Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: E3'te Vita İçin Bomba Bir Oyun Gelecek


    Vita piyasaya çıkmasına çıktı, ancak halen daha çok iyi oyunlara sahip değil. En son olarak GoW: Ascencion'un da Vita için duyurulmamasıyla birlikte tansiyon iyice yükselmiş gibi duruyor. Böyle bir durumda Vita için özel bir oyunun gelmesi de haliyle beklenen bir şey.
 
    Pachter'da bu konu hakkında daha fazla sessizliğini koruyamamış ve bir varsayımda bulunmuş. Bu öngörüye göre bu yıl E3 fuarında Vita için devasa bir oyun duyurulacak. Rockstar Games'in halihazırda bir Vita projesi üzerinde çalıştığını biliyoruz. Belki de Pachter'ın bu tahmini, Rockstar'dan dev bir oyun gelmesiyle gerçeğe dönüşür. Bekleyip görelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PlayStationLifeStyle Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN Rockstar Games E3 duyuru
Söylenti: DICE, Battlefield Premium'u Duyuracak Halo 4'ün Kapak Tasarımı Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

qqqqrpppp

15.5.2012 18:01:12

0
başlıkta patcher diye belirtseydiniz keşke.bu adamın adının geçtiği haberleri sallamıyorum artık.boş yere girmiş oldum habere :(

Chidori

15.5.2012 16:34:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo Pachter kim Allah aşkına yav.Bıktım artık bu adamın yorumlarından.Niye bu kadar pohpohluyorlar bu adamı anlamıyorum.Sokaktan geçen adamın yaptığı tahminlerle şu adamın tahminleri arasında hiçbir fark yok.Piyasadan anladığı bile yok.Doğduğumdan beri bu sektördeyim ve benim bile tahminlerim daha çok tutuyor.
Aynen. Ben de tahmin edebiliyorum bu adamın söylediklerini.

BlackBeasT

15.5.2012 13:54:11

0
GoW: Ascencion PSvita için duyrulması ve nimetlerinden faydalanması olması gerekendi,Sony başka hatası

Sir Maximus is BACK

15.5.2012 09:55:05

0
Devasa bir oyun gelmesin. BİRÇOK oyun gelsin.

zazian_12

15.5.2012 05:28:04

0
Sony ne yapsa Vita'yı kurtaramaz gibime geliyor. Doğru dürüst oyun desteği yok. Fiyatı da cabası. Ucuz olsa, herkes alsa ve firmaalr satışları görüp Vita oyunlarına verdikleri desteği arttırsalar. Ayrıca farklı bir tasarımı olan konsol çıkarmalıydı. Sony'nin bu zihniyetini anlamıyorum. (Playstation kontrollerini de değiştirmedi gitti. ) Ps Vita'ya dönersek; ekran çözünürlüğü düşük. En az 720p olmalıydı. Zaten artık mobil telefonlar bile 720p çözünürlükle geliyorlar. Güçlü donanımları da cabası. Önümüzdeki çeyrekte çıkacak olan gpular psp vitayla yarışacak kalitede görüntü sunacaklar ki şu an bile var. ( Örn: HTC one x, İphone 4s ) Özellikle iphone 4s'te Real Racing 2 oyununu oynamanızı tavsiye ederim. Aşık olacaksınız görüntüye. Bir an ps3 falan sanacaksınız.

Narowal

15.5.2012 02:03:55

0
GTA IV olabilir.

BSC Misafiri

15.5.2012 00:21:16

0
Assassin's Creed Revlations Vita için gelicek hatta ilk resim yayınlandı

CWaRRioR

15.5.2012 00:16:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo Pachter kim Allah aşkına yav.Bıktım artık bu adamın yorumlarından.Niye bu kadar pohpohluyorlar bu adamı anlamıyorum.Sokaktan geçen adamın yaptığı tahminlerle şu adamın tahminleri arasında hiçbir fark yok.Piyasadan anladığı bile yok.Doğduğumdan beri bu sektördeyim ve benim bile tahminlerim daha çok tutuyor.
Aynen öyle yaa... Bu adamın ne özelliği var ben de anlayamıyorum

CaSsErDoDo

14.5.2012 23:42:17

+4
Pachter kim Allah aşkına yav.Bıktım artık bu adamın yorumlarından.Niye bu kadar pohpohluyorlar bu adamı anlamıyorum.Sokaktan geçen adamın yaptığı tahminlerle şu adamın tahminleri arasında hiçbir fark yok.Piyasadan anladığı bile yok.Doğduğumdan beri bu sektördeyim ve benim bile tahminlerim daha çok tutuyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız