Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sorcery'nin Geliştirilmesine Devam Ediliyor

Playstation Move'da Sorcery türü daha fazla oyuna ihtiyaç var

     E3 2010'da duyurulan Sorcery adlı Playstation Move oyunu zamanında büyük ilgi görmüştü. Daha sonra Sony'nin harekete duyarlı kontrolcüsünü en iyi şekilde kullanacağını düşündüğümüz oyundan bugüne kadar haber alamamıştık.
 
    Bu yılki E3 2011'de görme şansını bulamadığımız oyun hakkında şüphelerimiz oluşmaya başlamışken geliştiricileri Sorcery'nin yapımına devam ettiklerini açıkladılar. Bu da oyunu bekleyenler için iyi bir haber.
 
   Move'un Kinect karşısında daha güçlü durabilmesi için Sony'nin bu tür oyunları zamanında piyasaya çıkarması çok önemli. Umarız oyun fazla gecikmez.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Sorcery PS Move PS3 Adventure
Wii U'ya Resident Evil Geliyor mu? Bioshock: Infinite'te Üstün Platform Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.6.2011 22:42:48

0
Kinect sahibiydim ve sattım.Move deneyimim olmadı.Karşılaştırma yapmak pek doğru olmayabilir ama bence.Gerçeklik isteniyorsa mesela silahlı oyunlarda elde bir silahın olması çok mantıklı değil mi ? Yada kılıç benzeri bir alet kullanıldığında gerçeklik ancak ona benzer bir şeyi elimizde tuttuğumuz zaman olacaktır.Benzer bir durum direksiyon içinde geçerlidir.Elimizde birşey tutup gerçekten yapmak mı yoksa yapıyor gibi olmak mı daha gerçekci olur sizce. Kinect çok geliştirilmesi gereken bir teknoloji.Özellikle yaşanan gecikme bazı oyunlarda çok belirgin ve rahatsız ediyor.Ancak gruplu oynanınca daha az göze batıyor.Bir spor paketindeki kayak oyunu oldukça iyiydi buna benzer motorsiklet oyunu yapılsa zevkli olacağını düşünüyorum.Hardcore oyunlarda başarılı olması şu yapısıyla pek mümkün görünmüyor buna forza 4'de dahil olacak bence.Yinede evde spor disiplini olanlar için bazı spor paketleri bir süre oyalayabilir ama gelişme gösterme ve ilerisi için birşey diyemiyorum.Spor paketi gruplu g

Recharged

27.6.2011 18:38:24

0
Sony istediği kadar bu tarz oyunlar çıkartsın.Kinect'in ezip geçtiği ortada.Aksini düşünen olduğunu sanmıyorum.Elimde bir aparat olduktan sonra ben ne anladım o hareket kontrolcüden.O zaman gider game pad ile oynarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sorcery
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız