Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Mass Effect: Legendary Edition Remaster Koleksiyon 2021'in Başlarına Ertelendi

 
Söylentiye göre ilk üç Mass Effect oyununun remaster versiyonlarını içerecek Mass Effect: Legendary Edition hâlâ yolda fakat biraz gecikecek.

VentureBeat'in oyunun geliştirme sürecinden haberdar olan kişilerden öğrenmiş olduğu bilgilere göre, Ekim ayında tanıtılıp çıkması planlanan Mass Effect: Legendary Edition 2021'in başlarına ertelendi.
 
Ertelenmeye yol açan şeyin ilk Mass Effect oyunu olduğu söyleniyor. Oynanış ve grafik açısından henüz Mass Effect 2 ve Mass Effect 3'ün remaster versiyonlarının kalitesine yaklaşamamış.
 
VentureBeat ayrıca Mass Effect 3 multiplayer modunun koleksiyona dahil edilmeyeceğini belirtti, sadece tek oyunculu olacak. Fakat üç oyunun tüm indirilebilir içerikleri dahil olacak.

Electronic Arts ve BioWare'den konu hakkında henüz resmi bir duyuru gelmedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Spelunky 2 PC Versiyonu Çıkışında Online Multiplayer Olmayacak Animal Crossing: New Horizons Sonbahar Güncellemesi 30 Eylül'de Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BED3C3818

28.9.2020 17:44:14

0
Şu remastered oyun dünyasının başına gelmiş en kötü şey olabilir. Remake e sözüm yok olsunda ama remastered kadar ama ve hiç bir işe yaramayan bir şey daha görmedim aynı oyunu ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Umarım bu tarz işler firmalara para kazandırmazda gelecekte böyle rezil şeyler görmeyiz.

wassuplaying

26.9.2020 18:21:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: Settlers Geç olsun güzel olsun. Fiyasko olmasın yeter. Bu arada darısı Dead Space serisinin başına. Ufukta yeni bir oyun ya da remake/remastered gözükmüyor gerçi, umut fakirin ekmeği işte. :)
Dead Space serisini halihazırda oynuyorum ve bence remastera gerek yok. Hala taş gibi. tek sorun V-sync açınca 30 FPS'e kilitleniyor. Bunu düzeltseler yeter.

Dürüstİnsan

26.9.2020 15:15:20

+1
Söylenenler doğruysa tam istediğim gibi olmuş. Özellikle seri ile ilk kez tanışacaklar için oyunları peş peşe oynamak güzel bir macera olur.

Settlers

26.9.2020 10:34:36

+3
Geç olsun güzel olsun. Fiyasko olmasın yeter. Bu arada darısı Dead Space serisinin başına. Ufukta yeni bir oyun ya da remake/remastered gözükmüyor gerçi, umut fakirin ekmeği işte. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız