Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: PSP 2 Yayıncı Firmalara Gösteriliyor

 

     Eurogamer'dan yani güvenilebilecek bir kaynaktan alınan bilgilere göre Sony, yeni avuç içi konsolu PSP 2'yi belli başlı yayıncı firmalara basından gizli bir şekilde gösterdi ve göstermeye devam ediyor.
 
     Kaynağın aktardığı bilgilere göre Sony'nin yeni avuç içi hazinesi, PSP-3000 ile aynı büyüklükte ve dokunmatik kontrol takımına sahip. Yeni PSP'yi gördüğünü ve kullandığını iddia eden adı saklı 3 geliştirici ekibin Eurogamer'a verdiği bilgiye göre ise PSP 2'nin ekranının zengin ve detaylı olduğu belirtiliyor. 
 
    Yeni avuç içi konsoldaki en büyük özellik ise ekranın yani konsolun arka kısmına entegre edilmiş dokunmatik kontrol yapısı olduğu söylendi. Kaynağa göre şu anda bitirilmemiş bu konsol bazı 1. parti oyunlar ile yayıncılara gösteriliyor.
 
    Eurogamer daha da ileri giderek PSP 2'nin 2011 sonunda çıkışını yapacağını ön görüyor. Başka bir kaynağa göre ise en az bir kaç yıla daha ihtiyacı var. Sony ise yapılan bu spekülasyonlara şimdilik cevapsız kaldı. Cevapsız kalması demek böyle bir şeyin 'gerçek' olması demek. Gerçekten heyecan verici bir gelişme...
 
    Sony'nin yüksek bir olasılık ile PSP 2'yi Eylül ayında yapılacak Tokyo Game Show'da duyurması veya en azından göstermesi bekleniyor. Beklemedeyiz.
 
   Not: Resim temsilidir
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Psp Go! PSP 2 Sony
"LittleBigPlanet 2'yi PSP'de Görmek İsterim" inFamous 2'den Yeni Oynanış Video'su (GamesCom)

aydogdu1453

19.8.2010 22:20:15

0
Hack yesin onuda alırız .Ama önce jailbreak. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PSP
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız