda harika duruyor..Bi arkadas da butun hepsini ayni anda mi cikarsin demis.Hepsini degil bi kac tane saglamini ilk senesinden oyuncularina kesinlikle vermesi gerekirdi.Remake ilerle gecistirmeyi degil.

bluelabel

27.5.2014 03:14:31

0
Daha iyi olacaksa ki öyle olur bence, 3-5 ay ertelemeden bişey olmaz. Bu kadar abartmayın şu ertelemeleri.

alito

27.5.2014 01:54:53

+1
2014 'de adam gibi PS4 oyunu oynamak yalan oldu anlaşılan.

songohan

27.5.2014 01:49:03

-1
Odu kardes sony killzone, unchearted, gow, infamous, gran turismo, the order 1886, last of us 2, drive club iste ne kadar exclusive oyunu varsa hepsini 2014 bitmeden ayni anda cikarsin. Ya bi gidin._._._._.

altunuz

27.5.2014 01:05:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: arkham92
alıntı:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

Arkadaşlar adamların bir bildikleri var ki erteliyorlar. Bırakın ertelesinler, çıktığında da bomba gibi bir oyun çıksın karşımıza. Teknik hatalarla dolu bir oyunu ya da içerik yönünden eksik bir oyunu oynamak ister misiniz sırf erken çıksın diye? Ha oyun ertelenip bunun üzerine de çıktığında kötü bir oyun karşımızda olursa o zaman ne söylerseniz haklısınız.

Ayrıca haberin söylentiden ibaret olduğunu hatırlamakta fayda var.

Ya hocam ne bomba gibi çıkması ya, Watch Dogs da en son ertelendiğinde 900p olarak ve downgrade yemiş şekilde dönüş yaptı. Artık bu iş piyasa olayina döndü, olan oyunculara oluyor. ..
Oyunlar erteleniyorsa burda çıkarılacak tek şey bir sorun olduğudur.Kimse zamanını ve parasını boş yere harcamak istemez.Belli oldu artık Ps4 tanıtıldığı zaman milletin ağzını sulandıran her oyun downgrade yiyor. @TheBladeRunner Xbox One ın durumu Ps4 ten çok daha kötü ama onlarda yavaş yavaş toparlamaya başladı.

GT_55

27.5.2014 01:03:27

-1
Ps3 çıktığında, resistance ve motorstormdan başka hangi exclusive oyun vardı.Multiplatform oyunların sayısı bile azdı.Kaliteli dediğimiz, uncharted 2 bile konsol çıktıktan 2.5 sene sonra çıktı.Mgs4 ve gta4 2 sene sonra çıktı.Ps4 topu topu çıkalı 6 ay olmuş şurada.Çıkan oyunlara baktığımız zaman ps3'ten çok daha iyi konumda.Daha bir senesini dokdurmayan, yarım senelik konsola, bitti gibi gözü ile bakmak ne kadar sağlıklıdır.Xbone'da daha iyi exclusiveler var deniyor.İyi olan hangisi, içerik olarak forza 4'ten çok geride olan, sadece grafikleri iyileştirilmiş forza 5 mi? Ki en düşük notu olan forza oyunu olmuş.Ya da lineer oynanışa sahip, büyük umutlar beslenip, patlayan ryse mi? Ya da pc'de de oynanabilen, titanfall mı? Hangisi ?

TheBladeRunner

27.5.2014 00:41:36

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri TheBladeRunner, arkham92saçmalamayın bahsettiğiniz şeyler her nesilde olan şeyler. Hatta her oyunda oluyor witcher 3 division ertelenmedi mi? PS3'ün çıkış döneminde daha az oyun vardı. PS2 nin en iyi oyunları GOW, shadow of the colossus 5-6 sene sonra gelmedi mi? Fazla acele eden oyunlar efsane olamaz sabredin biraz
Bahsettigimiz Exclusive oyunlar mp degil.Bilmem anladin mi?

BSC Misafiri

27.5.2014 00:32:25

0
TheBladeRunner, arkham92 saçmalamayın bahsettiğiniz şeyler her nesilde olan şeyler. Hatta her oyunda oluyor witcher 3 division ertelenmedi mi? PS3'ün çıkış döneminde daha az oyun vardı. PS2 nin en iyi oyunları GOW, shadow of the colossus 5-6 sene sonra gelmedi mi? Fazla acele eden oyunlar efsane olamaz sabredin biraz

zburak4455

27.5.2014 00:31:04

0
şubat ayı listesi kabardı dynlıght,witcher şimdide order

arkham92

27.5.2014 00:29:26

+3
quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron Arkadaşlar adamların bir bildikleri var ki erteliyorlar. Bırakın ertelesinler, çıktığında da bomba gibi bir oyun çıksın karşımıza. Teknik hatalarla dolu bir oyunu ya da içerik yönünden eksik bir oyunu oynamak ister misiniz sırf erken çıksın diye? Ha oyun ertelenip bunun üzerine de çıktığında kötü bir oyun karşımızda olursa o zaman ne söylerseniz haklısınız. Ayrıca haberin söylentiden ibaret olduğunu hatırlamakta fayda var.
Ya hocam ne bomba gibi çıkması ya, Watch Dogs da en son ertelendiğinde 900p olarak ve downgrade yemiş şekilde dönüş yaptı. Artık bu iş piyasa olayina döndü, olan oyunculara oluyor. ..

playstation_4

27.5.2014 00:28:22

0
1 _2 ay erteleme sorun degilde drive club gibi olmazsa bari

CPTLeBron

27.5.2014 00:23:13

0
Arkadaşlar adamların bir bildikleri var ki erteliyorlar. Bırakın ertelesinler, çıktığında da bomba gibi bir oyun çıksın karşımıza. Teknik hatalarla dolu bir oyunu ya da içerik yönünden eksik bir oyunu oynamak ister misiniz sırf erken çıksın diye? Ha oyun ertelenip bunun üzerine de çıktığında kötü bir oyun karşımızda olursa o zaman ne söylerseniz haklısınız. Ayrıca haberin söylentiden ibaret olduğunu hatırlamakta fayda var.

playstation_4

27.5.2014 00:17:27

+1
Evet beyler bir drive club vakasi ile karsi karsiyayiz.

TheBladeRunner

27.5.2014 00:13:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis bu e3 bir bekleyim ;/ Quantum Break´te yapimina yeni baslanmis zira konsol aldirtacak bi oyundu kendi adima konusuyorum. bekle bekle nereye kadar konsol uyuyor ps4 ne zamandir .yapcak bisey yok 3 parti oyunlari ile idare edecegiz.. e3´te erken cikan oyunlarin haberleri duyrulur umarim.
Hepiniz beni Sony dusmani ilan ettiniz durust davrandim diye ama bosverin gecti gitti kimseye kirgin degilim.Ben PS4 u iste buyuzden sattim.Cihazin ISS disinda,adam gibi herhangi bi oyunu yok.Onuda 3 kere oynadikdan sonra maalesef yapilicak bisey olmadigi icin oyunda ekstradan,dolayisi ile bi noktadan sonra feci baydi.Her ne kadar ustunde mp oyunlari da oynadiysam genel anlamda cihazin karsisina gectigimde ben ona o bana bakiyordu.Xbox One a bak.Bir suru exc.oyunu var su an da.Cihazin karsisina gecince basindan kaldirmiyor seni.Tercihimi iste bu yuzden su zaman dilimi icin Xbox One dan yana kullandim.

einhander

26.5.2014 23:57:30

0
gercekten cok haklısın

mementopolis

26.5.2014 23:55:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner O yok bu yok.Su ertelendi bu gelmedi.Ne oynuycaklar insanlar su cihazin ustunde cok merak eder oldum.Bi konsolu konsol yapan sey kaliteli exc.leridir ama Sony bu defa bu konuda isi eline yuzune bulastirdi.bare E3 de surpriz bisiler gosterip sene sonu cikarsalar anca remake geliyor konsola.TLOU dan sonra GoWA in da remake haberi gelmisti yanlis hatirlamiyosam.
bu e3 bir bekleyim ;/ Quantum Break´te yapimina yeni baslanmis zira konsol aldirtacak bi oyundu kendi adima konusuyorum. bekle bekle nereye kadar konsol uyuyor ps4 ne zamandir .yapcak bisey yok 3 parti oyunlari ile idare edecegiz.. e3´te erken cikan oyunlarin haberleri duyrulur umarim.

arkham92

26.5.2014 23:50:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner O yok bu yok.Su ertelendi bu gelmedi.Ne oynuycaklar insanlar su cihazin ustunde cok merak eder oldum.Bi konsolu konsol yapan sey kaliteli exc.leridir ama Sony bu defa bu konuda isi eline yuzune bulastirdi.bare E3 de surpriz bisiler gosterip sene sonu cikarsalar anca remake geliyor konsola.TLOU dan sonra GoWA in da remake haberi gelmisti yanlis hatirlamiyosam.
Aynen hocam sonuna kadar katılıyorum. Konsolda ex oyunlar var diye PS4 aldık bu seferde oyunlar çıkmıyor!!

TheBladeRunner

26.5.2014 23:47:04

+2
O yok bu yok.Su ertelendi bu gelmedi.Ne oynuycaklar insanlar su cihazin ustunde cok merak eder oldum.Bi konsolu konsol yapan sey kaliteli exc.leridir ama Sony bu defa bu konuda isi eline yuzune bulastirdi.bare E3 de surpriz bisiler gosterip sene sonu cikarsalar anca remake geliyor konsola.TLOU dan sonra GoWA in da remake haberi gelmisti yanlis hatirlamiyosam.

DubSteq

26.5.2014 23:42:47

0
PS4'üm yok ama varmışcasına ilgilendiriyor bu oyun beni.Hikayesi güzel olursa çıktığı yıl beni hiç ilgilendirmez.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Order: 1886
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız