Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soul Hackers 2 Yakında Xbox Game Pass'e Gelebilir

 
 
Güvenilir bir kaynak olarak karşımıza çıkan ve daha önce birçok detayı doğru bir şekilde sızdıran eXtas1stv adlı Twitter kullanıcısı, yeni bir gönderi paylaştı. Bu gönderide Soul Hackers 2'nin yakında Xbox Game Pass abonelik hizmetine ekleneceğini belirtti.
 
Daha önce de birçok oyunu bu şekilde doğru bir şekilde sızdırdı 
 
 
 
EXtas1stv, daha önce Goldeneye 007'nin Game Pass'e gelişini, RedFall'un Mayıs çıkış tarihini, Kojima'nın yaklaşan oyunu Overdose'un yeni görüntülerini ve daha birçok detayı ve içeriği doğru bir şekilde sızdırdı. Microsoft ve Bethesda ile ilgili haberleri önceden sızdıran EXtas1stv, güvenilir bir kaynak olarak nitelendiriliyor. Durum böyleyse oyunu yakında Xbox Game Pass hizmetinde görebiliriz.
 
Soul Hackers 2'nin şu andaki sürümü oyunun ilk çıkışındaki sürümüyle farklılık gösteriyor. Oyun ilk çıktığı zaman eleştirmenlerden ve hayranlardan birçok geri bildirim geldi ve oyunu bizlere sunan ATLUS ekibi de çeşitli güncellemeleri oyuna dahil etti. İlk çıkışıyla beraber karışık eleştiriler alan oyun beklentileri karşılayamadı. Ancak ekip, uzun vadeli başarı için oyuna yeni güncellemeler getirmeye devam ediyor. 
 
Oyunun şu anda Steam'de standart sürümü 649,00 TL'den, Deluxe sürümü 739,00 TL'den, Premium sürümü ise 869,00 TL'den satışta.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
Tam Fare ve Klavye Desteğine Sahip Xbox Oyunları: 2023 Mobil Rol Yapma Oyunu Echoes of Mana Oyunculara Veda Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız