Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'nin PS4 Yorumu: "Asla İlk ve Ucuz Olmadık"

PlayStation 4 için yapılmış uçuk bir konsept.

   Gerçekleşen E3 2012 sunumu sonrasında PlayStation 3 kullanıcıları için tatmin edici bir içerik gösteren Sony cephesinden PlayStation 4 hakkında ilginç bir yorum geldi.
 
   E3'de Sony adına sunumu gerçekştiren PlayStation Amerika patronu Jack Tretton, önceliğin kalite olduğunu dile getirdi. Sony geçen sene yaptığı açıklamada, Xbox 720'nin yeni nesil olarak markete giriş yapan ilk konsol olmasının arzulanmayan bir durum olduğunu açıklamıştı.
 
"Hiçbir zaman için ilk ve ucuz olmadık, bu en iyi olmakla alakalı. Bu durumda benim düşüncem: daha iyi inşaa edilmiş bir makineyle endüstiye dahil olmak; acelece birşeyler yapıp markete girmek ve ardından yarı yolda gazınızın kesilmesinden daha önemlidir. İdeal olarak, ilk olarak piyasaya giren makinenin en iyisi olmasını istiyorsunuz ki bu işin ucuza kaçma tarafıdır. Ancak esas hedef en iyi makineyi ortaya çıkarmaktır ve biz de buna odaklanıyoruz."
 
    Ayrıca Tretton, PlayStation 4'ü hedef alarak şu sözleri yorumuna ekledi: "Markette yer eden her platformumuzda uzun bir ömür ve insanlarını ilgisini çekecek ürünler (oyunlar) ortaya çıkarmayı amaçladık. 3 masa üstü konsolu ve 2 taşınabilir konsolumuzda da yaptığımız şey buydu. Hedefimizde değişen birşey olmayacak."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG playstation 3 PS3 ps3 slim Sony playstation 4 playstation 4 çıkış tarihi
Dungeons of Dredmor'a Ücretsiz İçerik Lost Planet 3, Neden 3 Olarak Anılıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.6.2012 21:39:23

0
umarım ps3deki donanım hatalarını yeni nesilde yapmazlar( cell kazığı ve rsx kazığı)

Virtual Reality

8.6.2012 19:44:06

0
Yeni nesil playstation ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi Ben parayı yolda kazanmıyorum. Playstation alırken 10 yıl gidecek sözüne inanarak alıyorum. İki-üç senede bir pc donanıma para verecek halim yok. 10 yıl ömrü olan playstation alıyorum ve firmalar bu sabit donanımına göre oyunlarını üretiyorlar. Ben onların oyununu göre donanım almak zorunda kalmıyorum. Onlar benim konsolum için canla başla oyun üretiyorlar. Gerek exc. üretiyorlar gerek port ediyorlar ama bir şekilde benim 10 yıl ömürlü konsol donanımıma bir şekilde oyun üretiyorlar. Gerisi beni ilgilendirmez. Ben değil onlar strese girsin. Eğer ben stresi kaldırabilecek insan olsaydım. PC oyunculuğundan vazgeçmezdim.

BSC Misafiri

8.6.2012 17:35:52

+1
ps konsol dünyasını iphone udur ya seversin yada ulaşmaya çalışırsın gerisi boştur sevgili çocuklar...

BSC Misafiri

7.6.2012 19:52:49

+1
Söyleyen adam Sony Amerika Patronu ,en üst mevkilerden biri, gidip bir vikipedya'dan konsolların çıkış tarihine bakmaktan aciz. Ps1 ve ps2 neslinin ilk çıkan konsolları. Ve çıkış fiyatları da diğerlerinden az. Bu rütbede, en azından konuşmadan önce düşünsün, bildiğin çam devirmiş.

CaSsErDoDo

7.6.2012 18:13:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @CaSsErDoDo PS3 ün donanımı xboxtan kötümü arkadaşım sen hangi konsolda xdr ram gördün hangi konsolda 8 çekirdekli işlemci var.ps3 de bunu yaptıysa ps4 te 16 çekirdekli işlemci 2 gb xdr2 ram ve hd 7850 ayarında bir gpu ile çıkaracaktır.cgi videolar ve oyunlar arasındaki tek engel yeni konsollar
8 çekirdek var ama crosschat bile yapamıyor alet

S.P.E.C.I.A.L.

7.6.2012 17:28:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior Hak veriyorum adamlara. PS3 hala deli gibi satıyor. Xbox 360'da öyle. Oturmuş bir sistemi var iki konsolunda. Ayrıca Last of US, Beyond: Two Souls ve God of War Ascension tanıtıldı ve muhteşem oyunlar. Halo'da gayet iyiydi. Olabildiğince geç çıkaracaklar tabiki. Belkide 100 milyonu bulmadan konsollar satışa çıkarmazlar.
adam kaliteden bahsediyor, sen satıştan. ne kadar uyumlu değil mi?(!)

S.P.E.C.I.A.L.

7.6.2012 17:25:42

0
en iyi olmak en hızlı ve en kaliteli olmanın birleşimidir. adamlar kelimelerin anlamlarını bilmiyor daha. yüzüne bakmaya utanılacak grafikleri hala ağzımıza itekliyorlar, hiç kaliteden bahsetmesinler. oyunlar içerik olarak kaliteli olabilir ama nasıl sinemada iyi bir sinematografi filmi güçlendiriyorse grafikler de oyunlarda güçlendirici rol oynuyor. videolara denk geliyorum mesela skyrim videosu gördüm biraz önce birşey buzun üstüne düşüyor ve buzun kırılıp onun suya girmesi efekti o kadar kötü ki rahatsız oldum. skyrim exc bir oyun olmayabilir ama konsolların her oyunun gelişimini etkilediğini de açıklamaya gerek yok.. ve bu herhangi bir örnek.. konsol oyunlarının ve konsol odaklı oyunların neredeyse hepsinde böyle örnekler var. grafikler çok ama çok geri kaldı hala laf cambazlığı yapıyorlar. sony'nin de artık bir esprisi kalmadı o yüzden böyle biz çok kudretliyiz tavırlarını geçsinler.

sniper23

7.6.2012 10:11:00

+1
Kazıklamaya devam yani Yanlış anlamayın gerçektende hakkını veriyorlar!

Celtic Warrior

6.6.2012 22:54:57

0
Hak veriyorum adamlara. PS3 hala deli gibi satıyor. Xbox 360'da öyle. Oturmuş bir sistemi var iki konsolunda. Ayrıca Last of US, Beyond: Two Souls ve God of War Ascension tanıtıldı ve muhteşem oyunlar. Halo'da gayet iyiydi. Olabildiğince geç çıkaracaklar tabiki. Belkide 100 milyonu bulmadan konsollar satışa çıkarmazlar.

CaSsErDoDo

6.6.2012 21:54:03

-2
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 CaSsErDoDoü "Sanırım okumanda ve anlamanda bir problem var? Daha dün ps3 alan adam bana burada laf söylemeye kalkıyor." ----------------------------------------- Senin Gibilerdende anca böyle Yorum beklenir zaten...
adamına göre cevap

aykut291

6.6.2012 21:45:03

-1
CaSsErDoDoü "Sanırım okumanda ve anlamanda bir problem var? Daha dün ps3 alan adam bana burada laf söylemeye kalkıyor." ----------------------------------------- Senin Gibilerdende anca böyle Yorum beklenir zaten...

bkaakco

6.6.2012 21:17:48

0
Açıklamadan bir şey anlamadım.

onrsvnc

6.6.2012 19:12:32

0
aptal amerikalının biri bi laf etmiş hepiniz burda birbirinizi yiyip firma reklamı yapıyosunuz aferim

deerhunter1980

6.6.2012 19:08:59

-3
ya Nintendo yu ovuyorsunuz ya yaziklar olsun diyorum baskada bisi diyemem adamlar resmen paragoz ve oyun endustrisini engellemek adina herseyi yapiyolar ne diyosunuz.Yok oyunlari zevkliymis suymus buymus benim kuzende var o dedigin oyunlar 1 saat egleniyosun sonra o igrenc grafikleri gormeye katlanamaz oluyosun kaldi ki MS ve Sony de bu kadar aptallar oynanis uzerine hic teknoloji gelstirmiyolar oylemi? Microsoft un 3d ortamda objelerle etkilesim konusunda gelistirdigi teknolojiler var keza Sony inde buna benzer teknolojileri gelistirildigi biliniyor ps 4 icin ee simdi ben napicam mini tv gibi bi joystick sarji 2.5 saat 3 saat dayaniyor 2 saat de tekrar sarj oluyor oyundan sogursun bi kere oynamak istemezsin fps kitlenmesi oluyormus alette daha piyasaya cikmadan olumsuzluklari yayilmaya basladi aletin.Bilemem ama tahmin ediyorum sadce bence bu sefer satislari iyi gitmeyecek tek oynanis uzeri bi konsol ve rakiplerde bu konu uzerinde cok saglam olarak ve cok daha iyi performansla cikacak Nintendo nun isinin simdiden zor oldugunu tahmin edebiliriz

BSC Misafiri

6.6.2012 18:00:53

0
Üç firma arasında diğerlerine laf sokma saplantısı bir sony'de var. Şu ana kadar nintendo veya microsoft atıp tutanını daha görmedim.

ChronoGear

6.6.2012 17:17:27

+7
Simdi fanboyluk yapmayi bir kenara birakalim. Evet sene 2006 Sony oyunsuz hatta online altyapisi guduk bir halde cikis yapti. Bugun gelinen noktada Sony kendine has oyunlari ile beraber en genis oyun yelpazesine ve konsollar icinde online ortamda en fazla oyuna sahip olan firma olarak E3`de aciklandi. Diyecegim odur ki PSN dizayni ve tasarimi evet cok kotu bunu hep elestirdim, ama icerik olarak su an Live`dan ozellikle Amerika ve Avrupada daha fazla sey sunuyor. Nedir o sundugu. BIrkere Video icerigi olarak tum filmler ve eski filmler PSN video sekmesine tikladiginizda onunuze seriliyor. Hemde Xbox Live`da olmadigi kadar. Cunku Sony tum film firmalari ile anlasmali. 99cent`e film kiralayabiliyor 4 dolara BluRay filmi indirebiliyorsunuz. Sonrasinda bir Playstation PLUS geldi. Ben 2 yil Xbox Live kullandim ve bu kadar bedava icerigim olmamisti. 160GB HDD yetmiyor bedava icerigi indirmek icin. Neler mi var. 2 haftada bir PSN oyunlari. PS3 oyunlari. PSP MINI oyunlari mix olarak size bedava sunuluyor. Bedava dinamik arkaplanlardan resimlere hatta bedava DLC`ler bile var. Dun PSN PLUS uyesi oldugum icin indirdigim oyunlarin bazilarini yazayim hemde bedava. Infamous 2- Little Big Planet 2- Saint Row 2- Virtua Figter 5- ve birkac tane dlc dahasi psn ozel oyunu :D Hepsi bedava beles gel yanina yerles :D Anlayacaginiz PSN doluluk bakimindan Live`dan onde su an. 17 dolar verip aldiginiz 3 aylik PSN PLUS hesabini zaten 2 hafta icinde 70 dolarlik bedava icerik indirip kat kat geri kazanmis oluyorsunuz odediginiz parayi. PSN su an o seneler onceki PSN degil. Ayni diyen yalan soyler hele amerika ve avrupada yasayanlar icin sozum. Oyunlara gelirsek hicbirsey soylemeye gerek yok Sony kalitesinde bir tane oyun Xbox`da mevcut degil. Donanima gelirsek SONY kalitesinde bir donanim zaten degil Xbox. Biraz gec cikarak, oyunsuz cikarak pahali cikarak hata yapti Sony dedik ama bugun gelinen noktada Sony taraftarlari BluRay nimetlerinden ve o gereksiz denilen CELL islemcinin gucunden yararlaniyor ve hala film tadinda oyun oynuyorsa ettigimiz kufurleri geri alma zamani gelmistir. Xbox sevenlere sozumuz yok zevk renk tabiki. Xbox`da guzel oyunlara sahip ama son 3 yildir Gears Of War grafiginden oteye gidemeyen sorun ustune sorun cikartan ve Microsoft`un kendine ait studyolarinin biraz kalitesiz olmasi onlari her PS3 OZEL oyun duyurusunda geriyor uzuyor :D Gonul bu iste, akada konuyorrr otekinede yapacak bisey yok :D

kopur

6.6.2012 17:10:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: aygun61 PS Go'yu el konsolundan saymıyorlar.
1- Onun adı "PSP" GO 2- O ayrı bir konsol değil "PSP" başlığı altında geçiyor. Ona bakarsan bunun 1000-2000-3000-E1000 modelleri var. Hangisini kastetmiş o zaman ?

Ozikaza

6.6.2012 17:07:10

-3
Adamlar Türkiyeyi düşünüp yatırımını Türkiye'ye yapsın bizim nintendo ve xbox fanboylarıda nankörlük yapsın iyimi.

aygun61

6.6.2012 16:52:41

0
PS Go'yu el konsolundan saymıyorlar.

BlackBeasT

6.6.2012 16:43:21

+3
Nintendoyu neden konu içine dahil ediyorsunuz..Tretton ne demiş "3 masa üstü konsolu ve 2 taşınabilir konsolumuzda da yaptığımız şey buydu. Hedefimizde değişen birşey olmayacak." Peki nintendo kaç ev konsolu ve el konsolu üretmiş ,video game sektörün devine laf atmdan önce biraz araştırın

İyi İsim

6.6.2012 16:39:51

0
PS3 üm yada Xbox360 ım yok ama kalite konusunda bariz bir farkla PS3 önde. Aksini iddia eden fanboydur yada yaşı küçük bir çocuktur. Objektif yorum yapamaz yani. Adamlar konsollarına özel çıkardığı oyunlarla kalitesini belli ediyor zaten, + olarak Türkçe dublajlı oyunlarıylada gönüllerimiz Sonye kayıyor. Adamın dediği gibi şimdi Xbox ilk ben cıkacam diye kıytırık yeni nesil olmayan 2-3 gb ramli bir konsol çıkartır. Adam gibi güçlü makineler çıkartsınlarda artık yeni nesilde muhteşem fizikler animasyonlar ve tabikide grafikler görelim.

Hoid

6.6.2012 16:31:23

0
Açık ve net konuşayım yeni çıkartacakları konsolun fiyatı önemli değil bana grafik olarak CGI videolardaki gibi grafik verecekse ve şuanki konsollardan daha rahat ve daha gelişmiş olacaksa beni eğlendirecekse ben alırım o konsolu ama tutupta bunca lafın ardından günümüz oyunlarının grafiklerini sunacaksa hiçkimse gücenmesin ben o konsolu almam PC de devam ederim. Ayrıca bilmeyenler var sanırım SONY markası Japonya ya özel olmayan hemen hemen herşeyini Türkiyeye'de getirmiş bir firmadır şimdi burda PS ye laf atmayın adamlar PS2 yi piyasaya sürdüğü zaman Türkiyedede vardı ama gel gelelim xbox a millet Türkiyede satılmadığı için korsan makinalar alıyordu yurtdışındna getirdiyordu siz düşünün artık aradaki farkı bunların yanı sıra SONY bağzı oyunlarına Türkçe dil desteği ekledi bugün bakın bakalım xbox da varmı böyle bir girişim yok göremezsiniz kaldı ki sistemlerini bile kullanamıyoruz biz Türkiyede neymiş Türkiyeden destek gelmiyormuş eee sen Türkiye için birşeyler yapmaz elini uzatmazsan biz ne yapalım... Lafın özü çıksın yeni konsollar bakalım hangisi bize ne veriyor xbox Türkiye ye değer verip destekliyecekmi bunları görücez ama yeni konsolla birlikte Türkiye ye destek verileceğini düşünüyorum çünkü bunca olumsuzluklarına rağmen Türkiyede hatrı sayılır xbox kullanıcsı var bende dahil umarım adam akıllı konsollar çıkartırlar ve hizmetleride iyi olurda bizlerde alırız yeni konsolları...

EmuMaster

6.6.2012 16:24:21

+1
Bölüm 2 : WiiU ise yeni nesile göre düşük donanımlı olarak çıksada "ben yeni nesil konsolum" derken zaten grafiği kastetmemiştir.Senin yeni nesil anlayışın oyunlardaki yaratıcılık kontrol sistemi ve eğlence değilde sadece grafik ise o senin sorunundur.Sen tutupta "WiiU yeni nesil konsol değildir" dersen bu genelleme olur ve büyük yanlış olur. Dediğim gibi eğlence odaklı olduğu sürece grafiği akla getirmeyen bir firma.Eminim wii'de olduğu gibi wiiu'da da aynı şekilde olacak. 1-Bir konsolu denemeden yorum yapmayın. 2-O konsolu (hangisi olursa olsun ister el ister ev) piyasaya çıkar çıkmaz almayın. iyi oyunlar.

EmuMaster

6.6.2012 16:20:46

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Gençlik size square enix Dİyorum Sony Dİyorum <br>Adamlar bizim için Türkçe dublaj oyunlar Çıkartıyorlar siz daha Playstation a dil uzatıosunuz<br>PS2 çıktığı zaman xbox ı Türkiyede kaç kişi biliyodu haaa<br>adamlar Türkiyede Genel satış bile Çıkartmamışlardı herkes belli belirsiz yerden alıyordu<br>Xbox firması o zaman ki ülkemize verdiği değerleri biraz araştırın büyüklerinize bilen birine sorun adamlar türkler kaçak kopya oyunlar çıkartıp oynuyor diye satmıyorlardı daha konuşuyorsunuz ayıp ayıp Ben bir milliyetçi olarak japonların hep arkasında dururum gidip amerikan oyunlarınıda orjinal almam onlara para kazandırmam sadece kendi zevkime bakarım <br>biraz anlayış lütfen elin dünkü bokları daha taso beyblade oynamayı bırak yeni yeni konsol oynayanlar köklü Sony firmasına dil uzatıyor kolaysa sen yap o konsolu o oyunları eminim bu konuşanların büyük çoğunluğu basit game maker programlarından bir küp yapıp veya top yapıp oynatamaz bile.........
Benim gibi düşünen biri daha.Dediklerine sonuna kadar katılmakla beraber nintendoya değinenlere de birazdan yazacağım. 2005'de çıkan xbox'un türkiye resmi satışı kaç yılında başlamıştı 2011 mi?Multi platform oyunlarda ve online desteğinde xbox 360 ps3'den üstün.Ama yiğidi öldür hakkını yeme exc oyunlardanda bahsediniz lütfen.ps3'ü ister çıkdığı zaman 1.500 ila 4.500 lira fiyatla al ister benim gibi 2009'da slim modeli çıktığında al ister 2012'de al istersende ps4 çıktığında al.Ps3'ün dehşet kaliteli exc oyunları varmı?var.Psn sistemi zaten live sistemine rakip değil kimsede çıkıp bunu iddia etmez. Ama belli bir dönemden sonra multi platform oyunlarda bile ps3 üzerinden geliştririlip diğer platformlara port edildi.Örnek : crysis 2,L.A. noire , Hitman absolution vs... Demekki ps3'ün suçu yok yapımcı efendi biraz efor sarfedip cell işlemcisi ve ps3 donanımını çözmesi lazımmış değilmi?Hani bazı yorum yapanlar varya "cod kaç senedir aynı motoru laaa yeni motor yazmaya eriniyorlarr" diyorduya, işte yapımcılarda ilk zamanlar ps3 donanımını çözmeye eriniyorlardı şimdi bak nasıl paşa paşa ps3 üzerinden geliştirip diğer platformlara çıkıyormuş değilmi?Demekki ps3 ede Mass effect 3 , Batman arkham city ,max payne 3 yapılabiliyormuş. Zaten bir konsol ilk çıktığında almak benim açımdan doğru değil.(ps3'ü 2006'da almakdan bahsediyorum.)Bir kere ilk çıkan modelleri herkes bilir en iyisi 60 gb modeli olduğu halde anakart sorunu vardı güç tüketimi fazlaydı blue ray okuyucusunda sorun vardı yüksek nm teknolojisi ile üretilmişti.Sonra çıkış oyunları arasında o mükemmel denilecek kayda değer oyun yoktu. Xbox360 da farklı değildi.3k sorunu jasper anakart çıkana kadar millete illallah dedirtti.En iyi exc serisi gears of war bile 2006'da çıkmıştı 2005 çıkışlı konsola. Hani şunu demeye getiriyorum erken aldında noldu ps3'ü veya xbox 360'ı?İkiside seneler sonra düzeltti donanımlarını ve oyun pazarlarını. Fazla uzatmadan bi kaç şeyde nintendo wii ve wiiU için yazayım. Öncelikle şunu sorayım.Nintendoya laf atanlar hiç wii oynadınızmı wii'nin exc oyunlarını oynadılarmı?Hadi Gamecube oynayan vardır deneyen vardır da wii oynayan sanıyorumki o kadar yoktur.Kullanmadığınız bir konsol hakkında yorum yapmayın derim.Çünki kendimden biliyorum önceden bende diyordum "bu nasıl grafik la nintendo ps2 standartında konsolmu çıkarılır gamecube'u makyajlayıp koymuşlar" dedim.Ama donkey kong country yüzünden arkadaştan wii'yi ödünç aldım ve o dediğim tüm lafları yedim. Çünki gerek platform oyunları gerekse re : chronicles serisi gibi shooter oyunlarıyla mükemmel eğlenceli bir konsol.Eğlenceye odaklanmışken aklınızda grafiğin "g" 'si bile geçmiyor. Ayrıca çocuk konsolu diyenlere lafım olsun.Madem wii çocuk konsoluda mad world, no more heroes 1-2, re remake re serisi , ju-on , fatal frame 3-4 ve 2 remake, vs vs gibi oyunlar bu konsolda ne geziyor? Casual de anlarımda , çocuk konsolu dersen benim burdan çıkaracağım sonuç senin wii'yi denememendir.

E_Aydin35

6.6.2012 16:03:10

0
Özet geçmek gerekirse herhalde ? "Sony ölmedi, ayakta, bekleyin bizi rakipler korkun bizden rakipler? :)

BSC Misafiri

6.6.2012 15:58:56

-3
@CaSsErDoDo PS3 ün donanımı xboxtan kötümü arkadaşım sen hangi konsolda xdr ram gördün hangi konsolda 8 çekirdekli işlemci var.ps3 de bunu yaptıysa ps4 te 16 çekirdekli işlemci 2 gb xdr2 ram ve hd 7850 ayarında bir gpu ile çıkaracaktır.cgi videolar ve oyunlar arasındaki tek engel yeni konsollar

BSC Misafiri

6.6.2012 15:58:37

0
bu en iyi olmakla alakali diyor ama nintendodan daha kotu oyun konsollari yapiyor

BSC Misafiri

6.6.2012 15:58:26

+2
Gençlik size square enix Dİyorum Sony Dİyorum Adamlar bizim için Türkçe dublaj oyunlar Çıkartıyorlar siz daha Playstation a dil uzatıosunuz PS2 çıktığı zaman xbox ı Türkiyede kaç kişi biliyodu haaa adamlar Türkiyede Genel satış bile Çıkartmamışlardı herkes belli belirsiz yerden alıyordu Xbox firması o zaman ki ülkemize verdiği değerleri biraz araştırın büyüklerinize bilen birine sorun adamlar türkler kaçak kopya oyunlar çıkartıp oynuyor diye satmıyorlardı daha konuşuyorsunuz ayıp ayıp Ben bir milliyetçi olarak japonların hep arkasında dururum gidip amerikan oyunlarınıda orjinal almam onlara para kazandırmam sadece kendi zevkime bakarım biraz anlayış lütfen elin dünkü bokları daha taso beyblade oynamayı bırak yeni yeni konsol oynayanlar köklü Sony firmasına dil uzatıyor kolaysa sen yap o konsolu o oyunları eminim bu konuşanların büyük çoğunluğu basit game maker programlarından bir küp yapıp veya top yapıp oynatamaz bile.........

- The Stig -

6.6.2012 15:54:02

0
anlaşıldı demek ki xbox'u bekleyecekler yine..xbox çıkarmadan yeni nesil gelmeyecek!

Guest-B6C467102

6.6.2012 15:24:21

-1
"Acele etmek istemiyoruz" mu ? PS3 çıkalı 5 yıl oldu..Xbox ile rekabetinden dolayı zararlı çıkan kullanıcı oluyor bir birlerinin hamlelerini takip edecekler diye işi geciktiriyorlar..

yalcinkocaman

6.6.2012 15:19:28

-1
Yapılan yorumlara bakıyorumda bir arkadaş nintendodan yana dert yanmış.arkadaşlar şunu hiç bir zaman unutmamak gerek bir konsolda kullanılan teknik detaylar o konsolun gücünü en iyi şekilde yansıtacak olan oyuna oranla daha azdır.konsol ne kadar üst mimari olursa olsun oyun olmadan ne yapalım konsolu?konuya böğle bakıp kaliteli yapımları görmek lazım.çıkmamış konsolu sanki her kez eline almış bir sürü oyun oynamış ondan sonrada beğenmemiş.önce bi konsol çıksın sonra yorum yapalım.......

Chidori

6.6.2012 15:16:51

0
Geç kalmasınlar da ...

deerhunter1980

6.6.2012 14:59:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici @deerhunter1980 maalesef burda yazanlar hala senin verdiğin verileri onaylamıyor sonynin güçlü geleceğini zaten herkes biliyor buna itiraz edende yok e sen hala neyi yaşıyorsun :) bekleyelim görelim diyorum işte sana
gorecez guzel kardesim gorecez olmez sag kalirsak hepimiz gorecez.Burada ne seninle ne de kimseyle kavga yada art niyetli tartisma yapma amacim yok benim ama bi cok insan ortada kanitlar yasanmisliklar varken bile kafadan atip tutup bisiler yaziyolar.Bisiler biliyosaniz ona gore yazin be kardesim bizde bilgi edinelim sevinelim gercekleri gormemizi saglayalim.Hala ama hala konsollari yerin dibine sokan insanlar var hemde hic teknik konuda bilgi sahibi olmayipda yapmayin abicim.Hala ps 4 ve yeni xbox neyse adi Wii U uzerinden degerlendiren insanlar var burda.Bu donanimin yterli oldugunu soyleyenler var bence Nintendo oyun dunyasini kisitlayan bi firma bi tek oynanisla nesil atlayamayiz.Simdi basin eksiyi isterseniz ama gercekler boyle

toj_blok

6.6.2012 14:57:35

+1
Birileri Sony'e gerçeği söylemeli.

Mactavish-

6.6.2012 14:54:47

0
PSN yede çamur atmadan önce bazı güzellikleri es geçmeyelim. Adamlar TL bazında oyun satıyorlar bize. 2 Kişiye 30-40 yepyeni çıkan oyunları 70TL alabiliyoruz. 5 kişi iken millet BF3 B2k Paketi ile beraber 30TL ye aldı Kutulusu 130TL idi Ön Sipariş Fifa12 de 30TL idi Account takası yapıp hiçbir oyun elinizde kalmaz. İsterseniz arkadaşınızdan Account alıp istediğiniz oyunu DLC Online Passı BF Premium Uncharted Club vb şeyleri paylaşabilir 2 kişi alabilirsiniz. Türkiyede yaşayan biri için bunlar büyük bir nimet çok ucuza kapatabilir herşeyi insan.

gam3hunter

6.6.2012 14:39:21

+5
artık yeni nesil konsollar çıksın da oyun piyasası ilerlesin ya !

Mactavish-

6.6.2012 14:35:24

0
PSN böyle olmasaydı dört dörtlük olurdada neyse EXC ler ile kalitesini konuşturdu.

BSC Misafiri

6.6.2012 14:28:50

0
Yani adam diyorki; "Yaptiklarimiz, yapacaklarimizin kanitidir [yada teminatidir]. Kendi oyunlari hususunda ayni fikirdeyim.

BSC Misafiri

6.6.2012 14:28:44

0
İşte herzaman Playstation tercih etme sebebim. Bravo Sony ! ..

BSC Misafiri

6.6.2012 14:28:42

0
O zaman mantıken minimum 600 doları hazırlasın millet?

Crynet

6.6.2012 14:26:04

-1
2500TL Olarak Türkiyede Görürüz.

cahitdikici

6.6.2012 14:25:46

0
@deerhunter1980 maalesef burda yazanlar hala senin verdiğin verileri onaylamıyor sonynin güçlü geleceğini zaten herkes biliyor buna itiraz edende yok e sen hala neyi yaşıyorsun :) bekleyelim görelim diyorum işte sana

CaSsErDoDo

6.6.2012 14:21:36

-3
sony artık kes sesini bence.ps3 döneminde gördük.geç çıktınız ve ortaya koyduğunuz donanım sizden önce çıkan xboxdan beterdi.kalite diyorsunuz geçen 6 senede hep rezilliklerinizi konuştuk.kaç yıl adam gibi oyunlarınız çıkmadı kaç ay psn kapalı kaldı rezillikler say say bitmez.eğer kalite anlayışın buysa kusura bakma ama çoktan gözümde bittin.

deerhunter1980

6.6.2012 14:19:23

0
hahahaa sakalimiz da var ama lafimiz para etmiyor elli defa soyledim ps 4 ortaligi tozu dumana katmak istedigini Wii U forumundaki cahit dikici arkadasim bu aciklamayi lutfen dikkatle oku oku da anla alabilecegin en guzel cevap burda hahahaha

bocekgrafik

6.6.2012 14:08:38

0
İşte bu. Sony zaten her zaman için kalite odaklı bir firma olmuştur.

Hunterangel

6.6.2012 14:02:10

-3
bende pc 3 oynmaak isterdim fakat oyun larının pahalılığı nedeniyle pek çekici gelmiyor :D Bu arada o resimdeki ps4 mü gerçekten?

LoKRazieL

6.6.2012 13:59:38

0
the last of us dan sonra ps3 ün gerçekten çok güçlü bir makina olduğunu anladım bence ps4 1 sene daha bekleyebilir...!

BlackBeasT

6.6.2012 13:58:13

0
Tretton birilerine fena laf çarpmış "Siz yokken biz vardık NaN" :D

Zebercet

6.6.2012 13:48:03

0
pamuk eller cebe
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız