Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Modern Warfare Battle Royale Modu 2020'nin Başlarında Çıkacak, Oynaması Ücretsiz Olacak

 
Geçtiğimiz günlerde Game Informer ile bir röportaj gerçekleştiren Infinity Ward sanat yönetmeni Joel Emslie Call of Duty: Modern Warfare'da Battle Royale modunun olabileceğinin sinyalini vermişti ve yeni ortaya atılan bir söylenti bu haberi güçlendiriyor.

Daha önce oyunun ismini sızdıran YouTuber The Long Sensation bu kez Call of Duty: Modern Warfare'da Battle Royale modunun olacağını fakat çıkışa yetiştirilemeyeceği için 2020'nin başlarında geleceğini söyledi.

The Long Sensation tarafından belirtilene göre, Battle Royale modu oynaması ücretsiz ve ana oyundan ayrı indirilebilir olacak fakat aynı zamanda ana oyunun evreni ile bütünleşecek.

Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale modu hakkında henüz resmi bir duyuruda bulunmadı.

Call of Duty: Modern Warfare 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net üzerinden PC için çıkacak.    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak charlieintel Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward
PUBG Nations Cup 2019, Bugün Başlıyor! NES – Nintendo Switch Online Ağustos 2019 Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

14.8.2019 07:21:20

0
Çıktığında tekrar bakacağım, şayet o ucube kadın ve onlarin leş paçavrasını simgeleyen amblemleri olursa bu oyunu pas geçeceğim ve twitch'te yabancı kanal kanal dolaşıp bu konuda oyuncu ve izleyicilere olayın ciddiyetini anlatacağım. Kusura bakma Kaptan.Sana rağmen oynayamam...

_Sparda_

9.8.2019 17:27:58

0
şu ypg(terörist) olayı çok can sıkıcı oyunun satışı sırasında ne tarz bir geri dönüş olucak acaba reddit'te türkler olsun yabancılar orada burada konuşuyor ne gibi bir mevzu olucak şayet teröristlerden kahramanca bahsedildiği söyleniyor buda oyuna karşı bakış açımı zedeliyor ziyadesiyle

BSC Misafiri

9.8.2019 08:53:04

+1
Yav battleroyale diye tutturmuslar kaç yıl oldu mw gelmedi hele bir durunda hikayenin tadını çıkaralım ozlemisiz price baba.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız