Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: DC Evrenine Bir MMO Daha Geliyor


     DC Comics'in karakter çeşitliliği o kadar geniş ki, birçok oyuna ve filme ev sahipliği yapıyor. Söylentiye göre DC Universe Online'dan sonra DC evrenine ait bir MMO daha yolda.
 
     Daha önce çoğu kez söylenti haberlerinde karşımıza çıkan ve çoğu kez olumlu sonuçlar aldığımız Superannuation'un yayınladığı söylenti bilgilerine göre Warner Bros Montreal, DC Comics karakterleriyle ilgili bir MMO oyunu üstünde çalışıyor. Söylentiye göre AAA kalitesinde olacak olan bu MMO, daha çok casual ve çocuk oyuncu kitlesine yönelik olacak. 
 
    İnternet aleminden gelen tahminlere bakarsak eğer Warner Bros, bu sene çıkması planlanan The Dark Knight Rises'ın çıkış dönemine yakın olarak Arkham şehrinde geçen bir MMO çıkarabilir. Hangisi doğru, hangisi yanlış bilemeyiz fakat duyurunun bu hafta içinde yapılması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the dark knight warner bros warner bros montreal mmo dc dc comics
Black Ops II Görselindeki Şey Bir Roket Mi? Crytek Çalışanı Hojengaard, Sözlerini Geri Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.4.2012 23:43:03

0
PS2'de Justice League Heroes çok zevkliydi. Onun dışında ps3 ve xbox360 için Justice League Mortal gibi harika bir oyun çıkarıcaklardı 3-4 ekran görüntüsü yayınlandı grafikleri süperdi ancak iptal edildi, sanırım ilerlemeli güzel bir Justice League oyunu gelecek heyecanla bekliyorum.

BSC Misafiri

30.4.2012 19:15:55

0
Yanlış görmediysem çocuk oyuncu mu dedi.

Duygusal Piskopat

30.4.2012 18:26:32

0
Yok Artık Ajdar. :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız