Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Rocksteady, Super-man Oyunu Yapacak

Super-man: Man of Steel filminde 'Dark Super-man' olabileceği belirtilyor.
 
    Rocksteady, oyun tarihinin en iyi çizgi roman uyarlaması oyunlarından birini yaparak gönüllerde taht kurmayı başardı. PC ve ev konsollarına çıkan Batman: Arkham Asylum, harika inceleme skorları almış, çoğu ödülü toplamayı başarmıştı. Şimdi bu sene sonunda çıkacak Batman: Arkham City için heveslerimiz tavan yaparken Rocksteady'nin marifetli yapımcılarının sıradaki olası projesiyle ilgili çarpıcı bir söylenti yayılıyor.
 
    Yönetmen Zack Synder'ın ellerinde şekillenen yeni bir Superman filmi Man of Steel şu anda çekim aşamasında. Bu film ile beraber eş zamanlı olarak çıkışını yapacak bir Superman oyununun yapılabileceği kulislerde konuşulmaya başlandı. Peki bu oyunu kim yapacak? Eminim oyunculara "Kim yapsın?" diye sorsak, %90'ından "Rocksteady" cevabını alırdık. Beyaz perdeden uyarlanan çoğu oyunun başarısızlıkla sonuçlandığını biliyoruz, ancak işin içine Rocksteady girerse bunun tam istediğimiz tarzda bir Superman oyunu olabileceğini düşünüyorum.
 
    2014'e kadar Epic Games ile Unreal Engine 3 kullanımı için anlaşma imzalayan Rocksteady'nin olası bir Super-man yapma olasılığının çok kuvvetli olduğu düşünülüyor. Metropolis'e ayak bastığınızı ve Super-man ile gökyüzünde uçtuğunuzu düşünün, bunu en iyi yapabilecek ve oyuncuya yansıtacak firmaların başında tabii ki Rocksteady geliyor! Warner Bros. ve Rocksteady, duy sesimizi..
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerstvchannel Batman: Arkham Asylum 2 Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady super-man söylenti
Gears of War 2 vs. Gears of War 3 BBFC, SSFIV: Arcade Edition'ı Listeledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Stygián

29.3.2011 17:36:19

0
Şöyle kaliteli bir Superman oyunu hiç de fena olmazdı...

BSC Misafiri

29.3.2011 17:26:45

0
superman gözle görülür bir şekilde çok güçlü bir kahraman sınırsız güç ve yeteneklere sahip batman da çok güçlü bir karakter ve sınırsız yeteneklere ve karşı konulamaz yetkiye sahip, kahraman deil tabii ki ama sonuçta maske takıyor ve özel zırhlı kıyafetler geçiriyor üzerine.konu başlığında görüldüğü üzere böle bir şey varsa işleri çok zor gerçekten.( hele ki filmiyle aynı anda çıkacaksa ... )

BSC Misafiri

29.3.2011 17:26:33

0
quote:

Öyle olursa anca süper kahraman oyunları yapan firma damgası yer. Kendilerini sınırlandırırlar. Yersiz bi dedikodu..
haklısn bir bakıma -YourDooM . ama şuan ki Batman karakterinin üzerinde gösterdikleri performanslarıyla yaptıkları yapacaklarının yanında ne çapta oyunlar konusunda çalışmalarının emeğini ödüller alarak gösterdiler (BAFTA ile ...)

BSC Misafiri

29.3.2011 00:38:44

0
Rocksteady'nin bu tarz bir projeye gireceğini pek sanmıyorum. Zaten böyle bir şeyden de ŞİDDETLE ama ŞİDDETLE UZAK DURMALILAR: Batman tüm çizgiroman karakterlerinin efendisidir ki Arkham Asylum tüm çizgiroman uyarlaması oyunların, Chris Nolan imzalı Batman filmleri ise tüm çizgiroman uyarlaması filmlerin efendisidir. Durum böyle iken Süperman'in oyununu yapmak gibi saçmalıklara ve gereksizliklere girmenin hiç kimseye bir faydası olmaz. Elbette bu firma sadece Batman ile sınırlı kalmamalıdır. Piyasada ki en büyük boşluk, Orta-Dünya temalı muazzam bir oyundur ki böyle bir oyunu sadece Rocksteady yapabilir.

BSC Misafiri

28.3.2011 19:18:02

0
filmle aynı zamanda çıkacaksa hiç yapmasınlar yoksa batman ile elde ettikleri prestijide kaybederler film uyarlaması super hero oyunlarının akibeti belli yapımcılarında suçu yok dağıtıcı firmalar filmin vizyon tarihine oyunu yetiştirmek için baskı yaptıkça film uyarlması oyunlar her zaman kötü sonuçlar elde edecektir.

jrazrael

28.3.2011 17:52:13

0
Superman oyunu yapmak zor iş üstadım. Şimdi adam çok güçlü. Olması gerektiği gibi güçlü yaparsın derlerki çok güçlü olmuş. Adama kafa tutacak 1-2 düşman yapamazsın en basit npcnin bile kafa tutabilmesi lazım ufaktan, onada saçma deriz. E bu sefer adamlar gider her npcnin cebine bi kripton taşı koyar. Alın size hepsi supermanle aynı güçte derler e oda sıkış =) nolacak peki...

Haykıran Bıngıldak

28.3.2011 17:13:03

0
Öyle olursa anca süper kahraman oyunları yapan firma damgası yer. Kendilerini sınırlandırırlar. Yersiz bi dedikodu.. Not: Açıklama yapıp doğrulanırsa bidaha bu siteye uğramam herhalde =D

waltran

28.3.2011 16:21:25

0
rocksteady yapsa mükemmel bir oyunda olurda fazla oyun yüklememek lazım kaliteleri düşmesin :)

MantarTheGreat

28.3.2011 16:06:26

0
Bunlar hep Batman'in başının altından çıkıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız