Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Minecraft Temalı Gerçek Zamanlı Bir Strateji Oyunu Geliştiriliyor

 
 
Eski Giant Bomb kurucu ortağı ve editörü Jeff Gerstmann, yakın tarihli bir Twitch canlı yayınında Mojang'ın başka tür Minecraft oyunu üzerinde çalıştığını belirtti.
 
Gerstmann oyun hakkında şunları söyledi:  "Geliştirilmekte olan yeni bir Minecraft oyunu var. Bu oyunun Microsoft etkinliğinde duyurulacak bir şey olup olmadığını bilmiyorum. Yapım aşamasındaki bu Minecraft oyunu farklı bir türde olacak. Microsoft şu anda bunu test ediyor. Temel açıklamayı ve oyundan birkaç ekran görüntüsü gördüm. Geliştirilmekte olan oyun gerçek zamanlı bir strateji oyununa benziyor.
 
Oyunda birimlerinize üçüncü şahıs bakış açısıyla emir veriyorsunuz. Oyun, bir hikayeyi, ara sahneleri ve daha fazlasını içeriyor. Ancak gördüğüm rapor, oyunun çoğu kısmının bitmemiş olduğunu belirtiyor.
 
Tahminimce Microsoft bunu yakın zamanda duyurmayacak. Çünkü henüz erken aşamada görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
Diablo Immortal Artık Blizzard Tarihinin En Kötü Kullanıcı Puanına Sahip Oyunlarından Biri Deliver Us Mars'ın Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ayhanaydn78

3.9.2022 15:47:02

0
Yıllardan beri Minecraft'ın en sevdiğim özelliği de bu işte. Oyuna sürekli olarak yeni içerikler ekleniyor ve gelişiyor. 2009 yılında oynadığım ilk Minecraft oyununu hatırlıyorum da şu andaki Minecraft ile arasında dağlar kadar fark var. Yıllar içerisinde gelen ek paketler, güncellemeler, modlar, texture packler, haritalar falan derken oyun bambaşka bir seviyeye geldi. Oyun için yapılmış o kadar ilginç modlar var ki! insan gerçekten hayret ediyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce çıkmıştı ve Minecraft oyunun içerisinde Doom oynamamıza izin veren garip bir bilgisayar modu vardı. Oyun bildiğiniz Minecraftception olmaya başladı. İlgili modları https://gamemodsbase.com/minecraft/ inceleyebilirsiniz. Keşke bazı oyun firmaları da (giants software) gibi bunları izleyip bir şeyler yapsa. 2 senede bir oyun çıkardıkları halde günün sonunda çıkardıkları oyun yıllardan beri aynı.

BSC Misafiri

9.6.2022 20:54:14

0
Çok lazımdı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız