Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: FIFA 14, Wii U için Çıkmayabilir


    FIFA 14 şu an için sadece Playstation 3, Xbox 360 ve PC platformları için duyuruldu. Bunun yanı sıra oyunun yeni nesil platformlara da çıkacağı düşünülüyor. Oyunun bir süre önce piyasaya çıkan Nintendo'nun yeni konsolu Wii U için piyasaya çıkıp çıkmayacağı ise bilinmiyor.
 
     Oyunun Wii U sürümünün puan ortalamasının 69 olduğunu diğer platformlarda (PC, PS3, Xbox 360) ise 86 ila 90 olduğunu belirtelim. Söylenenlere göre oyunun Wii U sürümünün satış rakamları da son derece düşük. Bu durum Electronic Arts'ı etkileyebilir. Zaten uzun yıllar sonra ilk defa bir Madden oyunu da Nintendo konsollarına çıkmayacak.
 
    Söylentilere göre Electronic Arts oyunu Wii U için çıkarmayabilir. Buna karşın Electronic Arts ve Nintendo arasındaki ilişkiler çok uzun yıllardır sıcak olduğunu da biliyoruz. Yine de EA'deki yönetim değişikliği bu durumu etkileyebilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 14 Spor Futbol EA Games EA Sports PC PS3 PS4 Xbox 360 Wii U Vita 3DS
Yoshida, Dualshock 4 Hakkında Konuştu Eski Pokemon Oyunları Hâlâ İyi Satıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

6.5.2013 14:05:03

0
Buraya yorum atmıştım gelmemiş. :| FIFA 14 wii u ya çıkmazsa alabilirim!

BSC Misafiri

6.5.2013 09:00:20

0
Şu E3 gelsede dedikodulardan gerçek dünyaya Nintendo hayranları bir geçse. Her Nintendo konsolu için cenaze merasimi düzenliyorlar sonradan oyun ve konsol satış rakamlarını görünce uçuklayan yerler oluyor. Nintendo Wii U gerek fiyat avantajı gerekse Nintendo'nun büyük desteğiyle rahatlıkla zirveye yükselecektir. Çünkü Wii ile rakipleri, DS ve PSP, 3DS ve Vita arasında bariz güç farkı olduğu halde Nintendo ezdi geçti. Firmayı biraz tanıyan gelecek oyunlarla ve rakiplerinden yarı yarıya ucuz Wii U fiyatıyla neler yapabileceğini tahmin eder.

Unknown User

5.5.2013 16:40:25

0
PlayStation ile karıştırmayın Nintendo'yu. Sony işler iyi gitmeyince oyun bile çıkarmıyor cihazlarına. (PSP'nin ilk yılları, PS Vita) WII U için 3.parti firmalardan hiç oyun gelmese bile Nintendo kendi oyunlarını yine fazlasıyla çıkartır, mevcut kitlenin gönlünü yapar. Bkz: Nintendo 64, GameCube...

teddybear01

5.5.2013 15:49:53

0
Wii U kulanıcıları da çok üzüldü(!) Ne işi olur Wii u alanın futbol oyunuyla. Çok az satıyor zaten.

Redunay

5.5.2013 13:01:44

0
Bu Wii U kadar ezik bir konsol görmedim ben. İlk çıkan Wii bile daha iyiydi.

BSC Misafiri

5.5.2013 12:36:56

0
kaynım bu habere çok üzülecek

BSC Misafiri

5.5.2013 09:53:58

0
3DS ve DS içinde fiyasko demişlerdi ilk yılki oldukça düşük satışlar sonrasında. Bugün ise bu konsolları kimse durduramıyor. Wii U için oyuncular acele karar vermemeli. Nintendo bu yıl 4-5 özel oyun piyasaya çıkarınca PS4 ve yeni Xbox'tan bile daha popüler bir konsol olabilir. Oyun dünyasının tarihine bakıp, daha dikkatli konuşmalı oyuncular.

The_Rahip

5.5.2013 09:41:01

0
Yakinda Nintendo sirketide Wii U'ya oyun yapmaktan vazgectigini aciklayacak. Wii U cidden buyuk bir fiyasko olma yolunda ilerliyor

GamerHand

5.5.2013 09:35:46

0
Nasıl bundan önceki nesil PS3'e oyun yapmak Wii ve Xbox 360'a oranla hem zor hemde çok fazla maliyetliydi. Bugün Microsoft'unda X86 mimarisi kullandığını varsayarsak PS4 ve yeni Xbox'a oyun yapmak ne kadar kolay ve basitse Wii U için oyun yapmak o kadar zor ve maliyetli olmaya başladı. Buna birde çok düşük seviyede PSVITA'nın bile satış olarak gerisinde kalınması eklenince bu tip kararların normal algılanacağını düşünüyorum. X86 bir işlemciye oyun geliştirmekle IBM RISC işlemciye oyun geliştirmek arasında hem maddi hemde oyunun piyasaya çıkış süreci olarak çok fark var. Buna birde Wii U'nun tablet kontrollerinin özelliklerinin sonuna kadar kullanılması için değişik fikirler üretilemesi ve entegre edilmesi gerektiğinide eklemek gerekir. Tüm bunlarıda aştığınızda sizden genel sistem performansı ve hafıza olarak 3-4 kat önde olan PS4 ve yeni Xbox'un cazibesi eklenince 3. partiler çekimser kalmaya hak kazanıyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 14 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız