Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Final Fantasy 7 Yeniden Geliştiriliyor


     Square Enix yetkilileri her ne kadar Final Fantasy VII'nin günümüz teknolojisi ile yeniden yapımını görmeyi çok istediklerini söyleseler de henüz bu konuda bir çalışmalarının olmadığını belirtiyorlardı.
 
     Japon oyun endüstrisinin içinden kaynaklara göre ise Square Enix, Final Fantasy VII'nin yeniden yapımı için çalışmalara başlamış. Projenin çok büyük olması ve çok çaba gerektirmesi sebebiyle yetkililerin doğrudan açıklama yapmadığını söyleyen kaynaklar, Square Enix'in öncelikle ilk çalışmaların tatmin edici seviyeye gelmesini beklediğini belirtiyorlar.
 
    Final Fantasy VII'nin yeniden yapımı için serinin çok sayıdaki hayranının ısrarcı olduğunu biliyoruz. Seride yeni bir dönemi başlatan Final Fantasy 7 bakalım gerçekten de günümüz teknolojisi ile karşımıza çıkacak mı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers final fantasy final fantasy vii playstation pc
Good Old Games Bölgesel Fiyatlandırma Getiriyor Diablo III: Reaper of Souls'a Yeni Paragon Sistemi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sulu Çor Kağan

23.2.2014 15:56:11

0
Bunu da amerikan bebeleri için Action-Rpg yapın da bi rahatlayın arıtk SE. Sizin kadar leş, karaktersiz bir firma görmedim. Rambo'nun oyununu yapan firmaya saygım daha fazladır.

gamerasi

23.2.2014 15:52:59

0
Umarım gerçekleşir...

Noctis_Strife

23.2.2014 14:30:20

0
Offf ya, böyle haberler boş çıkıncada çok oturuyor insanın içine, o yüzden çoşmama kararı aldım. :D Ama eminimki FFX remake satışları tatmin etti SE'i ve Batı çıkışını yapınca da büyük bir satış rakamı olacaktır, millet nostalji nostalji diye kıvranıyor. :D

seifer

23.2.2014 14:08:02

0
Yemin iç doğru mu bu? :D

BSC Misafiri

23.2.2014 12:18:33

0
Isin icine Final Fantasy XIII serisindeki gibi Microsoft ve bati girmesin, oyun en cok satan FF oyunu olarak tarihe gecer. Square Enix FFX-X2 HD versiyonlarini sadece PS4 ve PSVITA icin cikartiyor. Eski 2D ve DS FF oyunlarinida android ve IOS'a guncelliyor. Bu baglamda zaten satislari PS4'un yarisi kadar olan ve 2 sene icinde PS4 ile arasinda buyuk bir satis farki olacak Xbox One konsoluna gelmez FFVII HD remake. Fanlarin ici rahat olsun. Nasil FFX oyununun dinamikleri degismedi HD remake'de, FFVII remake icinde ayni sey gecerli olur.

Nightmare_00

23.2.2014 12:04:34

0
PS3'ün ilk duyurulduğu günlerde technical demosu yayınlanmıştı ve çok ümitlenmiştim fakat daha sonra herhangibir haber alamadık.İşallah Cloud ve dünyasını yeniden remake şeklinde oynayabiliriz.Bu oyun FF tarihinede altın bir sayfanın başlangıcıdır , o yüzden de yeniden remake'i çok çok önemli bir haber , merakla bekleyeceğim.

dogu16

23.2.2014 11:30:14

0
Oyunu oynamadım ama filmi Advent Children beni benden aldı.

alsndnz

23.2.2014 11:14:19

0
HYPE HYPE HYPE
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız