Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Square Enix ile Team Ninja, Nioh Benzeri Final Fantasy Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
Square Enix ile Team Ninja'dan aksiyon odaklı bir Final Fantasy spin-off oyunu görebiliriz.
 
Oyuna dair söylentiler ilk başta Reddit ve ResetEra forumlarında dönmeye başlamıştı ve ardından oyun sektöründe iyi bağlantıları olan ve Kinda Funny'nin eski sunucularından Imran Khan da bunların doğru olduğunu iddia etti.
 
Imran Khan tarafından belirtilene göre oyunun ismi Final Fantasy Origins ve ilk Final Fantasy oyununun dünyasında geçecek. Team Ninja'nın Nioh oyunları ve FromSoftware'ın Souls serisinden esinlenen bir aksiyon sunacak ancak daha geniş kitlelere hitap etmek adına daha erişilebilir bir odağa sahip olacak.
 
İlk olarak PlayStation 5'e çıkacağı, daha sonra PC'ye geleceği ve resmi duyurusunun Haziran'da yapılıp alfa versiyonunun yine yazın yayınlanacağı söyleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
Biomutant İnceleme Puanları Iron Harvest DLC'si Operation Eagle 28 Mayıs'ta Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.5.2021 15:34:48

+2
Müthiş bir haber. Team Ninja zaten bu konuda oldukça başarılı. Nioh oyunları zamanla gelişti ve oynaması keyifliydi. Level dizayna ve hikayeye biraz daha önem verilmesi gerekir söz konusu final fantasy olunca. Bomboş yorumlar yapılmış yine. Souls türünün 2 sene içinde tükeneceğini düşünenden bu türü küçümseyip tembellik diyenden tut. Bu bir tür, aksiyon, survival Horror, platform kadar. Bir battleroyale değil bahsedilen şey...

BSC Misafiri

24.5.2021 23:53:57

+4
helal oslun team ninja'ya, oyun oynamayı beceremeyen tipler üzülmeye devam edebilir :)

BSC Misafiri

24.5.2021 23:53:54

+1
süper haber, team ninja+soulsike müthiş bir aksiyon deneyimi verir. umarım doğrudur

BSC Misafiri

24.5.2021 23:53:42

+2
dark souls u çok seven ve hatta çok çok saygı duyan birisi olarak, her oyunun ona benzemesini istemiyorum. bu dark souls'un sektördeki öneminide azaltıyor bence

Fearless_tr

24.5.2021 23:40:05

+2
Bu oyun yapimcilarinin anlamasi gereken birsey var eger piyasada herkez ayni seyi yapar ise oyuncular birini secmek zorunda kalicak.Ben artik bu adamlarin oyun yapim maliyeti, yapim zorlugu felan bunlarin hic birine inanmiyorum tamami ile tembellik üsengeclikten baska birsey degil.

neo23

24.5.2021 22:30:42

+2
Olmayacak,hatta souls furyasına rağbet azalacak.Daha yeni Resident evil village çıktı.Eski tarz,like ,mike derdi yok!Ne çok basit ne de aşırı zor. Bir furyadır gidiyor,aksiyonlu ,kılınçla savaştığımız Onimusha ,Ninja Gaiden serileri yok oldu!E bunlar çok beğenilen oyunlardı,oynayanı çoktu!Neymiş,oyuncular,souls like istiyor! Bildiğim şu;bu saydığım oyunları eskiden beri severek oynayanlar,souls falan beklemiyor,istemiyor!Klasik tarzda Red Dead,Resident Evil,Devil My Cry,Onimusha,God of war herkese yeter de artar bile. İçinde souls oyun kuralları olmadan bir Devil My Cry,yeni bir Ninja Gaiden oynayamayacak mıyız!Team Ninja firmasına bakın,sanki hiç seveni,oynayanı yokmuş,efsane bir oyun değilmişcesine Ninja Gaiden’in yeni oyununu duyurmuyor da Souls türevi oyun yapıyor! Souls tarzı oyunlara duyulan ilgi,belli bir süreden sonra azalacaktır.Ha,ben eziyet çekmekten zevk alıyorum,oyunda bossa gelip geberip oyunun başına dönmek bana müthiş bir haz veriyor,kendimi usta oyuncu falan zannediyorum diyenler için 2-3 tane Souls oyunu çıkmaya devam eder.

evo_4

24.5.2021 21:08:31

0
Bir gün her single player oyun Souls tarzı, tüm multiplayer oyunlarda battle royal olacak bu gidişle.

JackTim

24.5.2021 20:43:11

0
Yeni Ninja Gaiden beklerken FF şoku :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız