Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'nin Yeni San Diego Stüdyosu Mevcut Seriler Üzerinde Çalışıyor

 
Sony Interactive Entertainment'ın San Diego merkezli yeni stüdyosu mevcut serilerin yeni oyunları üzerinde çalışıyor.

Kasım 2020'de ayrılan eski stüdyo patronu Michael Mumbauer'un LinkedIn profilinde, yıldız bir kadrodan oluşan AAA aksiyon macera oyunu geliştirme ekibi kurduğu ve bu ekibin mevcut serileri genişletmek ve yeni neslin oyuncularına tamamen yeni hikayeler oluşturmak için bir araya geldiği yazıyor.

Uzun süredir devam eden söylentiler yeni bir Uncharted oyunu olduğu yönünde.
 
Ayrıca Michael Mumbauer'un LinkedIn profilinde öne çıkarılanlar kısmında kendisinin yaptığı bir sunum ve konuşma ile birlikte RobinGaming YouTube kanalının "Sony Is Secretly Building A New PlayStation Studio... To Make Uncharted 5?!" söylenti videosu yer alıyor.
 
Bu arada Sony Interactive Entertainment'ın San Diego'da bir stüdyosu var ve beyzbol oyunu MLB The Show ile ilgileniyor. Bu tamamen yeni bir stüdyo ve kurulduğu da henüz resmi olarak duyurulmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Düzenlediği Espor Turnuvası Tamamlandı! Söylenti: Microsoft, Amazon ve Google Bazı Büyük İsimleri Satın Alma Peşinde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Çöp Adam

19.1.2021 09:26:59

0
eğer bu haber doğru çıkarsa ps5 aldırır. net.

Ornitorenk_Perry

19.1.2021 01:41:52

0
''5'' olacağını sanmam ben. Serinin ana hikayesi duygusal ve etkileyici bir şekilde bitti. Artık yanına rakam getirmeden ''The Lost Legacy'' tarzı spin-offlar ile devam etsinler. Chloe&Nadine ikilisinin yeni maceralarını oynamak isterim ve Naughty Dog'un danışmanlığında, bu yeni stüdyonun geliştirdiği bir Uncharted seriye de taze bir kan getirip ömrünü daha da uzatır diye umut ediyorum. Ha, her şeye rağmen: [spoiler=1034828987]Nate'in Sully rolünde olduğu ve Cassie'nin maceralarına odaklanan şekilde devam ederse de hayır demem. [/spoiler] Uncharted marka olarak hiçbir zaman bitmez ama inşallah, çünkü yaptığı işte zirve ve daha iyisi yok.

Source

18.1.2021 20:23:41

0
Naughty Dog'un yapmadığı bir Uncharted, kulağa biraz yabancı geliyor ama iyi olamaz diye birşey yok umarım önce ki oyunların üzerine birşeyler katacak özellikleri olur yoksa boş bir yapım olacaktır..

BSC Misafiri

18.1.2021 18:49:22

0
Bakalım belki spin off olur ve daha iyi bir uncharted oynarız.

Hudson51

18.1.2021 17:33:38

0
Druckmann, 4.oyun ile beraber Uncharted ile işlerinin bittiğini söylemişti. En az 4 kadar güzel olur umarım. Hatta biraz da 2 gibi :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız