Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Disney Infinity'den Detaylar

 
    Disney ile Pixar, yeni oyun projeleri Disney Infinity'nin duyurusunu Ocak ayında düzenlenecek bir etkinlikle yapacak. Henüz resmi duyurusu gerçekleşmemiş oyundan bazı detaylar Polygon aracılığıyla geldi.
 
    Belirtilenlere göre Disney Infinity, açık dünya oyunu olacak. Bütün Disney ve Pixar karakterlerini oynanabilir olarak sunması beklenen oyunu sızıntıyı yapan kişi, "Oyun platformu" olarak tanımlıyor. Zira araçlarla gezinti yapabildiğiniz Disney Infinity dünyasında birbirinden farklı temada mini oyunlar yer alıyor.
 
    Her karakterin özel bir yeteneğinin bulunduğu oyundaki mini oyun yelpazesi shooter oyunlarından yarış oyunlarına ve hatta Minecraft tarzı yeni yapılar oluşturma üstüne kurulu oyunlara kadar uzanıyor. Söylentiyi çıkaran kaynağın belirttiğine göre Disney Infinity, Toy Story 3'ün yapımcısı Avalanche Software tarafında geliştiriliyor. (Karışıklık olmaması adına, Just Cause serisinin yapımcısı Avalanche Studios.)
 
    Alınan bilgilere göre Disney Infinity, konsolların haricinde mobil platformlara da çıkışını yapacak. Üstelik oyun, platformlar arası 'cross platform' desteğini içerecek. Yani her platformdan bağlanan oyuncu aynı dünyada buluşabilecek. 
 
Gerçekten güzel bir fikirmiş gibi gözüküyor. Bakalım resmi duyuruyla birlikte bu bilgiler onay kazanacak mı?

Bu haberin bağlantısı
URL
disney pixar disney infinity
Steam Greenlight'ın Yeni Oyunları Ocak Ayında PSN'den Hitman: Absolution İndirimi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız