Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

South Park: The Stick of Truth'un Sansür Kararı Ubisoft'tan Çıkmış


    Yetişkinlere yönelik yaptığı mizahla birlikte beğenilen TV şovu South Park, Obisidian Entertainment tarafından ilginç bir türde ele alınıyor. RPG türünde hazırlanan South Park: The Stick of Truth, geçtiğimiz günlerde sansür haberleriyle gündeme gelmişti. Gelen yeni açıklamalara göre bu karar herhangi bir yetkili derecelendirme kurumundan değil, Ubisoft'tan çıkmış.
 
    Geçen günlerde Ubisoft, South Park'ın konsol sürümlerinin Avrupa, Orta Doğu ve Asya'ya çıkacak versiyonlarına sansür uygulanacağını söylemişti. VG247 isimli site, EMEA bölgesindeki oyunları derecelendiren kurum PEGI'ye ulaştı. Sonucunda ise konuyla ilgili bir bilgi alındı. 
 
    Siteye açıklamalar yapan PEGI'nin video oyunlarından sorumlu yetkilisi, kurumun herhangi bir oyuna sansür uygulama veya içerik değiştirme izninin bulunmadığını söyledi. PEGI'nın oyunu sadece +18 olarak derecelendirdiğini, sansür kararının ise Ubisoft tarafından verildiği belirtildi.
 
   Açıklamalara göre South Park'a uygulanan sansür, Ubisoft'un pazarlama tarzından dolayı yapıldı. Zaten bu konu PEGI gibi bir kurumdan çıksa oyunun her sürümünde böyle bir sansür görürdük. Ancak bildiğiniz gibi South Park: The Stick of Truth'un PC sürümü sansürsüz, konsol sürümleri ise sansürlü çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
obsidian thq south park south park the game rpg ps3 xbox 360 the stick of truth south park the stick of truth ubisoft
65 Farklı Bağımsız Yapımcı Xbox One İçin Oyun Geliştiriyor Portal 2'nin Linux Sürümü Açık Beta Aşamasına Geçti

huseyincarnege

27.2.2014 17:40:21

+2
yasasın PC diyelim nedeyelim :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
South Park: The Stick of Truth
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız