Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'nin Özel Oyunu Astro Bot İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandoı

 
 
Sony tarafından biz oyun severlere sunulacak olan ve konsol özel oyunu Astro Bot, oldukça eğlenceli bir platform aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dikkat çekici içeriklerle, farklı oyun tarzıyla ve her haritada değişen dinamik sistemleriyle ön plana çıkmaya hazırlanan bu yapım için şu anda yepyeni bir oynanış videosu yayınlanmış durumda.
 
Astro Bot eğlenceli bir yapıya sahip olacak
 
 

Sony, bildiğiniz üzere hafta sonu gerçekleştirilen ChinaJoy 2024 fuarına katılan şirketlerden bir tanesiydi. Etkinlik içerisinde stand açan geliştirici ekip, oyunlarını burada sergiliyor ve şu anda geliştirme aşamasında bulunan Astro Bot oyunundan da çeşitli detaylar elde edebiliyoruz. Yayınlanan 14 dakikalık oynanış videosu ile beraber oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve bizlere neler sunacağını doğrudan öğrenebiliyoruz.

PlayStation konsolunda çıkışını gerçekleştirecek olan yapım DualSense kontrolcüsüne özel olarak çeşitli seçeneklerle yayınlanmaya bekliyor. DualSense'ten en iyi şekilde yararlanmaya hazırlanan Astro Bot içerisinde uzay gemisini kontrol edebiliyor, büyük bir su kaydırağından kayabiliyor, kuleye tırmanmak için balona zıplayabiliyor ve çok daha fazla eğlenceli içerikle karşı karşıya kalabiliyoruz.

Açıklanan detaylara göre Astro Bot, 6 Eylül tarihinde PlayStation 5 için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Oyunun fiyatının ise 60 dolara sahip olacağını aktarabiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Hikaye Odaklı Dedektif RPG'si Kill the Shadow PC için Duyuruldu Capcom, Kazançların Düşmesine Rağmen İşlerin Yolunda Olduğunu Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.7.2024 10:30:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55 Oyun kültürü pubg ve valoranttan öteye gidemeyenler yine kalitelerini göstermiş.
Senin oyun kültüründe sanırım Valorant(Çöp bir oyun hayatımda oynamadım) yerine Concord var. Dikkat et birlikte oynayacak oyuncu bulamayabilirsin. Millete büyüklük taslayacağına sony niye konsola adam gibi oyun getirmiyor diye sorgula önce bence. Playstation fanboylarınında elinde oyun kalmayınca astro bot över oldular. Kötü olduğu için söylemiyorum, ama bayağı komik gözüküyorsunuz uzaktan. Ayrıca sadece valorant ve pubg bilen adamın ne işi olur bsc de.

mehmetalpertr

30.7.2024 20:18:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55 Oyun kültürü pubg ve valoranttan öteye gidemeyenler yine kalitelerini göstermiş.
Ne Pubg oynadım ömrümde ne de valorant. Ama bu oyun zerre ilgimi çekmiyor.

GT_55

30.7.2024 19:40:17

0
Oyun kültürü pubg ve valoranttan öteye gidemeyenler yine kalitelerini göstermiş.

mehmetalpertr

30.7.2024 18:28:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri oyunun şahane olacağı aşikar ama elbette alışılageldik sony oyunları kayıp. Hepsini geçtim 60 dolarlık (1984 tl ) oyun store'da 2500 TL. bırakın bölge fiyatlandırmasını, 60 dolardan fazla satılması cidden aptallık. 100 kişiye satmak yerıne daha uygun yap 1000 kişiye sat, oyuncu dostu ol. bu kadar zor olmamalı.
Euro bölgesindeyiz. Dolar bazından yapılmıyor fiyatlandırmalar. PS TR Türkiye'den çekildi. Özel fiyatlandırma beklemeyin artık.

BSC Misafiri

30.7.2024 11:37:19

0
oyunun şahane olacağı aşikar ama elbette alışılageldik sony oyunları kayıp. Hepsini geçtim 60 dolarlık (1984 tl ) oyun store'da 2500 TL. bırakın bölge fiyatlandırmasını, 60 dolardan fazla satılması cidden aptallık. 100 kişiye satmak yerıne daha uygun yap 1000 kişiye sat, oyuncu dostu ol. bu kadar zor olmamalı.

aykut291

30.7.2024 09:17:55

0
Varya ps5 ilk aldığımda demiştim keşke tanıtım değilde şöyle komple oyun yapsalar çok eğlenceli demiştim.Sony bu tepkiyi dinlemiş anlaşılan Oyun gerçekten çok eğlenceli duruyor basit Animasyonu güzel eğlence odaklı.Merakla bekliyorum.3 Aydır Zelda ve Elden Ring beynimi yedi artık.Şöyle basit eğlenceli platform oyununana ihtiyacım var.

mehmetalpertr

29.7.2024 22:53:42

0
Benim hiç ilgimi çekmiyor bu. PS5 aldık yatıyor kuzu gibi evde. En son GOW Rgnrk almıştım.

BSC Misafiri

29.7.2024 22:45:00

0
Oyunun ön incelemelerinin ne kadar olumlu olduğunu bilmeyen bi pc fanboy ile bu oyunun sonynin kendi japon stüdyosu hatta sony japan stüdyonun içinde bir stüdyo olan team asobinin ayrılıp sony japandan da bazı isimlerin transfer edilmesiyle sonynin 2021 de bağımsız olan stüdyosu team asobi olduğunu bilmeyen bir pc fanboy. Çıksın oynarız oyun efsane gözüküyor pcde böyle oyun bulmak imkansız dualsensenin her özelliğini kullanacak

BSC Misafiri

29.7.2024 17:27:50

0
Ps stüdyoları yatışa alıştığı için Sony'de umudunu Çin'li stüdyolardan arıyor ama Çinlilerde bir birinin kopyası soulslike'dan başka oyun yapmayı bilmiyorlar. Yapacak bir şey yok başa gelen çekilir.

BSC Misafiri

29.7.2024 16:44:34

0
Koca konsol kala kala bunlara kaldı. Astro bot ve concord ile PS ci arkadaşlara iyi eğlenceler ne diyelim.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız