Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'den Dört Ekran Stratejisi

Sony bilgisayarlar, telefonlar, TV'ler ve Vita dört ekran stratejisi ile Apple için hazırlanıyor.
 
     Tüm teknoloji dünyası nefesini tutarak Apple'ın Siri ile donatılmış TV spekülasyonları üzerinde konuşurken Sony de boşta durmayarak yeni şeylerin peşinde olduğunun haberini veriyor.
 
     Sony, TV sektöründe bu mali yılda yaklaşık bir milyar dolar kaybedecek ve bu nedenle tekrar güvenli yüzdeye çıkabilmesi için sektöre yeni bir şeyler getirmesi gerek. Şirketin CEO'su Sir Howard Stringer, The Wall Street Journal'a verdiği röportajda firmanın muazzam miktarda araştırma ve geliştirme yaptığını ve farklı bir TV konfigürasyonu üzerinde çalıştıklarını söyledi.
 
     Stringer, Apple'ın ikon haline gelen cep telefonu hakkında tasarımı ve iyi organize edilmesi açısından başarısı hakkında konuşurken kendilerinin de dört ekran stratejisini geliştireceklerini belirtti.
 
     Bildiğiniz üzere Sony'nin pek çok farklı alanda ürünleri bulunuyor ve bu ürünlerin arasındaki iletişim ağını birleştirmek üzere çalışmalarda bulunuluyor. Tablet bilgisayarlar, kişisel bilgisayarlar, cep telefonları ve TV'ler kendi aralarında daha iyi anlaşacak gibi duruyor. Sony PlayStation 3'ün Qriocity hizmetleri ile konsolları için de çoktan bu tip çalışmalara başlamıştı. Şimdi ise Vita, PS3 ve TV'lerin daha iç içe olacakları bir gelecek bizi bekliyor. Şimdilik bu konu hakkında fazla ayrıntı bulunmuyor ve daha fazlası için Las Vegas'taki CES fuarını beklememiz gerekiyor fakat firmanın tüm bu ekranları birleştirerek farklı bir konsept yaratmak için önümüze değişik bir şeyler sunacağı belli.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Vita TV Dört Ekran Stratejisi
Amerikalıların %50.5'inde Oyun Konsolu Var Battlefield 3 Hilecilerine Acımak Yok!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Quadhros

14.11.2011 19:57:45

0
Oyun Konsolum, TV'im, Cep Telefonum ve Laptop'um hep Sony.. Sony seni seviyorum..

Chidori

12.11.2011 23:44:37

+1
Sony iyidir, pahalıdır ama iyidir.

scarface0537

12.11.2011 23:00:24

0
yaw sony sen devsin zaten,apple yok tv de cart&curt gelıstırecekmıs de fındık&fıstık...apple ne satmış ne....bı dunya walkmen mi satmış,onlarca kamyon ps serisimi satmış,mılyonlarca katlı&plaklı muzık setınımı satmış,peynır ekmek gibi tv mi satmış daha neler neleeeeeeer!!! yemişim elmayı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız