Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'nin Kadın Karakter Odaklı Yeni Marvel Filmini Olivia Wilde Yönetecek

 
Bildiğiniz gibi Spider-Man'in film hakları Sony'de olduğu için, Sony de sinemada kendi Marvel evrenini kuruyor. Ancak elinde bulundurduğu karakterler gereği aslında sadece Spider-Man evreni kuruyor diyebiliriz.
 
Bu evrene ait filmler de yavaş yavaş duyuruluyor Görünen o ki Disney gibi kendine sabırla yaklaşılmış bir evren kuracak. Bugün yapılan açıklamaya göre yeni filminin yönetmeni belli oldu.
 
Şu an için filmin sadece kadın karaktere odaklanan bir Marvel filmi olduğu açıklandı. Yönetmenliğini de yönetmenliğe yeni başlamış olan, ancak uzun süredir oyunculuk yapan Olivia Wilde yapacak.
 
Filmin bahsedilen kadın karakteri kim olacak net bilinmiyor, ancak Spider-Woman karakterine odaklanan bir film olacağı söyleniyor. İlerleyen süreçte daha fazla detay açıklanacaktır.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi spiderwoman sony film olivia wilde yeni film
What We Do in the Shadows'un Dizisinde Başrol Olarak Filmdeki Oyuncular Düşünülmüş Guillermo del Toro'nun Yeni Netflix Filmi Pinokyo'nun Kadrosu Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız