Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Resident Evil 7 Duyurusu E3 2014'te Gelecek


    Capcom'un her yeni oyunuyla daha büyük eleştiriler almasına neden olan serisi Resident Evil'ın iyi giden satışları daha fazla yeni oyunlar görmemize neden oluyor. Japon ekonomi gazetesi Sankei Shimbun, bugün yaptığı bir haberle birlikte yeni bir söylenti ortaya attı.
 
    Çıkan habere göre Capcom, E3 2014 fuarı çerçevesinde Resident Evil 7'yi PlayStation 4'e duyurmayı planlıyor. Konuyla ilgili haberde, daha fazla bir bilgi verilmedi. Daha önce Resident Evil 7 için bazı söylenti haberlerini duymuştuk fakat resmi haberler görememiştik.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Capcom Korku PS3 Xbox 360 PC
Trials Frontier Şimdiden 6 Milyon Kez İndirildi Sony Amerika, İki Yeni İsmin Kullanım Haklarını Kayıt Altına Aldı - Yeni Projelerle İlgili Olabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

21.4.2014 06:25:27

0
Birbirinizi kırmayın arkadaşlar şu oyun için. Muhtemelen bu da çöp olacak zaten. :)

BlackBeasT

21.4.2014 01:09:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

Kardeş ilaç kullanıyorum. Psikolojik rahatsızlıklarım var. Bütün günümü bazen haftayı uyuyarak geçiriyorum. Ona rağmen oyunlarla ilgilenmeye çalışıyorum. Ama kimseyi aşağılamadım. Dalga da geçmedim. Yaşım 40. Oyunlarla doğdum, oyunlarla büyüdüm. Senin yaşın kadar oyun oynamışımdır. Ama kimseye hakaret etmedim, dalga da geçmedim. Burada yazı ile birşeyler anlatılmaya çalışılıyor yorumlarda. Senin demek istediğini yanlış anlamış olabilirim. Bu benimle alay etmeni gerektirmez. Ama sana aynı seviyede cevap vererek senin seviyene düşecek değilim.
Ben aşalamadım ve küçümsemedim yanlış anlaşılmayı düzletmek için açıklama niyetine yorumladım algıda sorun var yazmışım ki ööle.. Yorumumda alınacak 1 durum söz konusu değil... Benim yaşım kadar oyun oynaman mümkün değil 6 yaşına atari salonlarında başladım.. yaşımı yazmıyım Korku oyunları sevdiğimden Resident Evil yeri başka o sebep'den Mikami için RE serisi Evil Within isminde çoğu RE fanı için RE5 oyunu diyebiliriz. Evil Within videolarında RE4 çok benzer noktları var onun korkulusu

BSC Misafiri

20.4.2014 22:30:44

0
Neden sadece Playstation 4 onu anlamadım. Diğer konsolların suyu mu çıktı. Hadi PS3, Xbox 360 donanım yetmiyor. Xbox One'a çıkarmaması Japon yanlılığı olmasından kaynaklı heralde. Hemşerisi diye.

mehmetalpertr

20.4.2014 21:31:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT
alıntı:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

Shinji Mikami'nin yapmak istediği Resident Evil 4 budur: _nFKfGbbRVg ... Ortaya cRapCom'un baskılarıyla çıkan Aksiyon Resident Evil 4 ise bellidir. The Evil Within Resident Evil 5 gibi olacak diyen hiç araştırma yapmamış birisidir benim gözümde. Biraz araştırın öyle gelin. Shinji Mikami The Evil Within için korku ve hayatta kalmanın dengede olacağı bir oyun vaadini verdi. Dikkat edin aksiyon demiyor. Korku ve Hayatta kalma diyor. RE5 ise tamamen aksiyon oyunudur.. Shinji Mikami zaten RE4 aksiyon rezaletinden sonra cRaCom'dan istifa etmiştir. Kendi açıklamasıdır. Oyunun Nintendo Exc. özelliğinden ve üzerine yapılan aksiyon oyunu yap baskılarından bıkıp adam istifa etmiştir. Dolayısıyla The Evil Within'de RE4 gibi aksiyon beklemeyin.

"The Evil Within; Mikaminin RE5 oyunu diyebiliriz" bu cümlede "The Evil Within Resident Evil 5 gibi olacak" sonucuna mı vardın sanırım algı ve yorumlamada ciddi sorunlar var...

Yazdığın diğer şeyler zaten daha önce bizim yazdığımızın kopyası onda ise yanlış karbon kullanmışsın, Mikami RE4 ile seriyi action çevirme nedeni olarak RE:Remake satışlarından ötürü olduğuna dair kendi demeci var.

Mikami diyor ki;"Bunun sebebi Resident Evil Remake'e gösterilen reaksiyondu. Daha sonra Resident Evil 4'ün daha aksiyon tabanlı bir oyun olması yönünde çalıştım. Eğer Resident Evil Remake iyi satsaydı, Resident Evil 4 daha ürkütücü, daha fazla korku odaklı bir oyun olurdu"

Haber burda ve içinde bonus olarak benim yorumda var...
http://forum.donanimhaber.com/m_81909060/f_//tm.htm#81909060

Mikami yarattığı oyunun başında dursaydı büyük olasıkla RE4'den sonra gelen oyun RE5:The Evil Within olurdu. Şimdi neden Mikami için "The Evil Within; Mikaminin RE5 oyunu diyebiliriz" neden yazdığımı anladın mı? pardon senin algıda sorunlar vardı...
Kardeş ilaç kullanıyorum. Psikolojik rahatsızlıklarım var. Bütün günümü bazen haftayı uyuyarak geçiriyorum. Ona rağmen oyunlarla ilgilenmeye çalışıyorum. Ama kimseyi aşağılamadım. Dalga da geçmedim. Yaşım 40. Oyunlarla doğdum, oyunlarla büyüdüm. Senin yaşın kadar oyun oynamışımdır. Ama kimseye hakaret etmedim, dalga da geçmedim. Burada yazı ile birşeyler anlatılmaya çalışılıyor yorumlarda. Senin demek istediğini yanlış anlamış olabilirim. Bu benimle alay etmeni gerektirmez. Ama sana aynı seviyede cevap vererek senin seviyene düşecek değilim.

BSC Misafiri

20.4.2014 07:21:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri resident evil 5 oynayıpta eğlendiğim oyunların başında geliyor.resident evil 1,2,3 türünün en iyi örneklerinden ama resident evil 4 ve 5 te kendi türünün en iyi örneklerinden hakkını yemeyelim...
RE 4 gayet iyi bir oyun fakat her ne kadar olsa da RE 5 ve RE 6 gibi ruhunu yitirmiş tamamen bol silah ve mermiyle biraz daha uğraşsalar Call of Duty'e rakip olabilecek türde oyunlar, RE serisi önceden az mermi ve silahla oyunda gerilim yaşatıyordu, kimi zaman karşımıza çıkan zombilerin arasından zorla sıyrılıp kayıt odasına girince klasik müzikle rahatladığımız bir oyundu. Defalarca oynasakta çözmekten hoşlandığımız bulmacalar, bir yerden başka bir yere götürüp birleştirdiğimiz objeler, dost veya düşmanda olsa unutulmaz karakterler, Hatta RE 2'deki gibi ikinci senaryo modları ile oynayanları kendine hayran bırakıyordu. Zamanla oyunlar değişir veya gelişir ama bu oyun serisinin ruhunu aldı yok etti Capcom. 3DS'teki Revelations gerçekten seriden ümitlenmeme neden oldu. Umarım Capcom bu oyunun izinden devam eder. Yoksa bu serinin de sonu zevkle oynadığım fakat Capcom'un yok ettiği Dino Crisis gibi olur.

BlackBeasT

20.4.2014 06:42:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr Shinji Mikami'nin yapmak istediği Resident Evil 4 budur: http://www.youtube.com/watch?v=_nFKfGbbRVg ... Ortaya cRapCom'un baskılarıyla çıkan Aksiyon Resident Evil 4 ise bellidir. The Evil Within Resident Evil 5 gibi olacak diyen hiç araştırma yapmamış birisidir benim gözümde. Biraz araştırın öyle gelin. Shinji Mikami The Evil Within için korku ve hayatta kalmanın dengede olacağı bir oyun vaadini verdi. Dikkat edin aksiyon demiyor. Korku ve Hayatta kalma diyor. RE5 ise tamamen aksiyon oyunudur.. Shinji Mikami zaten RE4 aksiyon rezaletinden sonra cRaCom'dan istifa etmiştir. Kendi açıklamasıdır. Oyunun Nintendo Exc. özelliğinden ve üzerine yapılan aksiyon oyunu yap baskılarından bıkıp adam istifa etmiştir. Dolayısıyla The Evil Within'de RE4 gibi aksiyon beklemeyin.
"The Evil Within; Mikaminin RE5 oyunu diyebiliriz" bu cümlede "The Evil Within Resident Evil 5 gibi olacak" sonucuna mı vardın sanırım algı ve yorumlamada ciddi sorunlar var... Yazdığın diğer şeyler zaten daha önce bizim yazdığımızın kopyası onda ise yanlış karbon kullanmışsın, Mikami RE4 ile seriyi action çevirme nedeni olarak RE:Remake satışlarından ötürü olduğuna dair kendi demeci var. Mikami diyor ki;"Bunun sebebi Resident Evil Remake'e gösterilen reaksiyondu. Daha sonra Resident Evil 4'ün daha aksiyon tabanlı bir oyun olması yönünde çalıştım. Eğer Resident Evil Remake iyi satsaydı, Resident Evil 4 daha ürkütücü, daha fazla korku odaklı bir oyun olurdu" Haber burda ve içinde bonus olarak benim yorumda var... http://forum.donanimhaber.com/m_81909060/f_//tm.htm#81909060 Mikami yarattığı oyunun başında dursaydı büyük olasıkla RE4'den sonra gelen oyun RE5:The Evil Within olurdu. Şimdi neden Mikami için "The Evil Within; Mikaminin RE5 oyunu diyebiliriz" neden yazdığımı anladın mı? pardon senin algıda sorunlar vardı...

mehmetalpertr

20.4.2014 05:23:56

0
Shinji Mikami'nin yapmak istediği Resident Evil 4 budur: http://www.youtube.com/watch?v=_nFKfGbbRVg ... Ortaya cRapCom'un baskılarıyla çıkan Aksiyon Resident Evil 4 ise bellidir. The Evil Within Resident Evil 5 gibi olacak diyen hiç araştırma yapmamış birisidir benim gözümde. Biraz araştırın öyle gelin. Shinji Mikami The Evil Within için korku ve hayatta kalmanın dengede olacağı bir oyun vaadini verdi. Dikkat edin aksiyon demiyor. Korku ve Hayatta kalma diyor. RE5 ise tamamen aksiyon oyunudur.. Shinji Mikami zaten RE4 aksiyon rezaletinden sonra cRaCom'dan istifa etmiştir. Kendi açıklamasıdır. Oyunun Nintendo Exc. özelliğinden ve üzerine yapılan aksiyon oyunu yap baskılarından bıkıp adam istifa etmiştir. Dolayısıyla The Evil Within'de RE4 gibi aksiyon beklemeyin.

veli@1144

20.4.2014 02:53:21

0
Seride sadece 4 ve 5 i oynadim 5 iyiydi gercekten ama bu yorumu yaparken eski oyunlari oynamadıgimi belirtmeliyim.6 yı bilgisayarıma sokmadim bile zombi degil hayvanat bahçesiydi bari orman olsun da orda gercek virüs kapmış hayvanlar olsun o neydi öyle ya:) last of us tan sonra Playstation kanadında hiç bişey yapamazlar ama bi umut bekleyip görelim belki köküne inerler ama hiç sanmiyorum 6 da oynanış ayrica yoruma açık bi konuydu cizgisel cizgisel cizgisel...

Blood Money

20.4.2014 02:03:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: senseman62 Resident evil 6 gibi bir şahaşer bekliyoruz :P
Ne berbat oyundu.

BlackBeasT

20.4.2014 01:36:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr Shinji Mikami olmadan Resident Evil diye bir şey yok. Zaten olmadı da. Resident Evil 5 gün ışığında geçen aksiyon ve coop oyunundan başka birşey değildi. Resident Evil 6 dan bahsetmek bile istemiyorum. Rezil ettiler. REOPRC ise toptan rezillik ötesi. Shinji Mikami'nin yaptığı Resident Evil ismi ile cRapCom para kazanmaya çalışıyor bütün olay bundan ibaret. Gerçek Resident Evil fanları, Shinji Mikam'nin yaptığı The Evil Within ile yollarına devam edeceklerdir. Bundan eminim.
RE4 ile shinji seride değişiklerin haberini vermişdi. The Evil Within; Mikaminin RE5 oyunu diyebiliriz. Capcom RE için 600-700 kişilik takım kuruyor, ortaya ise RE6 gibi kategorisini kaybetmiş oyun çıkıyor

senseman62

20.4.2014 00:12:46

0
Resident evil 6 gibi bir şahaşer bekliyoruz :P

Hana-MicHi__

19.4.2014 22:41:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

kötünün iyisi denilebilir.İlk bölümleri filan fena değildi.
Gerçi siz hangi platformda oynadınız bilmiyorum. Ben 3ds te oynamıştım ve bayılmıştım resmen.

mehmetalpertr

19.4.2014 22:40:36

+1
Shinji Mikami olmadan Resident Evil diye bir şey yok. Zaten olmadı da. Resident Evil 5 gün ışığında geçen aksiyon ve coop oyunundan başka birşey değildi. Resident Evil 6 dan bahsetmek bile istemiyorum. Rezil ettiler. REOPRC ise toptan rezillik ötesi. Shinji Mikami'nin yaptığı Resident Evil ismi ile cRapCom para kazanmaya çalışıyor bütün olay bundan ibaret. Gerçek Resident Evil fanları, Shinji Mikam'nin yaptığı The Evil Within ile yollarına devam edeceklerdir. Bundan eminim.

JonnyCaqe

19.4.2014 22:34:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Revelations bence çok güzel bir oyundu hatta eski RE havası yakalanmıştı.
kötünün iyisi denilebilir.İlk bölümleri filan fena değildi.

Hana-MicHi__

19.4.2014 22:31:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe re 5 veya revelations hatta racconcity gibi gelecekse hiç gelmesin
Revelations bence çok güzel bir oyundu hatta eski RE havası yakalanmıştı.

gamer-x

19.4.2014 22:13:44

0
bu oyunun eskisi gibi sağlam olması için playstation için exclusive olmalı capcom ve sony bu konuda anlaşıp tek konsol üzerinde çalışırlarsa birde shinji mikami ustada oyunun başına gelirse galatasaray da bu sene şampiyon olursa bu oyun işte ozaman 10 numara olur

Ghost.666

19.4.2014 21:03:34

0
Süper bir aksiyon oyunu daha geliyor :D

BSC Misafiri

19.4.2014 19:49:31

0
resident evil 5 oynayıpta eğlendiğim oyunların başında geliyor.resident evil 1,2,3 türünün en iyi örneklerinden ama resident evil 4 ve 5 te kendi türünün en iyi örneklerinden hakkını yemeyelim...

imakenya dragons

19.4.2014 19:37:20

0
Resident evil raccon city. Ne guzel bı ısmı var ama oyun bı o kadar kotu.

JonnyCaqe

19.4.2014 18:25:32

0
re 5 veya revelations hatta racconcity gibi gelecekse hiç gelmesin

mementopolis

19.4.2014 18:14:39

0
Allah' ın Emri , bir ara introsu internete düşmüştü . Bu kez aksion mu yoksa ağırdan mi aldılar eskisi gibi merak ediyorum. Last of Us ' a da gönderme yapmışlardı. Bakalım ne yumurtladilar .
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız