Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Hellblade 2 Playstation Konsoluna Geliyor!

 
 
Yayıncılığını Xbox Game Studios'un üstlendiği ve geliştiriciliğini Ninja Theory stüdyosunun yaptığı devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2 için yeni söylentiler ortaya çıktı. Bu söylentiler, YouTube üzerinde yayınlanan yeni bir podcast aracılığıyla geliyor ve burada oyunun PlayStation 5 konsoluna geleceği iddia ediliyor.
 
Hellblade 2 için yeni söylenti podcast aracılığıyla geliyor 
 
 
 
Yayınlanan podcast içerisinde yer alan Riskit4TheBiskit, dört farklı kaynaktan oyunun PlayStation konsoluna geleceğini söylüyor. Daha önce açıklanan bilgilere göre oyun, 21 Mayıs tarihinde Xbox Series ve PC platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam ve Microsoft mağazası üzerinden elde edilebiliyor.
 
Sinematik bir deneyim sunmaya hazırlanan Hellblade 2 için ortaya çıkan bu söylentiler, elbette PlayStation kullanıcılarına heyecan veriyor. Çünkü oyun ilk etapta iki farklı platformda piyasaya sürülecek. Dolayısıyla, bu platformların dışında kalan oyuncular ne yazık ki oyunu deneyimleyemeyecek. Şu anda bu durumun tamamen söylenti aşamasında olduğunu belirtelim. İlerleyen süreçte resmi açıklamaların gelmesini beklemekte fayda var.
 
Podcast (1 saat 44. dakikaya gidebilirsiniz.)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Senua’s Saga: Hellblade II Microsoft Ninja Theory
Stellar Blade için 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Steam'den Yeni Eş Zamanlı Rekoru! 35 Milyon Oyuncu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

12.3.2024 08:18:42

0
Xbox artık bir konsol değil.

BSC Misafiri

12.3.2024 01:44:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunlarını son yıllarda sadece Pc platformunda oynayan bir oyuncu olarak her oyun her platforma çıksın isterim. Zaten ona çıksın buna çıkmasın tarzı yorum sahiplerinin genelde yaşı küçük ve konsolcu tayfa olduğunu görebilirsiniz. Oyun ne kadar çok platforma çıkarsa o kadar fazla oyuncu oyunu oynama imkanı bulur ve oyun yapımcıları da bir o kadar daha çok kazanırlar. Yani kazan kazan durumu.
Yüzde99 pc'ciler buna takılıyor :) yıllardır konsol exc.ları oynamayan ve exc.oyun kültürü neredeyse hiç olmayan tek platform pc' cünkü. ayrıca acık ara en cok korsanın oldugu platform da oyle. kimse her oyunun her platforma gelmesinin korkunç bi kalite düşüşü yaşatacağının farkında değil. yoksa sadece benım platforma gelsin digerleri ölsün demek cocukca olur. ancak kötü de olsa exc.oyunlar rekabet ve kalite yaratır.

BSC Misafiri

11.3.2024 20:16:10

0
Sony de oyunlarını x box platformuna çıkartacak ya da çıkartmak zorunda kalacak oyunlara yüklenen maliyetler buna mecbur bırakacak.Tabi önce kendi platformunda eskitip ondan sonra.

aykut291

11.3.2024 20:10:53

0
İyi güzel ilk Oyunu oynamıştım.

BSC Misafiri

11.3.2024 17:11:11

0
Oyunlarını son yıllarda sadece Pc platformunda oynayan bir oyuncu olarak her oyun her platforma çıksın isterim. Zaten ona çıksın buna çıkmasın tarzı yorum sahiplerinin genelde yaşı küçük ve konsolcu tayfa olduğunu görebilirsiniz. Oyun ne kadar çok platforma çıkarsa o kadar fazla oyuncu oyunu oynama imkanı bulur ve oyun yapımcıları da bir o kadar daha çok kazanırlar. Yani kazan kazan durumu.

BSC Misafiri

11.3.2024 11:31:57

0
Twitter lağıma döndü iyice tık almak uğruna amansız bir gayret var, neyin gerçek neyin kolpa olduğunu asla bilmiyorsun tek bir delinin taşı atması yeterli. Hele hele kaynak benim kardeşim diyenler var ya offffff...

BSC Misafiri

11.3.2024 11:30:52

0
böyle güzel bir oyunun gelmemesi yanlış olurdu zaten. umarım hepten biter bu platform saçmalığı

BSC Misafiri

11.3.2024 11:30:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bir xbox'çı ağlıyordu pisi pc'cilerle birlikte.
ps fanboyları da ağlıyordu ghost of sushima pcye geliyordu diye

BSC Misafiri

11.3.2024 11:29:03

0
ps kitlesi bayılır dandik gameplayli sinematik yürüme simülasyonlarına isabet olur :)

BSC Misafiri

10.3.2024 22:03:32

0
Jez corden hellblade Playstation için çalışan kimse yok dedi böyle söylentiler yok şu pse özel oyun pcye geliyor yok xboxa özel ps e geliyor %99 yanlış oyunlar ilerde gelebilir ona lafım yok ama söylentiler tamamen sallama.

BSC Misafiri

10.3.2024 22:02:55

0
Bir xbox'çı ağlıyordu pisi pc'cilerle birlikte.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Senua’s Saga: Hellblade II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız